bazı uygulamalar iniyor bazıları dediğiniz gibi kalır birkaç kez deneyince yine inebiliyor. inmeyebiliyorda.Mağazadan indirme yapabilen var mı? (Beta olmayandan)
Dün akşam UC Browser'ı indirmeyi denedim olmadı, bugün İşCep'i denedim olmadı.
İndirip yüklerken "dikkat gerektiriyor" deyip kalıyor ve yarıda kesiliyor her seferinde.
Hadi UC Browser neyse de, İşCep inmezse 8.1'e geri dönmek zorunda kalırım![]()
Benim kullanım tarzıma fore gayet başarılı görüyorum radyo eksiğim kaldı o da düzelir helbet ben memnun kaldım şarz daha bilmiyorum denim de yatmadan şarz dan çıkartıyordum sabah baktığımda 98 kalmış oluyordu çok normal yani bakalım bu nasıl olacak.
denedim ben ama olmadı başka bir yöntemi varsa onuda ben bilmiyorum ben daha hala marketteki güncellemelerle uğraşıyorum.Beyler outlookda rule oluşturanlar rule oluşturulmuş klasörü başlangıç ekranına alabiliyor musunuz ? Biri deneyebilir ve bilgi verebilirse sevinirim.
Maalesef format attıktan sonra bağlandı ama bu seferde cihaz açılmıyor,hala açılmadı yaklaşık yarım saat oldu,sanırım 8.1 e tekrar döneceğim.Wifi sorunu varsa sıkıntı büyük
bu durum kötü oldu benim için umarım vardır veya düşünüp yaparlar.denedim ben ama olmadı başka bir yöntemi varsa onuda ben bilmiyorum ben daha hala marketteki güncellemelerle uğraşıyorum.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınızMicrosoft Edge tarayıcı, Edge hızında bile hızlı. Adının hakkını veriyor.

Configuration güncellemesiAz önce güncelleme geldi ne olduğunu anlamadım yeni
Dil - Sadece İnglizce
Bölge - Amerika
Saat dilimi - 24
Bu şekilde abi bende ayarlar; ek olarak is sürümü 10.0.10136.0 olarak gözükmekte, eğer senin is sürümü normal şekilde (10.0.12634.0 veya 131) ise bundan kaynaklanıyor olabilir![]()
bazı uygulamalar iniyor bazıları dediğiniz gibi kalır birkaç kez deneyince yine inebiliyor. inmeyebiliyorda.

mağazanın yeni görünüm ss sini atarmısınız merak ettimTelefonu sıfırladım.
Türkçe olarak kurulumu yaptım tekrar. ("Kişiler" Türkçede çalışmadığı için İngilizce'ye geçeceğim sonra)
Sonra ilk iş olarak İşCep'i indirdim
Sonra diğer uygulamalar falan...
Sonra Müzik, Xbox v.s
Sonra Mağaza Beta'dan Ofis uygulamalarını... (Word, Excel, PowerPoint, OneNote..)
Sonra Mağaza Beta'da güncellemeleri kontrol ettim: Mağaza'nın kendisi dahil 24-25 tane güncelleme geldi.
Nerdeyse A'dan Z'ye her şey güncellendi.
(Posta, Dokun, Fotoğraflar, Yandex, Hava Durumu, Bizi Değerlendirin, Pod Yayınları, Cihaz Merkezi, Ses Kaydedicisi, Arama+SMS filtresi, Ekran, Göz Atma Ekranı, Lumia Yardım, Ses, Ekstralar, Şebeke, Maps, Drive, Nokia Hesabı, Filmler ve TV....)
Mağazanın görünümü falan değişti...
Hoş oldu vesselam![]()
İnşallah bu zehiri atarım yoksa gidip Lumia 1520 alıcam.Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınızMicrosoft Edge tarayıcı, Edge hızında bile hızlı. Adının hakkını veriyor.
Akşamdan sabaha ortalama 8 saat geçtiğini düşünürsek%100 bıraktıp %100 buluna kadar ana cihaza indirmem
var mı öyle bir cihaz