5 nci yapı Gerçek yüzünü göstermeye başladı desenize : )Maxicep mobil sınıfta kaldı. Spartanda saçmalıyor site. Bu arada sabah fena kilitlendi telefon
Dili ingilizce yap, telefon yeniden başlatılır.8.1 kullanıyordum yeni yapıyı yükledim tam yükleyip kurulması 2 buçuk saat kadar sürdü işlem bittiğinde tek fark ana ekrandı yarı saydam kutucuk şeklindeydi ayarlar kısmı aynı 8.1 deki gibi duruyor kişiler, hesaplar, çalışmıyor. bu neden böyle oldu ve nasıl düzelte bilirim recovery tool a bağlamaya çalıştığımda da teli görmüyor ???
Dili ingilizce yap, telefon yeniden başlatılır.
Bu işlemden sonra düzelme olmaz ise Telefonu sıfırla ya da Nokia Recovery Tools ile 8.1 e geri dönebilirsiniz.
Kişiler ve hesaplarla ilgili de bu işlem sonrası düzelme olabilir.
Ayrıca ana ekrandaki kişileri kaldır ve uygulamalar içindeki çalışan kişileri ana ekrana sabitle.
NOT: Nokia Recovery Tools un görmesi için telefon nokia marka olmalı.
microsoft markalıları ise microsoft Recovery Tools uygulaması görüyor.
Kullanıcı ön izleme(pfd)yayınlanmayacak diye biliyorum.Kullanıcı ön izlemesi ne zaman yayınlanır acaba ? Anlaşılan 5. yapıda da iş yok beklemeye devam![]()
Şuan yapı iyi gibi fakat günlük kullanımda kullanılmaz gibiKullanıcı ön izlemesi ne zaman yayınlanır acaba ? Anlaşılan 5. yapıda da iş yok beklemeye devam![]()
Şayet henüz sıfırlama yapmadı iseniz...Dili ingilizceye çevirdim bir düzelme olmadı.Kişiler sadece başlangıç ekranında değil hiç biryerde çalışmıyor. Tel zaten nokia 520 şimdi teli sıfırlıyorum bakalım umarım düzelir
Şayet henüz sıfırlama yapmadı iseniz...Dili ingilizceye çevirdim bir düzelme olmadı.Kişiler sadece başlangıç ekranında değil hiç biryerde çalışmıyor. Tel zaten nokia 520 şimdi teli sıfırlıyorum bakalım umarım düzelir
Bende dahili müzik uygulaması çalışmıyorMüzik çalar sıkıntısız. Kulaklıktaki tuş da eskisi gibi işlevini yerine getiriyor.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

. 
Kulaklıktaki tuş denimde çalışmıyor ? Bende ?Müzik çalar sıkıntısız. Kulaklıktaki tuş da eskisi gibi işlevini yerine getiriyor.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Şayet henüz sıfırlama yapmadı iseniz...
Bölgeyi ABD, dili: ingilizce yapın..
bir de kurulum bittikten sonra telefonun hiç bir ayarıyla oynamayın, bırakın kenarda bir iki saat kendine gelsin..
bu biraz insani bir yaklaşım gibi oldu ama böyle gerekiyor : ) )