slow'u alalımda bir daha fast'e geçmem bu kadar yeter![]()
güncellemeleri genellikle hafta içi sunuyorlar belki bu perşembe yada cuma günü verirlerPC için yapı 10130 yayınlandı mobilde hala tık yok
evet aslında slow içinde geç kalındı ama büyük ihtimal 5.yapıdan verirlerAma inşallah slow 4. yada 5. yapıya ait olur
5. Yapıdan verirlerse sloe olmasının ne mantığı var ? 5. Yapı ile hem slow hem fast gelirse slow da zaten çözülmüş olan sorun fast de niye var olsun, slow 4. sürümün sorunsuz hali, fast 5. Sürüm olur büyük ihtimalle.güncellemeleri genellikle hafta içi sunuyorlar belki bu perşembe yada cuma günü verirler
evet aslında slow içinde geç kalındı ama büyük ihtimal 5.yapıdan verirler
Bunu da geçtim telefonum şu an açılmıyor bile!

yanlış anlama ama bence 4.yapı slow olmaz olsaydı kullananlar neden geri dönüş yapıyorlar? kendim yükledim kullandım 3 gün kadar ama hani kullanılacak kadar iyi değil.5. Yapıdan verirlerse sloe olmasının ne mantığı var ? 5. Yapı ile hem slow hem fast gelirse slow da zaten çözülmüş olan sorun fast de niye var olsun, slow 4. sürümün sorunsuz hali, fast 5. Sürüm olur büyük ihtimalle.
Ben de laptop için dun gece indirmiştim. W10 şu anda yükleme bitmek üzere. İnşallah bu sürümdür...PC için yapı 10130 yayınlandı mobilde hala tık yok
5. yapıyı hem slow hem fast olarak verirlerse insanlar neden fast yüklesin ya da slow ya da fast arasında neden fark olsun ?yanlış anlama ama bence 4.yapı slow olmaz olsaydı kullananlar neden geri dönüş yapıyorlar? kendim yükledim kullandım 3 gün kadar ama hani kullanılacak kadar iyi değil.
Kaldı ki slow yüklemek isteyenler epeydir bekliyorlar ve hiç hoş olur mu 4.yapıyı slow tp verirlerse ?
doğru ama peki neden verilmedi hala slow tp ? 5.yapı ile beraber gabe slow tp vericeklerinden bahsetmiş.5. yapıyı hem slow hem fast olarak verirlerse insanlar neden fast yüklesin ya da slow ya da fast arasında neden fark olsun ?
Sonuçta aynı yapı
Microsoft ne yapar bilmiyorum ama bence 5. yapıda olacak olan bazı yeni test aşamasındaki özelliklerin slow sürümde var olmaması gerekir yoksa zaten slow olmasının bir anlamı olmaz, neyse bekleyip görelim en iyisidoğru ama peki neden verilmedi hala slow tp ? 5.yapı ile beraber gabe slow tp vericeklerinden bahsetmiş.
Slow tp yükleyecek olan arkadaşlar ortalama 4-5 ay kadardır bekliyor , en son alınan 4.yapıda birçoğumuz kullandı hala kullanan arkadaşalarda var ama yedek telefonları olmasa uzun süre 4.yapıyı bu kadar kullanamazlar ve bu kadar sabıra ve bekleyişe 4.yapıyı vermek ne kadar mantıklı olabilir ?

Benim tahminim de 2 nci madde.bence w10 ile ilgili farklı bir başlık açılsa hiç fena olmaz birisi w10 dan bir şey bahsediyor başka birisi onu wp10 zannedip üzerine yorum yapıyor w10-ile wp10 farklı ikisi şuan aynı süreçte ilerlemiyor ve pc de dün/bugün verilmiş olan güncellemeyi bırakın bir önceki sürüm bile wp10 daki sürüme nazaran çok daha iyi durumda, w10 tarafından bundan sonraki sürümde slow ring olma ihtimalinden bahsetmişti sanırım gabriel aul, zaten temmuz ayınada artık 1 ay kaldı, ama her ikisinide kullanan biri olarak rahatlıkla telefon tarafında ilerleyişin pc tarafına nazaran oldukça yavaş ilerlediğini söyleyebilirim. bu yavaşlığın sebebi olarak benim aklıma ilk başta 3 ihtimal geliyor,1- ya ms wp10 u pek sallamıyor, 2- sistemi telefona uydurmak pc ye uydurmaya nazaran daha zor 3- wp10 bizim beklediğimizden, umduğumuzdan ve bilinenlerden daha fazla yenilikler içerecek. tahminimce 3. ihtimal daha kuvvetle muhtemel bana görede bununla ilgili bir yeterince belirti var zaten. Bu arada 640xl bekleyenle türkiye sitesinde Çok yakında ibaresi kalkmış ya satışa çıktı yada artık eli kulağında.
Pc de durum nasıl arkadaşlar Win 10 için bugün Pc yi açtığımda 10 sürümüne yükselt diye birşey çıktı hala deneme mi yoksa asıl sürüme geçtimi