Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

4MaGuS

4MaGuS

Üye
930, 830, 730, 1520 de gelen güncellemeden sonra kapatıp açarken ciddi yazılım hatası mevcutmuş ve yeni güncelleme yayınlanmış sadece bu cihazlara diye bir haber duydum, aynı sorun bende de 920 4. yapı dan beri bizi düşünen yok galiba

braayn

braayn

Üye
Müzik çalar sıkıntısız. Kulaklıktaki tuş da eskisi gibi işlevini yerine getiriyor.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Albüm kapağını müzik programı kendisi netten buluyor mu ?

yunusiyunus

Üye
bence kilit ekranındaki at resmi ingilizcede zaman olan a.t. ve a.m. olmasın :)

• Beğen
Tepkiler: mp2934
ERsin YAvuz

ERsin YAvuz

Üye
yaw millet bu rehber işi ne olucak ya birini arıyacam arayamıyorum girniyor aramaya

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen
Aybars1979

Aybars1979

Üye
Gece bıraktım yüklendi. Sabah işe gelene kadar üstünkörü baktım, gayet hoş. Birkaç sıkıntı var ama çözülebilir diye umuyorum. Az önce sıfırlama başlattım. Çarklar dönüyor. Ben onca yapıdır kurmayıp biraz daha iyi olmasını bekleyenlerdendim. 5. yapıya kadar dayanabildim. :) İnşallah çok sorun çıkarmaz da beni 8.1 e dönmeye zorlamaz.

Hocam dokunma ayarlarını dili Türkçe yapıp bulmayı dene, bulup ayarlarını yapınca yeniden İngilizceye geçersin :) Benimki sıfırlama işlemlerini tamamlıyor henüz. Bu yüzden bakamadım.
telefonun dili zaten türkçe ona rağmen bulmadım. acaba ingilizceye çeviriptemi baksam belki bulurum. :hmmm
Süleyman Demirel ölmüş ben güncelleme derdinde daha yeni farkediyorum valla. :lac::bilmm:bangin:

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Açılmayan Store Beta kendiliğinden açıldı. Kendini güncelliyormuş meğer. Görünümü falan değişti. Download 107 diyordu. Tıkladım, benim bir sürü uygulamayı indirme çabasındaymış meğer :D yarıdan fazlasını iptal ettim. Şu an toparlama aşamasına girdi telefon. Hayırlı bir yolda ilerliyor gibi geldi bana :P

• Beğen
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sahanemir

sahanemir

Üye
Otg geldimi acaba deneyen varmı.!

csH

csH

Üye
Bendeki yapı numarası yukarıdakiyle aynı değil ve güncelleme bulmuyor
İşletim sistemi sürümü: 10.0.10136.0

YkPkY

YkPkY

Üye
anlaşıldı bu yapıda kullanılabilir değil.vazgeçtim yüklemekten

csH

csH

Üye
Bu arada menüdeki başlıkların çoğu türkçe olmuş. 4. yapıda bu kadar Türkçe değildi

ihsan.snmz

Üye
Bendeki yapı numarası yukarıdakiyle aynı değil ve güncelleme bulmuyor
İşletim sistemi sürümü: 10.0.10136.0
bendeki de öyle acaba sıkıntı bizde mi. lumia 520 kullanıyorum.

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Eskisini sil, yeniden kur

Philips kulaklık her sürümde çalıştı.

Hayır benim hepsi düzenli ama PC gibi kendi de bulabilir yakında.
Eskisi derken?
Bu arada rehbere yeni numara eklenmiyor. Anasayfaya dönüyor direk

ihsan.snmz

Üye
wp 10 seneye gelir bende yine wp alır mıyım bilmiyorum :D

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
telefonun dili zaten türkçe ona rağmen bulmadım. acaba ingilizceye çeviriptemi baksam belki bulurum. :hmmm
Süleyman Demirel ölmüş ben güncelleme derdinde daha yeni farkediyorum valla. :lac::bilmm:bangin:
kesinlikle.
diye yazmışım, o kadar eminim yani.. Sanki yazılımı ben kaleme almışım gibi :) ) )

braayn

braayn

Üye
Eskisini sil, yeniden kur

Philips kulaklık her sürümde çalıştı.

Hayır benim hepsi düzenli ama PC gibi kendi de bulabilir yakında.
nasıl düzenliyorsun programı varmı ? bilgisayarda media player üzerinden ben yapıyorum ama daha pratik bir uygulaması varmıdır ?

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Arkadaşlar,
4 ncü yapıya göre 5 nci yapının durumu nasıl?
Günlük olarak kullanılabilecek durumda mı?
Bir durum değerlendirmesi yapabilirseniz seviniriz.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
yaw millet bu rehber işi ne olucak ya birini arıyacam arayamıyorum girniyor aramaya

96. baskı:
Uygulama listesinde 2 tane rehber uygulaması var.
Birisi çalışıyor, diğeri çalışmıyor.
Masaüstündeki çalışmayan kısayolu kaldırıp, çalışan rehber uygulamasının kısayolunu atın.

Ayrıca kişiler listesinde sadece telefon numarası olanları görüntülemek için:

Kişiler (People)>Ayarlar (Settings)> Kişi listesini filtrele (Filter contact list)> Telefon numarası olmayan kişileri gizle (Hide contacts without phone numbers)

• Beğen

Üst Alt