Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

tanyyy

Üye
slow'u alalımda bir daha fast'e geçmem bu kadar yeter :D

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Tp'ye en fazla 1 hafta dayabildim anlayın :)

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
güncellemeleri genellikle hafta içi sunuyorlar belki bu perşembe yada cuma günü verirler
evet aslında slow içinde geç kalındı ama büyük ihtimal 5.yapıdan verirler
5. Yapıdan verirlerse sloe olmasının ne mantığı var ? 5. Yapı ile hem slow hem fast gelirse slow da zaten çözülmüş olan sorun fast de niye var olsun, slow 4. sürümün sorunsuz hali, fast 5. Sürüm olur büyük ihtimalle.

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Bu 4. yapı ne biçim şeydir arkadaş, 2 gün zor dayandım, aslında dayanmak denmez ona, ulan 2 gündür Windows10 yüzünden telefonu kullanmayı özledim, hiçbir şey yapamıyorum, bırak kilit ekranı dahi açamıyorum.! :angry: Bunu da geçtim telefonum şu an açılmıyor bile!:off:
Güç'e basıyorum Nokia yazısı gelip bir süre sonra kayboluyor. :s

YÜKLEYECEKLERE; Sakın yüklemeyin pişman olursunuz!
Ulan ne güzel wp8.1 update2 vardı ne diye yükledim ki, böyle merakın ben..:sopa:

byibo

byibo

Üye
5. Yapıdan verirlerse sloe olmasının ne mantığı var ? 5. Yapı ile hem slow hem fast gelirse slow da zaten çözülmüş olan sorun fast de niye var olsun, slow 4. sürümün sorunsuz hali, fast 5. Sürüm olur büyük ihtimalle.
yanlış anlama ama bence 4.yapı slow olmaz olsaydı kullananlar neden geri dönüş yapıyorlar? kendim yükledim kullandım 3 gün kadar ama hani kullanılacak kadar iyi değil.
Kaldı ki slow yüklemek isteyenler epeydir bekliyorlar ve hiç hoş olur mu 4.yapıyı slow tp verirlerse ?

saynesim

saynesim

Üye
Bence bu hafta güzel güncelleme yayınlarlar

Aybars1979

Aybars1979

Üye
bence w10 ile ilgili farklı bir başlık açılsa hiç fena olmaz birisi w10 dan bir şey bahsediyor başka birisi onu wp10 zannedip üzerine yorum yapıyor w10-ile wp10 farklı ikisi şuan aynı süreçte ilerlemiyor ve pc de dün/bugün verilmiş olan güncellemeyi bırakın bir önceki sürüm bile wp10 daki sürüme nazaran çok daha iyi durumda, w10 tarafından bundan sonraki sürümde slow ring olma ihtimalinden bahsetmişti sanırım gabriel aul, zaten temmuz ayınada artık 1 ay kaldı, ama her ikisinide kullanan biri olarak rahatlıkla telefon tarafında ilerleyişin pc tarafına nazaran oldukça yavaş ilerlediğini söyleyebilirim. bu yavaşlığın sebebi olarak benim aklıma ilk başta 3 ihtimal geliyor,1- ya ms wp10 u pek sallamıyor, 2- sistemi telefona uydurmak pc ye uydurmaya nazaran daha zor 3- wp10 bizim beklediğimizden, umduğumuzdan ve bilinenlerden daha fazla yenilikler içerecek. tahminimce 3. ihtimal daha kuvvetle muhtemel bana görede bununla ilgili bir yeterince belirti var zaten. Bu arada 640xl bekleyenle türkiye sitesinde Çok yakında ibaresi kalkmış ya satışa çıktı yada artık eli kulağında.

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Oh be denime geri döndüm. Yemin ediyorum telefon kendine geldi uçuyor adeta ki Windows 10 açısından çok da sorunlu değildim ama resmi sürüm candır dedim

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen ve enessrsy
Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
yanlış anlama ama bence 4.yapı slow olmaz olsaydı kullananlar neden geri dönüş yapıyorlar? kendim yükledim kullandım 3 gün kadar ama hani kullanılacak kadar iyi değil.
Kaldı ki slow yüklemek isteyenler epeydir bekliyorlar ve hiç hoş olur mu 4.yapıyı slow tp verirlerse ?
5. yapıyı hem slow hem fast olarak verirlerse insanlar neden fast yüklesin ya da slow ya da fast arasında neden fark olsun ?
Sonuçta aynı yapı

• Beğen
Tepkiler: ON9
byibo

byibo

Üye
5. yapıyı hem slow hem fast olarak verirlerse insanlar neden fast yüklesin ya da slow ya da fast arasında neden fark olsun ?
Sonuçta aynı yapı
doğru ama peki neden verilmedi hala slow tp ? 5.yapı ile beraber gabe slow tp vericeklerinden bahsetmiş.
Slow tp yükleyecek olan arkadaşlar ortalama 4-5 ay kadardır bekliyor , en son alınan 4.yapıda birçoğumuz kullandı hala kullanan arkadaşalarda var ama yedek telefonları olmasa uzun süre 4.yapıyı bu kadar kullanamazlar ve bu kadar sabıra ve bekleyişe 4.yapıyı vermek ne kadar mantıklı olabilir ?

