Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
ARKADAŞLAR BÜYÜK YAZIYORUM ÇÜNKÜ 2. BİR GÜNCELLEME DAHA VARMIŞ ŞUAN İNDİRİYOR BENİM TELEFON. TWİTLERDE GÖRMÜŞTÜM DENEDİM HAKKATEN VARMIŞ. :alkis
bu lumialar için olmasın..730-830-930-1520

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
İnşallah Gabe'nin dediği günlük kullanıma hazırlık içindir...

sahanemir

sahanemir

Üye
Beta guncelledi marketi.guncellemeler devam ediyor.

Aybars1979

Aybars1979

Üye
SENİN AĞZIN NE SÖYLÜYOR ? :D :alkis
aslında kontrol ediyordum ama insider kurulu olmadığı için güncelleştirmeyi bulmuyomuş kurdum denedim hemen buldu indirme küçük ama kurulum hala devam ediyor çarklar dönüp duruyor.

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
aslında kontrol ediyordum ama insider kurulu olmadığı için güncelleştirmeyi bulmuyomuş kurdum denedim hemen buldu indirme küçük ama kurulum hala devam ediyor çarklar dönüp duruyor.

Dönsün bakalım rapor bekliyorum :D

Bay H

Bay H

Üye
Arkadaşlar birçok kişi hatalar olduğu vs. söylüyor, haklısınız hatalar var ancak günlük kullanımı doğrudan baltalayacak bir hata yok. Lumia 920 üzerinden geçtiğimiz yapı ile kıyasladığımda bariz şekilde ısınma ve performans sorunu çözülmüş.

Spartan'ın şu hali internet explorer'dan çok daha iyi. Arkaplanda açıyor sekmeleri ve nereye kaydedeceğimizi soruyor fotoğrafları. Kullanım açısından oldukça güzel şeyler yapılmış durumda.

Rehbere kişi ekleyememe sorunu diye bir durum yok, rehbere kişi ekleniyor. Tek yapmanız gereken telefon uygulaması yerine kişiler uygulamasını açıp sağ alt kısımda bulunan artı (+) simgesine tıklamak. Bu yapıda yol biraz uzak zorunda kalmış hepsi bu.

Ekran dik konumda iken hala bazı bölümlerde yanlış oranlama problemi devam ediyor.

Yedekleme noktasında hangi uygulamaların yedekleneceğine kadar geliştirme sağlanmış (destekleyen uygulamalarda).

Yazılabilecek daha pek çok şey var. Her hatanın bir şekilde çözümü var sadece biraz kurcalamak ve eski deneyimlerden çıkartılan dersleri kullanmak gerekli.

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen ve 4MaGuS
Aybars1979

Aybars1979

Üye
Evet bunları yaptıktan sonra denemiştim ama maalesef:)
farlı bir durum olarak sadece telin dili ingilizce ama onunda bir değişiklik yapacağını sanmam benim çarklar yeni bitti bakalım ne işe yarıycak elbet vardır birşey.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
Bay H

Bay H

Üye
HTC One for Windows modelinden ekran görüntüleri. Bizdekilerden biraz farklı gibi.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Sensation ve braayn
Aybars1979

Aybars1979

Üye
benim 2. güncelleme bitti store beta 20 tane uygulamayı güncelliyor şuan (aslında hepsi ayarlarla ilgili uygulamalar.) bu sefer umudum var hayırlısı bakalım.

Silinen Üye 1858988

Silinen Üye 1858988

Kapalı Hesap
arkadaşlar bende kişiler açılmıyor , i.explorer , spartan gibi tarayıcılar falan da yok müzik de açılmıyor

Aybars1979

Aybars1979

Üye
arkadaşlar bende kişiler açılmıyor , i.explorer , spartan gibi tarayıcılar falan da yok müzik de açılmıyor
sırası ile 2. bir önce insider sonra ayarlardan telefon güncelemesi arayın bendeki duruma benziyor sizinki bir nebze.

YkPkY

YkPkY

Üye
benim 2. güncelleme bitti store beta 20 tane uygulamayı güncelliyor şuan (aslında hepsi ayarlarla ilgili uygulamalar.) bu sefer umudum var hayırlısı bakalım.
hadi bakalım.değilen bişey olmuşmu bi bak.
güncelleme notunda Windows insider 10 configiration mu yazıyordu yoksa sürüm numarasımı

Silinen Üye 1858988

Silinen Üye 1858988

Kapalı Hesap
windows insidere de giriş yapmıyor. İlk preview sürümü heralde ondan kaynaklanıyor sıfırlamak çözüm olabilir mi ?
önzileme sürümü hatalar buglar vs olacak bunu iyi biliyorum fakat
-benim telefonumda i.explorer , spartan , edge vs tarayıcı yok
-Mağaza beta , müzik preview vs uygulamalar da yok
-Kişilere , takvime vs birçok uygulamaya giremiyorum
-Ayrıca MS'ye geri bildirim atabileceğim bir uygulama, ayar da yok
ve günlük kullanımımı aşırı etkiliyor , yapabileceğim bir şey varsa bu konuda yardımcı olabilir misiniz ?

Son düzenleme:
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bişiy soracağım,5.yapı sorunlu diye sıfırlayanların sorunları düzeldi mi yoksa daha başka sorunlarda çıktı mı ortaya.

Aybars1979

Aybars1979

Üye
Yeni güncelleme yok bende?
valla bişi demek zor herkese mi var bazılarına mı var sadece msden birileri bişi demeden söylemek zor. ama bende güncellemeden sonra store beta şuan 20 tane çoğu ayarlar olmak üzere mağaza,outlook felan hep güncellemeye aldı belki sizde baştan olmuştur bende sonradandır resim eklemesini bilsem ekran görüntüsünü atacağım ama onuda bilmiyorum.
Bişiy soracağım,5.yapı sorunlu diye sıfırlayanların sorunları düzeldi mi yoksa daha başka sorunlarda çıktı mı ortaya.
şuan benim ayarlar menüleri hep güncelleniyor , mağaza outlook bitmeden bişi demek zor benim için.
hadi bakalım.değilen bişey olmuşmu bi bak.
güncelleme notunda Windows insider 10 configiration mu yazıyordu yoksa sürüm numarasımı
aynen dediğin yazıyordu. win insider 10 conf....

Üst Alt