WP8.1'e dönmemiş olanlar şu önümüzdeki birkaç gün içinde sistemde gözlemledikleri eksiklikleri not alsınlar.
Önümüzdeki günlerde W10 TP Hata ve Eksiklikler konusu açıp sorunları liste halinde toplayacağız.
abi sana saygım sonsuz ama hataları geçtim microsoft daha wp8.1 eksiklikler listesini yapamadı bunları yapar mı ? yapsada ne zaman yayınlar ?
Özgür bence wp 10 da düzgün çalışanları not almalı,sorunlar o kadar çok kiTelefonun yerleşik "Kamera" uygulaması sorunlu.
Yeşil ekran değil ama yan yana kareler şeklinde görünüyor çekim ekranı.
Mağazadan "Lumia Camera" uygulamasını indirin.
Lumia Camera düzgün olarak açılıyor.
WP8.1'e dönmemiş olanlar şu önümüzdeki birkaç gün içinde sistemde gözlemledikleri eksiklikleri not alsınlar.
Önümüzdeki günlerde W10 TP Hata ve Eksiklikler konusu açıp sorunları liste halinde toplayacağız.
Örneğin ben gözlemlediklerimi yazayım:
1) Sistem biraz hantal çalışıyor. Optimizasyon gerekiyor. Bazen ana menülerde ve belli uygulamalarda yerli yersiz donabiliyor yada uzun süreli olarak siyah ekranda bekleyebiliyor.
2) Uygulama listesinden "Geri tuşuyla" ana menüye dönülmüyor.
3) Yerleşik kamera uygulaması sorunlu.
4) Hızlı arama özelliği düzgün çalışmıyor. Ayrıca hızlı arama özelliği yanlış görmediysem "Türkçe karakter" de desteklemiyor.
5) Görev yöneticisinde uygulamaları çoklu kapatma veya tümünü birden kapatma yok.
6) Menülerin ve seçeneklerin pek çoğu Türkçeye çevrilmemiş.
7) Bazı uygulamaların ayarlar kısmında seçim yaparken atabiliyor.
8) Uygulamalardan dosya yöneticisine erişim ve seçim yapılamıyor. Seçmeye çalışınca atıyor yada seçemeden ekrana geri dönüyor.

Özgür bence wp 10 da düzgün çalışanları not almalı,sorunlar o kadar çok ki![]()
Aynen kalınıyor lsrt ile denim e dondum sonra insider dan fast seçip gdr2 yi yükledim yükleme esnasında insider programını sildim ve su anda gdr2 kullanıyorumGdr2 de kalıcı olarak kalabiliyormuyuz wp10dan dönmeyi düşünüyorum
İlk verdikleri wp10 dan bugüne tam 2 ay geçti ve sanki hiç bir şey yapılmamış gibi hala,sadece cihaz desteğini artırmak için mi 2 ay çalıştılar,hiç kimsenin bilmediği herkesin burun kıvırdığı,ekran koruyucusunun bile hiçbir mağazada bulunmadığı cihazları alan bizleri bu kadar ti ye alan ms.yi kınıyorum.Evet maalesef çok.
Ancak ben şimdilik sabırla W10'da kalmaya devam edeceğim. (Sabrın yettiği yere kadar)
Fast ring olduğumuz için belki güncelleme sıklığını artırırlar önümüzdeki dönemde.
gdr2de bi sıkıntı gördünüz mü 8.1 e döndüm herşeyi ayalardım ana ekran falan on numara oldu cihaz tekrar sıfırlamak istemiyorum.Aynen kalınıyor lsrt ile denim e dondum sonra insider dan fast seçip gdr2 yi yükledim yükleme esnasında insider programını sildim ve su anda gdr2 kullanıyorum
Bende gdr2 deyim şuan herşey yolundagdr2de bi sıkıntı gördünüz mü 8.1 e döndüm herşeyi ayalardım ana ekran falan on numara oldu cihaz tekrar sıfırlamak istemiyorum.

aylar menüsünden başka bir artısı var mı?Bende gdr2 deyim şuan herşey yolunda![]()
Birde en altta ok işareti yerine tüm uygulamalar yazıyor,geçmeye değecek bişiy olduğunu düşünmüyorumaylar menüsünden başka bir artısı var mı?

Umarım yakında dediği gerçekten yakında dırYeni güncelleme ne zaman diyen bir arkadaşa verdiği cevap, şu zaman diyemem ama yakında.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Nawzill de tutturamıyor ki artıkYeni güncelleme ne zaman diyen bir arkadaşa verdiği cevap, şu zaman diyemem ama yakında.
Aynen katılıyorumNawzill de tutturamıyor ki artık
Spartan ve Explorer ı kadar tarayıcı testleri ile elimden geldiği kadar zorlamaya çalıştım. Sonuçları aşağıda görebilirsiniz.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Sitelerdeki farklılıklara da değinmek gerekli.
Internet Explorer bir medya oynattığınızda size ses kısma/açma tuşuna bastığınızda gelen ekranda durdurup/oynatmaya izin verirken Spartan maalesef bu sürümde buna izin vermiyor.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Basmaya rağmen kapanmayan reklamlarda Spartan'ın bir diğer eksiği.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Video oynatıcının hala oynatamadığı videolar mevcut ancak genele baktığımızda sonuç oldukça pozitif.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Spartan'ın halihazırda belkide en büyük sıkıntısı kendi içerisinde aramama yapamaması. Örneğin adres çubuğuna "maxicep.com" yerine "maxicep" yazıp git tuşuna basarsanız aşağıdaki ekran ile karşılaşmanız kaçınılmaz.