Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
GDR 2 yükledikten sonra siz istemedikçe WP 10'u otomatik yüklemiyor, ancak bu arada yüklemek istemiyor isen windows.insider den de uzak durman lazım :)))

bir yakınımda 520 vardı. İnsider ile wp10 yüklemek istedim, tam yükleyecek iken vaz geçtim. ANcak sürekli orda duruyor, şayet wifi bağlantısı kurarsam otomatik olarak yükleyecek. İyiki de 512 MB RAM yetersiz gelir diye 520 ye yüklememişim sonradan geri çektiler.

Son düzenleme:

zbahadir

Üye
GDR 2 yükledikten sonra siz istemedikçe WP 10'u otomatik yüklemiyor, ancak bu arada yüklemek istemiyor isen windows.insider den de uzak durman lazım :)))

bir yakınımda 520 vardı. İnsider ile wp10 yüklemek istedim, tam yükleyecek iken vaz geçtim. ANcak sürekli orda duruyor, şayet wifi bağlantısı kurarsam otomatik olarak yükleyecek. İyiki de 512 MB RAM yetersiz gelir diye 520 ye yüklememişim sonradan geri çektiler.

Otomatik yüklemiyor soruyor yüklensin mi diye. :)
Şimdi Değil deyip geçiyorum.

Murat Alper

Murat Alper

Üye
@Sensation @papakudioflu konu ile alakalı değil ama microsoft ve cyanegen mod ortak oluyorlarmış doğrumudur bu

afwerker

afwerker

Üye
@Sensation @papakudioflu konu ile alakalı değil ama microsoft ve cyanegen mod ortak oluyorlarmış doğrumudur bu
Ortak olma değil sadece anlaşma yapıldı. Cyanogen geliştirdiği romlarda varsayılan uygulama olarak microsoft ürünlerine yer verecek.Bing office vs.

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Yav ben 8.1 updeteyim bölgeyi dili abd yapıyorum cortana açılmıyo yaf ?

kartal-78

Üye
Wp 10 bir sorun daha arama yaptım insanlar tel numaramı goremiyorlar çozumı varmı

kartal-78

Üye
Bu sorunu çözemedim şimdi wp 8.1 geçiyorum

mami_61_29

mami_61_29

Üye
Yok mu aranızda benim sorunumu yaşayan ve çözen insidere giremiyorum atıyo yok mu çaresi.nl820

kartal-78

Üye
Yok mu aranızda benim sorunumu yaşayan ve çözen insidere giremiyorum atıyo yok mu çaresi.nl820[/Q arkadaşım yükledim çoğu sorunu çozdum ama tel numarası diğer tarafta gözükmüyor bilinmeyen olarak çıkıyor bunu çözemedim ben ce bulaşma derim yarım olacaksa teli sıfırla bideha dene

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Evrensel Office bu ay sonu telefonlara geliyor.

• Beğen
Tepkiler: zaakaan ve Esendağlı
zaakaan

zaakaan

Üye
Multi Window'un ne zaman geleceği ya da gelip gelmeyeceği belli mi?

remzi33

remzi33

Üye
Evrensel Office bu ay sonu telefonlara geliyor.

Hocam peki sadece WP10 için mi kullanılabilir olacak? Yoksa WP8.1 GDR2 için de yayınlanacak mı?

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
mami_61_29

mami_61_29

Üye
Bi bende mi insidere girilmiyo anlamadım yok mu yardım edebilecek atıp duruyo program

mami_61_29

mami_61_29

Üye
Programı silip yeniden yukluyorum olmuyo.teli sıfırlıyorum yine olmuyo

yasirtaha

yasirtaha

Üye
Arkadaşım sen galiba telefonunu flashlamadan çözemeyeceksin galiba

mami_61_29

mami_61_29

Üye
Neyle flaşlamam gerek flaşlarsam hangi sürüme dönerim