Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Uygulama yüklemeleri sorunlu olabilir. Çalışan uygulamalarda atma sorunu olabilir. Sonuç olarak tasarım dili değişti ve uygulama uyumluluğu sorunu muhtemel. Ya uygulamaların Windows 10 SDK ile güncellenmesi ya da eski uygulama Entegrasyonunun tamamlanması gerekiyor.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve byibo

dakamon

dakamon

Üye
Bari buildten sonra çok daha az sorunsuz bir hale getirseler. PRV deki gibi.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Dikkat ediyorum da hala daha şu sorun düzelmiş mi, bu sorun düzelmiş mi, düzelmişse ben de yüklerim diyenler var. Yüklemeyin arkadaşlar Yüklemeyin!!!

Bu sürümde hatalar var. Olacak da. Zaten normal kullanımı engelleyen hatalar olmasaydı Windows Insider ile yayınlamazlardı. Hatalar olduğu için bu hatalara rağmen test edip düzeltilmesine yardımcı olacaklar yükleyin diye dağıtılıyor bu sürüm. Ama görüyorum ki hala daha bazı arkadaşlar sanki telefonlarına normal güncelleme gelmiş gibi hata eleştiriyor. Bu eleştiriler sonra burada isyana dönüşüyor. Konu da amacından dışarı çıkıyor.

Siz yine de yüklemeyin. Yüklerseniz de hataları önce Windows Insider ile geri bildirim yapın sonra burada da paylaşın ki yüklemeyi göze alanlar nelerle karşılaşacaklarını bilsinler.
Bir iki lafta ms.ye yapsaydın bari,hırsızın hiç mi suçu yok:) @papakudioflu

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Dikkat ediyorum da hala daha şu sorun düzelmiş mi, bu sorun düzelmiş mi, düzelmişse ben de yüklerim diyenler var. Yüklemeyin arkadaşlar Yüklemeyin!!!

Bu sürümde hatalar var. Olacak da. Zaten normal kullanımı engelleyen hatalar olmasaydı Windows Insider ile yayınlamazlardı. Hatalar olduğu için bu hatalara rağmen test edip düzeltilmesine yardımcı olacaklar yükleyin diye dağıtılıyor bu sürüm. Ama görüyorum ki hala daha bazı arkadaşlar sanki telefonlarına normal güncelleme gelmiş gibi hata eleştiriyor. Bu eleştiriler sonra burada isyana dönüşüyor. Konu da amacından dışarı çıkıyor.

Siz yine de yüklemeyin. Yüklerseniz de hataları önce Windows Insider ile geri bildirim yapın sonra burada da paylaşın ki yüklemeyi göze alanlar nelerle karşılaşacaklarını bilsinler.
Sonuna kadar katılıyorum.Harfi harfine..Önizleme sürümünü yükleyenler sadece sorunları belirtse neyse sorunları yazarak çamur atılması ise hoş değil..Facebook'ta görüyorum.Yükleyenlerin %80'ni normal kullanıcı en basitinden şarj çabuk gidiyor diyor güncellemeyi yükledikten 1 gün sonra :) Ben wp 10 dan memnunum..3. yapıyı da yükleyip sadece tek istediğim kasmaların azalması.Önizlemeden anladığım kadarıyla wp 10 tam sürümü bizleri gerçekten memnun edecek bir güncelleme olacak ve artık içim rahat güzel bir sistem bizleri bekliyor..
Forumda bu soruları azaltmak için konunun ilk sayfasına güncellemenin ilk halindeki sorunları,ikinci etaptaki sorunlar ve giderilen sorunlar 3. etaptaki sorunlar ve giderilen sorunlar olarak kısa ve öz halde yazılırsa belki azalabilir.

afwerker

afwerker

Üye
Arkadaşlar vpn hareket verisi göz atma gibi uygulamaları gdr2 ile başlangıç ekranına sabitleyin. Wp 10 tp yi yüklediğinizde başlangıç ekranındaki kısayol dan girdiğimizde çalışıyor ayarlardan girdiğimizde açılmıyor.

Rainesto

Rainesto

Üye
Builde ne kaldı ki şurada slowu beklemeye devam

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Olacak biraz sabır kararlı sürüm tam olarak çıkıncada netleşecek bekleyelim

alasulumurat

alasulumurat

Üye
Valla arkadaşlar l820 ye kudum çok da kötü değil. Günlük kullanımı o kadar etkilemez. Sadece şarj daha hızlı gidiyor olabilir. Daha inceleyemedim. O biraz sıkıntı yaratabilir.

braayn

braayn

Üye
beyler 8.1 denim kurulu olan arkdaşlar Lumia Beamer uygulamasını açabilirlermi ? bende bir hata oluştu yazıyorda sizde de aynı sorun varmı acaba ?
beyler 8.1 denim kurulu olan arkdaşlar Lumia Beamer uygulamasını açabilirlermi ? bende bir hata oluştu yazıyorda sizde de aynı sorun varmı acaba ?
Valla arkadaşlar l820 ye kudum çok da kötü değil. Günlük kullanımı o kadar etkilemez. Sadece şarj daha hızlı gidiyor olabilir. Daha inceleyemedim. O biraz sıkıntı yaratabilir.
Hızlı şarj günlük kullanımı etkileyen en büyük etkenlerden biri nasıl etkilemiyor ? anlamadım :)

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Lumia beamer bende de aynı hatayı verdi(wp8.1)

• Beğen
Tepkiler: dilmenibrahim
kamuraN021

kamuraN021

Üye
Evet aynı sorun var 8.1

braayn

braayn

Üye
ofisde sunum yapacaktık hava atacaktık onuda yapamadık :)

• Beğen
Tepkiler: mp2934 ve dilmenibrahim
saynesim

saynesim

Üye
Ben kurdum ayarlar falan filan yok ana menüye bile girilmiyor yani değişen bir şey yok aynı

SLH.55

SLH.55

Üye
Şunun şurasında bir kaç ümit ile build sağlam beklemekteyiz :)

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: erhanercan
BelaMonte

BelaMonte

Üye
Bu arada hyperlapse uygulamasının xap ı çıktı ve yükledim. Tanıtım videosunda ki kadar olmasa da şuanlık idare eder uygulama

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
  • Beğen
Tepkiler: Esendağlı ve suyunsesi
braayn

braayn

Üye
Bu arada hyperlapse uygulamasının xap ı çıktı ve yükledim. Tanıtım videosunda ki kadar olmasa da şuanlık idare eder uygulama
deli gibi o uygulamayı bekliyorum ama xpaı burdan paylaşabilir misin ?

Üst Alt