Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

dakamon

dakamon

Üye
Bu kadar sıkıntıların hala devam ediyor olması son halinin gecikebileceği fikrini daha da güçlendiriyor kanımca. Haziran ortasındayız 4-5 ay var önlerinden umarım bu sure içinde tertemiz bir hale getirirler ama herşeyi gösterdiler sürpriz olacak şeyler olması lazım. Hala daha geliştirilmiş kilit ekranından haber yok. Olacak mı olmayacak mı belli değil.

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
dokunma ayaralarını bulan varmı? yada yokmu acaba en azından koymamıuşlarsa boşuna arayıp durmayayım sabahtan beri arıyorum.
Bazı şeylerin yerini değiştirmiş olabilirler.
Dediler ki Mağaza (Beta) Güncelleme almış... Ben de bu güncellemeyi 4 ncü yapıda bulup yükleyememiştim.
Umarız bu yapıda bu ve benzeri sorunlar halledilmiş olur.
Ancak, ilk anlardaki sıcağı sıcağına yapılan değerlendirmeleri de fazla büyütmemek lazım.

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
Bana da çok gecikecek gibi geliyor. aynı aynı anda windows sürümünü de kullanıyorum. hatta artık windows 7 yi açmıyorum bile windows 10 kullanıyorum pcde ve gayet sorunsuz çalışıyor. mobil bu şekilde giderse bayağı geç gelecekç

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Bana da çok gecikecek gibi geliyor. aynı aynı anda windows sürümünü de kullanıyorum. hatta artık windows 7 yi açmıyorum bile windows 10 kullanıyorum pcde ve gayet sorunsuz çalışıyor. mobil bu şekilde giderse bayağı geç gelecekç
Windows 10 un EnterPrise sürümünü kullanıyorum.
Ufak tefek sorunlar var ama Mobile den daha iyi durumu.
Şu anda 2 saattir yeni sürümünü yüklüyor, bakalım yenisi nasıl olacak...

Keşke başlangıçta söyledikleri Slow ve Fast seçenekleriyle güncellemeleri verselerdi.

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Lumia 925 e dün 5.yapıyı kurdum, açıldıktan sonra başlat ekranımdaki uygulamalar, klasörler karışmış, yok olmuştu. Uygulama listesinden tekrar başlat ekranına atmak isteyince de zaten başlat ekranına sabitlenmiş görünüyordu. Kişiler uygulaması ve müzik çalışmıyordu. Sonra sadece dili ingilizce yaptım bölgeye dokunmadım hiç, dil değişip açıldığında;
*Kişiler çalıştı.
*Daha önce mağaza yönlendiren ama yine de kurulmayan müzik uygulaması bu kez kuruldu.
*Şarja takılı olmasının ilgisi var mı bilmiyorum ama Whatsapp bazen atıyor.
*Yeni mağaza üzerinen "Fotoğraflar, ses kaydedici, outlook mail ve takvim, onedrive" uygulamaları güncellendi.
*Ekrana sabitlenmiş görünen ama görünmeye uygulamalar içinse bir çözüm buldum; Uygulama listesinden ekrana iki uygulama sabitleyin(sabitlenebilen) daha sonra başlat ekranında onları üst üste atıp yeni klasör haline getirin. Böyle yapınca daha önce başlat ekranında olan ama göremediğimiz klasörler görünmeye başlıyor. Bunu her tekrarlamanızda yeni bir klasörünüz görünmeye başlayacaktır.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Murat Alper, ceza87, serinaga ve 5 diğerleri
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Lumia 925 e dün 5.yapıyı kurdum, açıldıktan sonra başlat ekranımdaki uygulamalar, klasörler karışmış, yok olmuştu. Uygulama listesinden tekrar başlat ekranına atmak isteyince de zaten başlat ekranına sabitlenmiş görünüyordu. Kişiler uygulaması ve müzik çalışmıyordu. Sonra sadece dili ingilizce yaptım bölgeye dokunmadım hiç, dil değişip açıldığında;
*Kişiler çalıştı.
*Daha önce mağaza yönlendiren ama yine de kurulmayan müzik uygulaması bu kez kuruldu.
*Yeni mağaza üzerinen "Fotoğraflar, ses kaydedici, outlook mail ve takvim, onedrive" uygulamaları güncellendi.
*Ekrana sabitlenmiş görünen ama görünmeye uygulamalar içinse bir çözüm buldum; Uygulama listesinden ekrana iki uygulama sabitleyin(sabitlenebilen) daha sonra başlat ekranında onları üst üste atıp yeni klasör haline getirin. Böyle yapınca daha önce başlat ekranında olan ama göremediğimiz klasörler görünmeye başlıyor. Bunu her tekrarlamanızda yeni bir klasörünüz görünenmeye başlayacaktır.
İşte ben buna Türkish Çözüm Problems derim : ) ) )

