Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

mami_61_29

mami_61_29

Üye
insider programını kaldır

Kaldırıyorum tekrar yüklüyorum yine aynı.hani ilk build de çinli siteden her telefona kurmak vardı win 10 u ya o zaman bende kuracak ken olmamıştı ondan sonra bi daha insidere giremedim o kadar sıfırladım telefonu yine aynı

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Kaldırıyorum tekrar yüklüyorum yine aynı.hani ilk build de çinli siteden her telefona kurmak vardı win 10 u ya o zaman bende kuracak ken olmamıştı ondan sonra bi daha insidere giremedim o kadar sıfırladım telefonu yine aynı

Lsrt ile bi sıfırlayıp deneyin bence

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
bu gidişle bende 8.1'e geri döneceğim galiba.ana ekrana geçişte beklemeler çok uzun sürmeye başladı.dosya gezgini ayrı bi dert zaten.bi fotoğraf yada video açmaya kalkınca direkt rreset atıyo.sıkıntı çookk.ayarlar kısmı ile arkaplanı verseler telefon tarihi eser olana kadar kalırım 8.1'de :) bir de otg...

oysu

oysu

Üye
LumiaSoftwareRecoveryToolInstaller WinUsbCompatible id driver hatasını bulan varmı arkadaşlar bi turlu yukleyemiyorum
  • Lsrt kurarken karma hatası verdi wprt ise telefonu görmüyor bi çözüm yolu bilen varmı
    Bende de aynı hatayı veriyor. Bende eski yöntemle yaptım Navifirm+ kurdum romu indirdim sonra NokiaCareSuiteForStore-5.1.83.1414 programını Çinli bir siteden indirip kurdum LSRT'da genel bir sorun varmış anladığım kadarıyla

alaca61

Üye
Kaldık WP10 Desene

dawid

dawid

Üye
Arkadaşlar Windows 10 la cortana Türkiye bölgesinde aktifmi yoksa abd mi hala ayrıca Türkçe cortana için yeni bi bilgi varmı?

zbahadir

Üye
Arkadaşlar Windows 10 la cortana Türkiye bölgesinde aktifmi yoksa abd mi hala ayrıca Türkçe cortana için yeni bi bilgi varmı?

Cortana Türkçe olmadan bölgemizde aktif olmayacak.

flutewoddy

flutewoddy

Üye
W8.1 de internet paylaşımı yapınca telefon ısınıyordu W10 da 4 saattir aktif durumda hiç ısınma olmadı.

• Beğen
Tepkiler: ceza87
BelaMonte

BelaMonte

Üye
  • Beğen
Tepkiler: YasirTaHazal
Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Az önce onenote indirmeyi denedim beni google playe yönlendirdi bir de Microsoft'un kendi sitesi.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
520 ve 525 için güncelleme geri çekildi.

Son düzenleme:
braayn

braayn

Üye
buralar artık çok ıssız.....

• Beğen
Tepkiler: ON9 ve Murat Alper

zbahadir

Üye
2017 den önce gelmez gelirse en azından benim için büyük bir sürpriz olur
Cortana ayrı bir grup tarafından geliştiriliyor. Bu yıl içinde gelebilir. Hem Cortana için Windows 10 herekli değil 8.1 üzerinde kullanabileceğiz.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Siri piyasayı altüst etti resmen,kıskanmadım desem yalan olur:)

zbahadir

Üye
Siri piyasayı altüst etti resmen,kıskanmadım desem yalan olur:)

Siri'yi sohbet olarak çok eğlenceli buldum. Robotik deniliyor ama çok dost canlısı bir sohbeti var. Sadece sesi biraz robotik ama hoş. Ayrıca şakadan da alıyor. :)

Üst Alt