WİNDOWS 10 SÜRÜMÜ ve YORUMLAR
Önce nerde kaldı WP 10 diye günlerce huzursuzluk, sabırsızlık belirtileri boy gösterdi.
Microsoft ne yapsın, bu beklenti ve isteklere karşı koyamayarak elindeki yarım yamalak mevcut çalışmayı yayınlamak zorunda kaldı.
Yayınlandıktan sonra da "Ben bu sürümü telefonumda taşıyabilir miyim? sorunlar olursa bunlarla baş edebilir miyim? Biraz beklesem de sonraki iyileştirilmiş sürümleri yüklesem daha iyi olmaz mı" demeden yüklemeye başlandı. Ve haykırışlar cihanı sardı

)))
Oysa, bilinmeli ki, yapı microsoft gibi bir şirket te olsa, mutfakta pişen yemeğin en iyi denemesi, en iyi sonucun anlaşılması müşteriye sunumdan sonra ortaya çıkar.
4*4 'lük bir yazılım da ortaya çıkmış olsa da asıl sonuç sahada belli olur. Niye kendileri denememişler den tutun da saygısızca ve seviyesizce yapılan değerlendirmeler o kadar çoktu ki.. Şimdi bazılarınız diyecek ki kardeşim "sen oranın avukatı mısın?" da böyle yazıyorsun.
Elbetteki değilim, ama ben de damdan düşenlerden olduğum için durumu biliyorum ve ona göre yazıyorum.
Bizlerin en büyük özelliği, övülecek, alkışlanacak çalışmaları, davranışları göz ardı etmek, eleştirilecek durumlarda da en acımasız tarafımızı göstermektir.
Oysa, her ikisini de yapmalı ama ölçülü olmalıyız. Yapıcı eleştiri, yapıcı yol gösterici diye bir şey var. Sana ne diyenleriniz olabilir. O zaman ben de derim ki madem bu kadar acımasız ve bu ülkeye yakışmayan şekilde eleştiri boyutlarını aşıyorsunuz o zaman oturun siz yazın bu uygulamayı

))
Bazılarımız da soru soranlara karşı öylesine ilgisiz, öylesine anlaşılmaz cevaplar veriyorlar ki. Anlamak mümkün değil. ve yardımcı olması da imkansız.
Vatandaş sormuş "pin kodunu giremiyorum" . cevap "telefonu sıfırla"
Tamam da bu cevap her şeyi çok iyi bilenler için olabilir. Telefonu sıfırlamak ne anlama geliyor, sıfırlama tuşuna bastıktan sonra neler gidiyor, neler kalıyor? bunları söylemek gerekmez mi?
Ya da bu sorunun yanıtını tam olarak bilmiyorsanız neden yanıtlıyorsunuz...
Her neyse.. yazdıklarımın yarar sağlaması ümidiyle.. Saygılar..