Belki de gecikmenin nedeni bu?10136 ile ilgili bir problem var. 10080 numaralı sürümden 10136 numarlaı sürüme yükseltme sorunu olduğu dile getiriliyor.
Eğer yayınlama kararı alınırsa -ki biraz önce kullanıcılara soruldu- 8.1 dönülmesi gerekecek.
Evet 10136'nın gerçekten çok iyi durumda olduğu ama 10080 sürümünden yükseltme sorunu olduğu belirtiliyor. Gabe ya 8.1'e geri dönüp fast ringde öyle yükseltmek gerekiyor ya da sorunu çözmemiz için bir hafta daha çalışmamız gerekiyor diyor. Verin gelsin döneriz 8.1'e10136 ile ilgili bir problem var. 10080 numaralı sürümden 10136 numarlaı sürüme yükseltme sorunu olduğu dile getiriliyor.
Eğer yayınlama kararı alınırsa -ki biraz önce kullanıcılara soruldu- 8.1 dönülmesi gerekecek.

Ben 8.1 e dönemiyorum abi, kurtarma araçlarının hiçbiri yüklenmiyor bilgisayara kaldım böyleEvet 10136'nın gerçekten çok iyi durumda olduğu ama 10080 sürümünden yükseltme sorunu olduğu belirtiliyor. Gabe ya 8.1'e geri dönüp fast ringde öyle yükseltmek gerekiyor ya da sorunu çözmemiz için bir hafta daha çalışmamız gerekiyor diyor. Verin gelsin döneriz 8.1'e![]()

Başka bir bilgisayarda dene olacaktır.Ben 8.1 e dönemiyorum abi, kurtarma araçlarının hiçbiri yüklenmiyor bilgisayara kaldım böyle![]()
.Evet 10136'nın gerçekten çok iyi durumda olduğu ama 10080 sürümünden yükseltme sorunu olduğu belirtiliyor. Gabe ya 8.1'e geri dönüp fast ringde öyle yükseltmek gerekiyor ya da sorunu çözmemiz için bir hafta daha çalışmamız gerekiyor diyor. Verin gelsin döneriz 8.1'e![]()

8.1den geçilemez mi diyorLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Thanks all, given that people who don't want to roll back to 8.1 won't have to - we're going to release 10136 to Fast.
E yani yayınlıyorlar(mı)o zaman.Evet arkadaşlar kesinleşti.
@yuzhiqiangorg They won't need to switch. We'd only offer the build to 8.1 phones. Anyone on 10080 will just see no new build available.
Windows Phone 8.1'e dönmeyecek yeni yapıyı güncelleme olarak göremeyecek.
19.00da elleri sıvazlayalım mıEvet arkadaşlar kesinleşti.
@yuzhiqiangorg They won't need to switch. We'd only offer the build to 8.1 phones. Anyone on 10080 will just see no new build available.
Windows Phone 8.1'e dönmeyecek yeni yapıyı güncelleme olarak göremeyecek.
benim anladığım8.1den geçilemez mi diyor
Lütfen sıraya girelim..19.00da elleri sıvazlayalım mı
Fazla kasmasın diye İngilizce kullanmak zorunda kalmıştı herkes diye hatırlıyorum.TR 3.220 az değil mi?
Elleri değil Telleri sıvazlayalım19.00da elleri sıvazlayalım mı