10136 derken sonradan gelen guncellememi bu ?sanırım 10.0.10136 sürümü yüklenenlerde sorun yok. Ben de bu gruptayım ve şimdilik sıcak bir ilişkimiz var![]()
onu bilmiyorum. Konfigürasyon güncellemesi her yeni yapıda geldiğini bildiğim için birinci bir bitmez kontrol ettim. Onu da yükledim10136 derken sonradan gelen guncellememi bu ?
onu bilmiyorum. Konfigürasyon güncellemesi her yeni yapıda geldiğini bildiğim için birinci biter bitmez kontrol ettim. Onu da yükledim10136 derken sonradan gelen guncellememi bu ?
bu arada windows tuşuna basılı tutunca gelen tek elle kullanım kodu Lumia 930'da çalışmıyor.

FM radyo kimsede çalışmıyor.4 oldu bu yazıyı yazmamuygulamadan atıyor ..ben tüm uygulamalarım varken güncelleme yaptım market güncellemelerini aldı yeni güncellemeyi de aldı sorunum yok şimdilik tek sıkıntı neden radyo çalışmıyor 930 güncelleme yapmış bir arkadaş bilgi verirse kendisinde çalışıyor mu diye sevinirim.
sorun hala devam ediyor. kaç reset geçti hala aynı sorunBaylar benin Windows insider hiçbir şekilde çalışmıyor. Daha mail girme ekranına gelmeden uygulamadan atıyor, sıfırlamama rağmen duzelmedi

önceki yapıların hepsinde önceden 8.1 de iken sıfırlıyordum temiz yüklemeyi seçiyordum ve o şekilde yapıları yüklüyordum ama 5. yapıda heyecan yaptım unuttum sıfırlamayı direk güncelledim ama şimdilik bi sıkıntı yok herşey düzgün çalışıyor.Arkadaşlar ilk önce 8.1de hiç sıfırlamadan kurulum yaptım. Baya sorunlar vardı uyg yüklememe gibi neyse tekrar 8.1e dönüp akıllı veriden yüklü helen bütün programları kaldırdım. Wp10 yükledim şuan herşey mükemmel çalışıyor. Sorun yaşayanlar böyle deneyebilir. Kurulumu ingilizce yapınız.