Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Maxicep mobil sınıfta kaldı. Spartanda saçmalıyor site. Bu arada sabah fena kilitlendi telefon

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
hard resetten sonra yükleniyor yazısında kaldı başlat ekranı gelmiyor bu sorunu yaşayan var mı?

• Beğen
Tepkiler: afwerker

LastJedi

Üye
8.1 kullanıyordum yeni yapıyı yükledim tam yükleyip kurulması 2 buçuk saat kadar sürdü işlem bittiğinde tek fark ana ekrandı yarı saydam kutucuk şeklindeydi ayarlar kısmı aynı 8.1 deki gibi duruyor kişiler, hesaplar, çalışmıyor. bu neden böyle oldu ve nasıl düzelte bilirim recovery tool a bağlamaya çalıştığımda da teli görmüyor ???

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
8.1 kullanıyordum yeni yapıyı yükledim tam yükleyip kurulması 2 buçuk saat kadar sürdü işlem bittiğinde tek fark ana ekrandı yarı saydam kutucuk şeklindeydi ayarlar kısmı aynı 8.1 deki gibi duruyor kişiler, hesaplar, çalışmıyor. bu neden böyle oldu ve nasıl düzelte bilirim recovery tool a bağlamaya çalıştığımda da teli görmüyor ???
Dili ingilizce yap, telefon yeniden başlatılır.
Bu işlemden sonra düzelme olmaz ise Telefonu sıfırla ya da Nokia Recovery Tools ile 8.1 e geri dönebilirsiniz.
Kişiler ve hesaplarla ilgili de bu işlem sonrası düzelme olabilir.
Ayrıca ana ekrandaki kişileri kaldır ve uygulamalar içindeki çalışan kişileri ana ekrana sabitle.
NOT: Nokia Recovery Tools un görmesi için telefon nokia marka olmalı.
microsoft markalıları ise microsoft Recovery Tools uygulaması görüyor.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Yorumları okuduktan sonra biraz tırsmaya başladım doğrusu:)gerçi güncellemeyi indirdim akşama da yüklerim o kesin.

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen

LastJedi

Üye
Dili ingilizce yap, telefon yeniden başlatılır.
Bu işlemden sonra düzelme olmaz ise Telefonu sıfırla ya da Nokia Recovery Tools ile 8.1 e geri dönebilirsiniz.
Kişiler ve hesaplarla ilgili de bu işlem sonrası düzelme olabilir.
Ayrıca ana ekrandaki kişileri kaldır ve uygulamalar içindeki çalışan kişileri ana ekrana sabitle.
NOT: Nokia Recovery Tools un görmesi için telefon nokia marka olmalı.
microsoft markalıları ise microsoft Recovery Tools uygulaması görüyor.

Dili ingilizceye çevirdim bir düzelme olmadı.Kişiler sadece başlangıç ekranında değil hiç biryerde çalışmıyor. Tel zaten nokia 520 şimdi teli sıfırlıyorum bakalım umarım düzelir

alasulumurat

alasulumurat

Üye
Microsoft 5. Yapı ile ileri değil geriye gitmiş resmen. Sabah anladım ve hemen Denim 'e döndüm. Bu yapıları yüklemek için daha çok erken bence.

skynet

Üye
Kullanıcı ön izlemesi ne zaman yayınlanır acaba ? Anlaşılan 5. yapıda da iş yok beklemeye devam :)

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Müzik çalar sıkıntısız. Kulaklıktaki tuş da eskisi gibi işlevini yerine getiriyor.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR, GianniInfantino ve yunus-emre-6606
kayahan35

kayahan35

Üye
Benim 1520yi servise verdim kutucuklar ve uygulamaları göremiyordum dün akşam yükledim hatalar vardı sıfırladım sıfırlamaz olaydım

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Dili ingilizceye çevirdim bir düzelme olmadı.Kişiler sadece başlangıç ekranında değil hiç biryerde çalışmıyor. Tel zaten nokia 520 şimdi teli sıfırlıyorum bakalım umarım düzelir
Şayet henüz sıfırlama yapmadı iseniz...
Bölgeyi ABD, dili: ingilizce yapın..
bir de kurulum bittikten sonra telefonun hiç bir ayarıyla oynamayın, bırakın kenarda bir iki saat kendine gelsin..
bu biraz insani bir yaklaşım gibi oldu ama böyle gerekiyor : ) )

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
bir de kurulum bittikten sonra telefonun hiç bir ayarıyla oynamayın, bırakın kenarda bir iki saat kendine gelsin..

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
cihazı sıfırladım başlat ekrnaı gelmedi sadece ayarlara giriyordu dili ve bölgeyi ingilizce yaptım geldi ama ayarlar yine menüye gelmiş.

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Müzik çalar sıkıntısız. Kulaklıktaki tuş da eskisi gibi işlevini yerine getiriyor.

Bende dahili müzik uygulaması çalışmıyor :ehe

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Sanırım akşam yatmadan önce bir sıfırlama daha yapıp telefon açıldıktan sonra sabaha kadar kendi haline bırakıp uyuyacağım :).
Bi kendine gelsin beklemesi olacak.
Gözlemlediğimiz kadarı ile hala daha, telefon modeline göre değişim gösteren bir sürü sorun var. Kiminde çalışan, kiminde çalışmayan birçok sorun mevcut. Şu hali ile bir resmin kaba taslak beş on karalama çizgilerinden başka bir şey değil. Ve bu karalamalardan resmin ana hatları zar zor bazıları tarafından görülebiliyor. Ancak herkesçe aynı oranda görülebilmesi için ciddi çalışmalar yapılmalı. Tamamlanmasının kışı bulacağını sanıyorum. :)

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye

Kulaklıktaki tuş denimde çalışmıyor ? Bende ?

LastJedi

Üye

sıfırlama bitti sorunlardan bazıları çözüldü. Örneğin artık tümüyle win10 gibi gözüküyor ayarlar felan düzeldi ama uygulamalar yok tabiki hepsini yeniden kurmam gerekecek telide bir iki saatliğine köşeye koydum aklı başına gelsin diye :D

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR ve bozkirdangelen

Üst Alt