O firma ney arkadaş açık açık Vestel desenize arkadaş
Ya Vestel çok satabilmek için devlete başvurdu vergi ödesin diye eyvallahta yaptığı telefonlar bi s6ya bedel olsa ucuz deyip alsak.

Vestel Androidli telefona 700 TL vereceğime gider o paraya canavar gibi Windows'lu Nokia Lumia alırım.
Madem yerli yapsınlar 500-500 TL gibi herkes alsın ondan yukarısı zaten dünya kadar daha kaliteli Çin malı telefonlar var.
Üstünde yerli yazması onu daha ucuz yapmıyor maalesef. Her elektronik üründe bu aynı.
)

o cihaz takılmaları geçmiyorSonunda bende kurdumBu cihaz takılmaları ne zaman? Sıfırlamam gerekir mi
boşuna sıfırlamaYahu deneme dennne bekliyorsun ki

İşte diyorum ki neden eleştiriyorsun sanki şok anormalmiş gibi. Bunu msye ilet.Hadi canım! Ben final diye kurduydum Yedek telefona.
Hay Allah'ım sen sabır ver.![]()
İşte diyorum ki neden eleştiriyorsun sanki şok anormalmiş gibi. Bunu msye ilet.

Whatsapp webde sona kalmamıştık, iphone a bizden sonra geldi. Şimdi de var mı ondan da emin değilim. Bilen varsa aydınlatsın beni.WhatsApp sesli arama özelliği yeni güncelleme ile Blackberry 10’a geldi - MaxiCep
Yine herzamanki gibi en sona biz kaldıkk.. Bravo MS
![]()
Nedense artık w10 beni heyecanlandırmıyor sanırım finale kadar bekleyeceğim![]()
Zaten heyecan yapacak bir kararlılığa sahip değil şu anki sürüm.
Build'den sonra heyecanın geleceğini umuyoruz.
Birkaç kez bende denedim heyecandan fazla sinir yapıyor şuan wp10.ama tp bir sistem haliyle sorunlu olur tabii ama benim anlamadığım olay sanki çok değişik yenilikler ve özellikler geliyor da bizler bunları tp bir sürümle deniyoruz.şimdiye kadar bunları aşmamız lazımdı.Nedense artık w10 beni heyecanlandırmıyor sanırım finale kadar bekleyeceğim![]()