bozkirdangelen
Üye
bu lumialar için olmasın..730-830-930-1520ARKADAŞLAR BÜYÜK YAZIYORUM ÇÜNKÜ 2. BİR GÜNCELLEME DAHA VARMIŞ ŞUAN İNDİRİYOR BENİM TELEFON. TWİTLERDE GÖRMÜŞTÜM DENEDİM HAKKATEN VARMIŞ.![]()
bu lumialar için olmasın..730-830-930-1520ARKADAŞLAR BÜYÜK YAZIYORUM ÇÜNKÜ 2. BİR GÜNCELLEME DAHA VARMIŞ ŞUAN İNDİRİYOR BENİM TELEFON. TWİTLERDE GÖRMÜŞTÜM DENEDİM HAKKATEN VARMIŞ.![]()
yok herkes için benimki zaten 520 sanırım 10036 nolu güncelleme için düzenleme güncellemesi.bu lumialar için olmasın..730-830-930-1520
ARKADAŞLAR BÜYÜK YAZIYORUM ÇÜNKÜ 2. BİR GÜNCELLEME DAHA VARMIŞ ŞUAN İNDİRİYOR BENİM TELEFON. TWİTLERDE GÖRMÜŞTÜM DENEDİM HAKKATEN VARMIŞ.![]()

aslında kontrol ediyordum ama insider kurulu olmadığı için güncelleştirmeyi bulmuyomuş kurdum denedim hemen buldu indirme küçük ama kurulum hala devam ediyor çarklar dönüp duruyor.SENİN AĞZIN NE SÖYLÜYOR ?![]()
![]()
aslında kontrol ediyordum ama insider kurulu olmadığı için güncelleştirmeyi bulmuyomuş kurdum denedim hemen buldu indirme küçük ama kurulum hala devam ediyor çarklar dönüp duruyor.

insider kurulu ise açıp tekrar fast ı seçin öyle bir deneyin sonra ayarlardan telefon güncellemesi kontrolü yapın.Bende yeni bir güncelleme falan çıkmadı(1520)
Evet bunları yaptıktan sonra denemiştim ama maalesefinsider kurulu ise açıp tekrar fast ı seçin öyle bir deneyin sonra ayarlardan telefon güncellemesi kontrolü yapın.

farlı bir durum olarak sadece telin dili ingilizce ama onunda bir değişiklik yapacağını sanmam benim çarklar yeni bitti bakalım ne işe yarıycak elbet vardır birşey.Evet bunları yaptıktan sonra denemiştim ama maalesef![]()
sırası ile 2. bir önce insider sonra ayarlardan telefon güncelemesi arayın bendeki duruma benziyor sizinki bir nebze.arkadaşlar bende kişiler açılmıyor , i.explorer , spartan gibi tarayıcılar falan da yok müzik de açılmıyor
hadi bakalım.değilen bişey olmuşmu bi bak.benim 2. güncelleme bitti store beta 20 tane uygulamayı güncelliyor şuan (aslında hepsi ayarlarla ilgili uygulamalar.) bu sefer umudum var hayırlısı bakalım.
Yeni güncelleme yok bende?sırası ile 2. bir önce insider sonra ayarlardan telefon güncelemesi arayın bendeki duruma benziyor sizinki bir nebze.
valla bişi demek zor herkese mi var bazılarına mı var sadece msden birileri bişi demeden söylemek zor. ama bende güncellemeden sonra store beta şuan 20 tane çoğu ayarlar olmak üzere mağaza,outlook felan hep güncellemeye aldı belki sizde baştan olmuştur bende sonradandır resim eklemesini bilsem ekran görüntüsünü atacağım ama onuda bilmiyorum.Yeni güncelleme yok bende?
şuan benim ayarlar menüleri hep güncelleniyor , mağaza outlook bitmeden bişi demek zor benim için.Bişiy soracağım,5.yapı sorunlu diye sıfırlayanların sorunları düzeldi mi yoksa daha başka sorunlarda çıktı mı ortaya.
aynen dediğin yazıyordu. win insider 10 conf....hadi bakalım.değilen bişey olmuşmu bi bak.
güncelleme notunda Windows insider 10 configiration mu yazıyordu yoksa sürüm numarasımı