Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
iksinide kullandım 5e yükseltmek daha iyi
Senin değerlendirmen ve @Aybars1979 'ın uzunca değerlendirmesine göre anlaşılan o ki ;
Telefon modellerine göre sorunlar farklılık gösteriyor, azalıyor, çoğalıyor..
Örneği; Ben L 520 'yi 4 ncü yapıda nerdeyse 20 gündür günlük kullanımda kullanıyorum.
Ancak @Aybars1979 5 nci yapı için böyle giderse dönerim diyor..

Aybars1979

Aybars1979

Üye
iksinide kullandım 5e yükseltmek daha iyi
bende ikisini kullandım ikiside birbirinden kötü ama 4 bazı konularda şuan için bir nebze olsun daha iyiydi. bu gün 2 dir telefon kendi kendine kapandı 4 de başıma gelmemişti. 1. kapanışta şarjdan yeni çıkarmış olmama rağmen pil bitti diyerek kapandı 2. kapanışta uyarıda vermedi direk kapandı. :agla2:

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
8.1 denim yolu gözüktü şuan. Telefon hiçbir sekilde güncelleme yapmıyor

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
nasıl düzenliyorsun programı varmı ? bilgisayarda media player üzerinden ben yapıyorum ama daha pratik bir uygulaması varmıdır ?
bu uygulama ile telefonundan çoklu olarak da yapabilirsin ;

Check out "Tag Editor" for Windows Phone

• Beğen
Tepkiler: braayn
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
bende ikisini kullandım ikiside birbirinden kötü ama 4 bazı konularda şuan için bir nebze olsun daha iyiydi. bu gün 2 dir telefon kendi kendine kapandı 4 de başıma gelmemişti. 1. kapanışta şarjdan yeni çıkarmış olmama rağmen pil bitti diyerek kapandı 2. kapanışta uyarıda vermedi direk kapandı. :agla2:
Sadece 8.1 in üzerine mi kurdunuz..
Yoksa kurduktan sonra sıfırlayıp tekrar yenilediniz mi?
Buna göre demek istiyorum ki bir sıfırlama daha yapsanız acaba nasıl olurdu.

Aybars1979

Aybars1979

Üye
8.1 in üzerinemi kurdunuz..
Yoksa kurduktan sonra sıfırlayıp tekrar yenilediniz mi?
Buna göre demek istiyorum ki bir sıfırlama daha yapsanız acaba nasıl olurdu.
8.1 in üzerine kurdum kurduktan sonra sıfırladım.

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
8.1 in üzerine kurdum kurduktan sonra sıfırladım.
En idealini uygulamanıza rağmen, bu şekilde olduğuna göre bizlere geri adım atmak düşer.
Tabi ben 4 ncü yapının üzerine kurma güncellemesi geldiğinde onu denemek isterim..

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Gabe ye twitterden gelen mesajları merak etmeye başladım şimdi :)

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Gabe'nin 5 nci yapı için "günlük kullanıma uygun" dediği söylenmişti.
Ben sanıyorum, lumia cepler üzerinden deneme yapmamışlar;

• Beğen
Tepkiler: OnurYurdakul
Aybars1979

Aybars1979

Üye
Mağazadan güncelleme yapabiliyor musun? Sıfırladıktan sonra telefon öldü resmen
mağazanın sağı solu belli olmuyor. 0 ladığım için eski uygulamaları yeniden indirmeye çalışıyorum, atma yapıyor, indirmeyip hata verebiliyor, sonra indirebiliyor velhasıl pek beni takmadan kafasına göre takılıyor.

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen
YkPkY

YkPkY

Üye
730-830-930-1520 için 8.1 üzerine normal güncelleme aldı.gdr2 değil.
nsu ilede flashlayarak güncelleyebilirsiniz

sahanemir

sahanemir

Üye
8.1 denimin üzerine direk kırdum işlem nitti sanırım ben bir radyo şu an deneyemiyorum dışardayım .gayet güzel gibi sorun yok şu anda restart yapmak istiyorum am fark olur mu onu da bilmiyorum

Aybars1979

Aybars1979

Üye
burdaki sorunların aynısını onada iletmişler yüzlerce twit var baya bi cevaplamış sonra bırakmış. benim dikkatimi çeken iletilen bir tanesi rehbere kişi ekleyemememiz yani bunu nasıl atlamış olabilirler aklım almıyor, rehbere kişi eklenemeyen telefonmu olur?

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve OnurYurdakul
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
burdaki sorunların aynısını onada iletmişler yüzlerce twit var baya bi cevaplamış sonra bırakmış. benim dikkatimi çeken iletilen bir tanesi rehbere kişi ekleyemememiz yani bunu nasıl atlamış olabilirler aklım almıyor, rehbere kişi eklenemeyen telefonmu olur?
Bu bir şekilde halledilebilir.
Direkt rehber yerine e-posta'ya bilgisayardan girilerek.
Ama sadece sorun bu olsa..
5 nci yapı üzerine yapılan bu eleştirilerden sonra yazılımcılar epey bir fırçalanır ..

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Arkadaşlar siz iyice bakın düzelttirin sonra biz yüklemeyenler yükleyelim hepimiz sıkıntı çekmeyelim sizler kendinizi feda ettiğiniz için de ayrıca çok teşekkür ederim :D

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi, bozkirdangelen ve Esendağlı
Aybars1979

Aybars1979

Üye
ARKADAŞLAR BÜYÜK YAZIYORUM ÇÜNKÜ 2. BİR GÜNCELLEME DAHA VARMIŞ ŞUAN İNDİRİYOR BENİM TELEFON. TWİTLERDE GÖRMÜŞTÜM DENEDİM HAKKATEN VARMIŞ. :alkis

• Beğen
Tepkiler: OnurYurdakul
sahanemir

sahanemir

Üye
Aç kapa daha yapmadım tüm orogramlarımın üstüne kurdum temiz kurulum değil yani ama hiç bir.sorun görünmüyor.şimdilik bende radyo.hariç daha deneyemedim

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Aç kapa daha yapmadım tüm orogramlarımın üstüne kurdum temiz kurulum değil yani ama hiç bir.sorun görünmüyor.şimdilik bende radyo.hariç daha deneyemedim
Yeni telefonlarda daha fazla denenmiş demekki..

yasirtaha

yasirtaha

Üye
bende kurduktan sonra sıfırladım gayet temiz bir başlangıç olsun diye.
Gerçekten de güzel bir başlangıç oldu.İnternet Explorer gitti akşam flaş atıp yeniden kuracağım.
Kurduktan sonra sıfırlama yapmamak gerekiyormuş

Üst Alt