• Beğen
Tepkiler: mp2934 ve OnurYurdakul

skynet

Üye
Sırf şu denim romu sunucularda yok diye yüklemeye üşeniyorum açıkçası :D

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Sırf şu denim romu sunucularda yok diye yüklemeye üşeniyorum açıkçası :D
bu işlemleri atlamak için ben de 4 ncü yapının üstüne 5 nci yapıyı 1 hafta sonra yüklenmesini sağlayacak güncellemeyi bekliyorum.

afwerker

afwerker

Üye
Yeni mağazada yüklü olan uygulamayı yüklenmemiş gibi tekrar yükle butonu geliyor

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
Windows 10 un EnterPrise sürümünü kullanıyorum.
Ufak tefek sorunlar var ama Mobile den daha iyi durumu.
Şu anda 2 saattir yeni sürümünü yüklüyor, bakalım yenisi nasıl olacak...

Keşke başlangıçta söyledikleri Slow ve Fast seçenekleriyle güncellemeleri verselerdi.

Bende tek göz çarpan bazen kapatırken hata veriyor pc o kadar. genel anlamda oyun oynamıyorsanız windows 10 şu haliyle çok iyi. örneğin windows 7 ye göre gta5 fps değerleri bayağı farkediyor.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
bence şuan ms de çoğu kişi windows 10 pc üzerine çalışıp daha fazla kafa yormaya çalışıyorlar daha yakın tarihte çıkacak ve daha fazla kişiye hitap edeceği için ancak pc sürümü çıktıktan sonra mobile kısma ağırlık verecelerini düşünüyorum o zaman bakalım nasıl ilerleme olacak

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
*Kişiler çalıştı.
*Ekrana sabitlenmiş görünen ama görünmeye uygulamalar içinse bir çözüm buldum; Uygulama listesinden ekrana iki uygulama sabitleyin(sabitlenebilen) daha sonra başlat ekranında onları üst üste atıp yeni klasör haline getirin. Böyle yapınca daha önce başlat ekranında olan ama göremediğimiz klasörler görünmeye başlıyor. Bunu her tekrarlamanızda yeni bir klasörünüz görünmeye başlayacaktır.
evet bunu bende dün farkettim ama cihazı sıfırladım :) şimdi yükleniyorda kaldı ana ekran gelmiyor

4MaGuS

4MaGuS

Üye
hala 5. yapıyı merak edeler için uzun kullanım videosu buldum arkadaşlar izliye bilirsiniz
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: zaakaan
KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Dünkü güncellemeden sonra telefonu sıfırlayanlar da geçen sefer ki gibi ayarlardaki bazı şeylerin uygulama listesine gelmesi gibi bir durum var mı?

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
bence şuan ms de çoğu kişi windows 10 pc üzerine çalışıp daha fazla kafa yormaya çalışıyorlar daha yakın tarihte çıkacak ve daha fazla kişiye hitap edeceği için ancak pc sürümü çıktıktan sonra mobile kısma ağırlık verecelerini düşünüyorum o zaman bakalım nasıl ilerleme olacak
Bence Windows 10 yayınlandıktan sonra da uzun bir süre ona ağırlık verirler. Görülen her sorunu hemen çözmeye çalışacaklardır. bize 2016dan önce güncelleme gelmez büyük ihtimal :)
Dünkü güncellemeden sonra telefonu sıfırlayanlar da geçen sefer ki gibi ayarlardaki bazı şeylerin uygulama listesine gelmesi gibi bir durum var mı?
yaptım ama cihaz açılmadı hard reset attım açılınca yazarım

tanyyy

Üye
pc ve telefonun yapımcı takımları birbirinden bağımsız ve farklıdır.

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Ve evet sıfırlama sonrası bazı ayarlar, uygulama listesine gelmiş. Ek olarak artık yeni mağaza bende açılmıyor. İlk kurulduğunda çalışıyordu. Skype kaldırdım ve peşinden yüklemeye çalıştığım sırada kapandı. Artık açılmıyor :) Dil harici bölgeyi de ABD yaptım. Restart yaptım vs. Henüz çözebilmiş değilim. Temiz bir başlangıç ile sıfırlamak yerine yedekli başlangıçtan mı sıfırlasaydım acaba?

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Yeni mağaza bende açılmıyor. İlk kurulduğunda çalışıyordu. Skype yüklemeye çalıştığım sırada kapandı. Artık açılmıyor :) Dil harici bölgeyi de ABD yaptım. Restart yaptım vs. Henüz çözebilmiş değilim. Temiz bir başlangıç ile sıfırlamak yerine yedekli başlangıçtan mı sıfırlasaydım acaba?
Kombinasyon tuşlarıyla sıfırlamak daha iyi olabilir.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
demek sonunda geldi

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen

Üst Alt