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
doğru ama peki neden verilmedi hala slow tp ? 5.yapı ile beraber gabe slow tp vericeklerinden bahsetmiş.
Slow tp yükleyecek olan arkadaşlar ortalama 4-5 ay kadardır bekliyor , en son alınan 4.yapıda birçoğumuz kullandı hala kullanan arkadaşalarda var ama yedek telefonları olmasa uzun süre 4.yapıyı bu kadar kullanamazlar ve bu kadar sabıra ve bekleyişe 4.yapıyı vermek ne kadar mantıklı olabilir ?
Microsoft ne yapar bilmiyorum ama bence 5. yapıda olacak olan bazı yeni test aşamasındaki özelliklerin slow sürümde var olmaması gerekir yoksa zaten slow olmasının bir anlamı olmaz, neyse bekleyip görelim en iyisi :)

yuvanacuu

yuvanacuu

Üye
Niye böyle düşünceler varki pc için 10074 hem fast hem slow için gelmedi mi ne yani aynı sürüm olması ikisine de verilemez anlamına mı geliyor

ON9

ON9

Üye
Valla yüklemeye cesaret edemediğim için (ilk kez) pek fazla ilgilenmiyorum. Ama bence de artık 5. Dalgada Slow halka gelir kesinlikle

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
bence w10 ile ilgili farklı bir başlık açılsa hiç fena olmaz birisi w10 dan bir şey bahsediyor başka birisi onu wp10 zannedip üzerine yorum yapıyor w10-ile wp10 farklı ikisi şuan aynı süreçte ilerlemiyor ve pc de dün/bugün verilmiş olan güncellemeyi bırakın bir önceki sürüm bile wp10 daki sürüme nazaran çok daha iyi durumda, w10 tarafından bundan sonraki sürümde slow ring olma ihtimalinden bahsetmişti sanırım gabriel aul, zaten temmuz ayınada artık 1 ay kaldı, ama her ikisinide kullanan biri olarak rahatlıkla telefon tarafında ilerleyişin pc tarafına nazaran oldukça yavaş ilerlediğini söyleyebilirim. bu yavaşlığın sebebi olarak benim aklıma ilk başta 3 ihtimal geliyor,1- ya ms wp10 u pek sallamıyor, 2- sistemi telefona uydurmak pc ye uydurmaya nazaran daha zor 3- wp10 bizim beklediğimizden, umduğumuzdan ve bilinenlerden daha fazla yenilikler içerecek. tahminimce 3. ihtimal daha kuvvetle muhtemel bana görede bununla ilgili bir yeterince belirti var zaten. Bu arada 640xl bekleyenle türkiye sitesinde Çok yakında ibaresi kalkmış ya satışa çıktı yada artık eli kulağında.
Benim tahminim de 2 nci madde.
Bilgisayar üzerindeki tecrübe, alt yapı ile telefondaki aynı değil.
İşin içine bir de telefonlarda yeniliklerle dolu bir alt yapı oluşturmaya çalışmaları da işi daha da zorluyor.
Fakat şu konuda ben de eleştirel yaklaşıyorum.
WP mobile 10 daki yapılar yayınlanmadan önce ya seçtikleri gruplarca ya da kendi içelirinde şirket içinde yeteri kadar denemiyorlar mı?
"saldım çayıra, mevlam kayıra" düşüncesiyle mi hareket ediyorlar. Anladık TP, ama öyle de olsa yükleyenin canını yakıyorlar : ) )
Her şeye rağmen 6-7 kez yükle , geri dön şeklinde gel gitlerle birlikte bazı deneyimlerim oluştu ve artık telefonum çökmüyor, bunu öğrenmiş oldum.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Pc de durum nasıl arkadaşlar Win 10 için bugün Pc yi açtığımda 10 sürümüne yükselt diye birşey çıktı hala deneme mi yoksa asıl sürüme geçtimi

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Pc de durum nasıl arkadaşlar Win 10 için bugün Pc yi açtığımda 10 sürümüne yükselt diye birşey çıktı hala deneme mi yoksa asıl sürüme geçtimi

bundan bahsediyorsun değil mi bende 10dk önce fark ettim dedim bu ne ne oluyor diye tam sürüm çıkmadı ancak deneme sürümünü windows 7 olupta kurmak isteyenler için bir yükseltme seçeneği sunulmuş sadece
galiba windows 10 çıkış tarihi belli oldu 29 temmuz diye bir tarih buldum emin değilim ancak
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: sfgnrl
-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
"Windows 10 For all " diyor. Bu pc için bütün sürümler mi oluyor yoksa heveslenmeye başlayalım mı?

Üst Alt