Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

afwerker

afwerker

Üye
@papakudioflu Ali abi konunun başına eklersen Lumia recovery tool ve Windows Phone recovery Tool yüklenmeme sorunu çıkanlar Nokia Software Updater for Retail 4.3.2 Sürümü ile eski versiyonlara dönebilirler.

braayn

braayn

Üye
Hocam ne işe yarar bu uygulama ?
bu işe yarıyor
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Türkçe Siri :) komik

Son düzenleme:
kamil5028347

kamil5028347

Üye
Bazı uygulamalar windows 10 da güncellenmiyor bunun bir çözümü var mı

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
L940 ve L940XL tanıtılabilirmiş az önce gördüm merakla bekliyorum üzerinde Win10 ile beraber harika olur
acaba iki telefon arasındaki tek fark ekranı mı yoksa ufakta olsa donanım açısından fark olacakmı merakla ay sonunu bekliyorum

braayn

braayn

Üye
L940 ve L940XL tanıtılabilirmiş az önce gördüm merakla bekliyorum üzerinde Win10 ile beraber harika olur
acaba iki telefon arasındaki tek fark ekranı mı yoksa ufakta olsa donanım açısından fark olacakmı merakla ay sonunu bekliyorum
29 Nisanda tanıtılır ozaman

mesutcinik

mesutcinik

Üye
1520 üzerinden çok geçti, tanıtmaları lazım bence sağlam güzel bir model

kamil5028347

kamil5028347

Üye

Windows 10 çıkmadan üst model telefon çıkmayacağı söylenmişti

BelaMonte

BelaMonte

Üye
deli gibi o uygulamayı bekliyorum ama xpaı burdan paylaşabilir misin ?
Hocam link rica etsem
Forumda ilk defa link atma ihticayı duyuyorum. Sanırım sadece Türk forumlarının linkini atmak yasaktı. Linki veriyorum, eğer linkim silinirse zaten googleye "hyperlapse mobile beta xap" yazarsanız ilk çıkar.

Hocam ne işe yarar bu uygulama ?
Videoyu hızlandırmasından çok, sarsıntıyı da mükemmel biçimde önleyebiliyor. Tabi şuanlık betası olduğu için mükemmel biçimde önleyemiyor şuan

braayn

braayn

Üye
Forumda ilk defa link atma ihticayı duyuyorum. Sanırım sadece Türk forumlarının linkini atmak yasaktı. Linki veriyorum, eğer linkim silinirse zaten googleye "hyperlapse mobile beta xap" yazarsanız ilk çıkar.

Videoyu hızlandırmasından çok, sarsıntıyı da mükemmel biçimde önleyebiliyor. Tabi şuanlık betası olduğu için mükemmel biçimde önleyemiyor şuan
Cihaza nasıl kuracağız sd karta atıp mağazaya girip yerel uygulamalar mı dememiz lazım?

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Windows 10 çıkmadan üst model telefon çıkmayacağı söylenmişti

Ana sayfada Build de tanıtılabileceği söyleniyor belki tanıtılır da görürüz net özellikleri merak ediyorum tahminlerden ziyade

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Ana sayfada Build de tanıtılabileceği söyleniyor belki tanıtılır da görürüz net özellikleri merak ediyorum tahminlerden ziyade

"Üst düzey telefon" çıkar ama "ultra amiral gemi" diyeceğimiz türden cihaz için yıl sonunu (son çeyreği) beklememiz gerekecek.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
"Üst düzey telefon" çıkar ama "ultra amiral gemi" diyeceğimiz türden cihaz için yıl sonunu (son çeyreği) beklememiz gerekecek.
O zamana kadar sistem de ULTRA olur umarım :)herkese hayırlı kandiller bu arada.

• Beğen
Tepkiler: dücane, zbahadir ve emz

zbahadir

Üye
Ultra cihaz çıkmaz o zaman fazla cihaz satamazsınız pazarlama stratejisine uymaz. :)
En ultra cihaz en fazla bir yıl ultra kalır sonra N95 gibi olur.
İyi kandiller arkadaşlar.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Surface Pro 3 tabletler arasında neyse microsftun ultra amiral gemisi de akıllı telefonlar için o olacak

Aybars1979

Aybars1979

Üye
Hakikaten yeni bende ilk duydum yıl sonu bakalım nasıl bir şey oluyor @bulutsuzgece
çamaşır, bulaşık felan yıkayıp ütü yapıyor olabilirmi acaba? :hmmm bunları yapap cortana da aktif olursa ben karıyı boşarım vallaha. :smdance:

• Beğen
Tepkiler: ON9, ERsin YAvuz, suyunsesi ve 3 diğerleri

Üst Alt