Bir iki lafta ms.ye yapsaydın bari,hırsızın hiç mi suçu yokDikkat ediyorum da hala daha şu sorun düzelmiş mi, bu sorun düzelmiş mi, düzelmişse ben de yüklerim diyenler var. Yüklemeyin arkadaşlar Yüklemeyin!!!
Bu sürümde hatalar var. Olacak da. Zaten normal kullanımı engelleyen hatalar olmasaydı Windows Insider ile yayınlamazlardı. Hatalar olduğu için bu hatalara rağmen test edip düzeltilmesine yardımcı olacaklar yükleyin diye dağıtılıyor bu sürüm. Ama görüyorum ki hala daha bazı arkadaşlar sanki telefonlarına normal güncelleme gelmiş gibi hata eleştiriyor. Bu eleştiriler sonra burada isyana dönüşüyor. Konu da amacından dışarı çıkıyor.
Siz yine de yüklemeyin. Yüklerseniz de hataları önce Windows Insider ile geri bildirim yapın sonra burada da paylaşın ki yüklemeyi göze alanlar nelerle karşılaşacaklarını bilsinler.
@papakudiofluSonuna kadar katılıyorum.Harfi harfine..Önizleme sürümünü yükleyenler sadece sorunları belirtse neyse sorunları yazarak çamur atılması ise hoş değil..Facebook'ta görüyorum.Yükleyenlerin %80'ni normal kullanıcı en basitinden şarj çabuk gidiyor diyor güncellemeyi yükledikten 1 gün sonraDikkat ediyorum da hala daha şu sorun düzelmiş mi, bu sorun düzelmiş mi, düzelmişse ben de yüklerim diyenler var. Yüklemeyin arkadaşlar Yüklemeyin!!!
Bu sürümde hatalar var. Olacak da. Zaten normal kullanımı engelleyen hatalar olmasaydı Windows Insider ile yayınlamazlardı. Hatalar olduğu için bu hatalara rağmen test edip düzeltilmesine yardımcı olacaklar yükleyin diye dağıtılıyor bu sürüm. Ama görüyorum ki hala daha bazı arkadaşlar sanki telefonlarına normal güncelleme gelmiş gibi hata eleştiriyor. Bu eleştiriler sonra burada isyana dönüşüyor. Konu da amacından dışarı çıkıyor.
Siz yine de yüklemeyin. Yüklerseniz de hataları önce Windows Insider ile geri bildirim yapın sonra burada da paylaşın ki yüklemeyi göze alanlar nelerle karşılaşacaklarını bilsinler.
Ben wp 10 dan memnunum..3. yapıyı da yükleyip sadece tek istediğim kasmaların azalması.Önizlemeden anladığım kadarıyla wp 10 tam sürümü bizleri gerçekten memnun edecek bir güncelleme olacak ve artık içim rahat güzel bir sistem bizleri bekliyor..Hızlı şarj günlük kullanımı etkileyen en büyük etkenlerden biri nasıl etkilemiyor ? anlamadımValla arkadaşlar l820 ye kudum çok da kötü değil. Günlük kullanımı o kadar etkilemez. Sadece şarj daha hızlı gidiyor olabilir. Daha inceleyemedim. O biraz sıkıntı yaratabilir.

Evet aynı sorun var 8.1beyler 8.1 denim kurulu olan arkdaşlar Lumia Beamer uygulamasını açabilirlermi ? bende bir hata oluştu yazıyorda sizde de aynı sorun varmı acaba ?
EVET VARMIŞLumia beamer bende de aynı hatayı verdi(wp8.1)
Umarım Win10 iyi çıkarda orada atarızofisde sunum yapacaktık hava atacaktık onuda yapamadık![]()
Onlara ikili görüşmelerde söylediklerimi buraya yazsam @Nextman beni banlarBir iki lafta ms.ye yapsaydın bari,hırsızın hiç mi suçu yok@papakudioflu

deli gibi o uygulamayı bekliyorum ama xpaı burdan paylaşabilir misin ?Bu arada hyperlapse uygulamasının xap ı çıktı ve yükledim. Tanıtım videosunda ki kadar olmasa da şuanlık idare eder uygulama
Bu arada hyperlapse uygulamasının xap ı çıktı ve yükledim. Tanıtım videosunda ki kadar olmasa da şuanlık idare eder uygulama