Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

mp2934

mp2934

Üye
Telefona format atmak için bilgiğim kadarıyla dört yol var dordude kapalı birincisi tuş kombinasyonu ama güç tuşum bozuk ikincisi uzaktan telefonumu Buldan sıfırlamak onun için de konum ve telefonumu bul açık olmalı ve ayarlarlara hiçbir şekilde giremiyorum ayarlar diye bir uygulama yok üçüncüsü recobery tool benzeri programla o da telefonu görmüyor son olarakta ayarlarda hakkındadan sıfırlamak ve yukarıda dediğim gibi ayarlara girmiyor fena çıkmazdayım D

siyahsancak

siyahsancak

Üye
beyler Outlook mail yanlışlıkla kaldırdım nasıl geri yüklerim
[

arkadaşlar bu bölümde cortanayı kullanmak için ne yapmam gerekiyor tık işraretini on yapamıyom[/QUOTE]

Sosyete16

Üye
w10 güncellemesini yükleyen arkadaşlar güncelleme çokmu yavaş yüklendi sizde benimkisi yüzde 4 de kaldı yüklenmiyor şimdi yüzde 4 den sora ilerlemiyor :(
Uzun sürüyor ama Sen beklemeye devam et yükleyecektir

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bu arada ayarlarda tüm seçenekleri Başlat Ekranına pinleyebilirsiniz

Bir de deneyen oldu mu bilmiyorum ama bazı uygulamalara arka olan atanabiliyor.

dakamon

dakamon

Üye
Özgür abi goş goş.Traslator sorununu çözdüm.Türkçe İngilizce dil paketini indir.sonra wirelessi kapat.sonrada uygulamaya gir hızlıca dil değiştir :)

@bulutsuzgece
Bundan sonra senin adın free man :D @bulutsuzgece :D :D :D

• Beğen
Tepkiler: mp2934
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

W10 TP'de ayarlar altındaki seçenekler başlangıca pinlenemiyor :hmmm

orian

orian

Üye
İlk w10'u kaçak yoldan yüklemiştim. (sadece 630 ve 830'a geldiğinde) O sürümdeyken, mesaj geldiğinde bildirimi aşağı çektiğimde klavye çıkıyor ve cevabımı yazıp gönderiyordum. Bu güncellemede önce 8.1 GDR2 yüklendi, sonra tekrar güncelledim w10'a yükseldi ama Mesaj olayı olmadı bu sefer. Bildirim Merkezinden cevaplayabiliyorum. Şimdi cihazı sıfırladım bakalım düzelecek mi?

kayahan35

kayahan35

Üye
windows phone recovery tool cihazı görmüyor,çözümü bilen var mı ?
bunları denedim yinede cihazı görmüyor
bekleniyor ....... da kaldı şu anda
Bekleniyor dediğinde ses kısma ve güç tuşuna basılı tut tel titreyene kadar sonra görüyor dün denedim ilk seferde olmadı bir kaç kez yaptım gördü sonunda

Osman Özer Öz

Osman Özer Öz

Üye
Arkadaşlar merhaba, w10 tp de ekran goruntusu alamıyor muyuz

Ali_KRKY

Üye
WP10 TP önizleme sürümü macerası benim için sona ermiş olup lsrt ile cyana geri dönmüş bulunmaktayım şimdi denimi indiriyorum wp10tp daha stabil duruma gelinceye kadar bekleyecegim kullanan arkadaşlara kolay gelsin diyorum yenilikleri takip etmeye devam :)

bycoo32

bycoo32

Üye
Arkadaşlar merhaba, w10 tp de ekran goruntusu alamıyor muyuz
alınabiliyor
Outlook mail bildirim ayarlarında görünmüyor. maillerime bakmak için sürekli outlooka mı giricez.genel olarak bildirimlerde uygulamalar oyunlar bende görünmüyor.

bj_kmurat

Üye
lumia 920de bazen alttaki tuşlar çalışmıyor. mesela biraz önce telefon görüşmesi yaptıktan sonra arama kısmından çıkmak için geri tuşuna basamadım ve reset atmak zorunda kaldım.

braayn

braayn

Üye
bir arkadaş Wp 10 tpnin ilk parti ve ikinci partı güncelleminin arasındaki farkları yazabilir mi ?

• Beğen
Tepkiler: dilmenibrahim
orian

orian

Üye
Telefonu sıfırladıktan sonra numaralar gelmedi?_

meg1ddo

meg1ddo

Üye

baktım ama göremedim, bazı uygulamalardan kasıt yerleşik uygulamalar mı? mesela mesajlar telefon ayarlar gibi yerleşik uygulamalara şöyle liste menüdeki gibi flu bir arka plan atanabilseydi hoş olurdu özellikle mesajlar arka planına.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
bir arkadaş Wp 10 tpnin ilk parti ve ikinci partı güncelleminin arasındaki farkları yazabilir mi ?
evet bir farkları görelim buradaki konuşmalara baktımda aynı sorunlar karışıklıklar devam ediyor sanki düzelen gelen bir şey ne alemde

skynet

Üye
W10'dan hevesimi aldım artık finale kadar götürür bu sefer :D

emz

emz

Üye
W10'dan hevesimi aldım artık finale kadar götürür bu sefer :D

Ben ilk sürümde usulsüz bir şekilde kurmuştum:ehe iki gün zor dayanabildim. O nedenle artık hiç heves etmiyorum. Ne zaman finali gelir o zaman geçerim. Oyun verileri de kayboluyor sonra :)

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Cyana döndüm denim yaptım sonra da gdr2 yi indirdim insideri silmeyi unutmuşum w10 inmeye başlamış %5 iken sildim iki gündür %5takılı kaldı güncelleme bölümünde :D

• Beğen
Tepkiler: braayn, mp2934 ve ogzhnoTr

Üst Alt