Albüm kapağını müzik programı kendisi netten buluyor mu ?Müzik çalar sıkıntısız. Kulaklıktaki tuş da eskisi gibi işlevini yerine getiriyor.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Pm,am demek istediniz sanırımbence kilit ekranındaki at resmi ingilizcede zaman olan a.t. ve a.m. olmasın![]()
telefonun dili zaten türkçe ona rağmen bulmadım. acaba ingilizceye çeviriptemi baksam belki bulurum.Gece bıraktım yüklendi. Sabah işe gelene kadar üstünkörü baktım, gayet hoş. Birkaç sıkıntı var ama çözülebilir diye umuyorum. Az önce sıfırlama başlattım. Çarklar dönüyor. Ben onca yapıdır kurmayıp biraz daha iyi olmasını bekleyenlerdendim. 5. yapıya kadar dayanabildim.İnşallah çok sorun çıkarmaz da beni 8.1 e dönmeye zorlamaz.
Hocam dokunma ayarlarını dili Türkçe yapıp bulmayı dene, bulup ayarlarını yapınca yeniden İngilizceye geçersinBenimki sıfırlama işlemlerini tamamlıyor henüz. Bu yüzden bakamadım.

yarıdan fazlasını iptal ettim. Şu an toparlama aşamasına girdi telefon. Hayırlı bir yolda ilerliyor gibi geldi bana :PEskisini sil, yeniden kurBende dahili müzik uygulaması çalışmıyor![]()
Philips kulaklık her sürümde çalıştı.Kulaklıktaki tuş denimde çalışmıyor ? Bende ?
Hayır benim hepsi düzenli ama PC gibi kendi de bulabilir yakında.Albüm kapağını müzik programı kendisi netten buluyor mu ?
bendeki de öyle acaba sıkıntı bizde mi. lumia 520 kullanıyorum.Bendeki yapı numarası yukarıdakiyle aynı değil ve güncelleme bulmuyor
İşletim sistemi sürümü: 10.0.10136.0
ben 930a yükledimbendeki de öyle acaba sıkıntı bizde mi. lumia 520 kullanıyorum.
Eskisi derken?Eskisini sil, yeniden kur
Philips kulaklık her sürümde çalıştı.
Hayır benim hepsi düzenli ama PC gibi kendi de bulabilir yakında.
kesinlikle.telefonun dili zaten türkçe ona rağmen bulmadım. acaba ingilizceye çeviriptemi baksam belki bulurum.
Süleyman Demirel ölmüş ben güncelleme derdinde daha yeni farkediyorum valla.![]()
) )nasıl düzenliyorsun programı varmı ? bilgisayarda media player üzerinden ben yapıyorum ama daha pratik bir uygulaması varmıdır ?Eskisini sil, yeniden kur
Philips kulaklık her sürümde çalıştı.
Hayır benim hepsi düzenli ama PC gibi kendi de bulabilir yakında.
yaw millet bu rehber işi ne olucak ya birini arıyacam arayamıyorum girniyor aramaya