Pin kilidi kodunu başka bir cihazda kapatıp telefonuna tak ve cihazı yeniden başlat. Sorunun çözülür.arkadaşlar ben kurdum herşey çok güzel ama telefonn pin koduna girerken donup kalıyorr
ve CORTANA ayarı nasıl yapılıyorr
efendim sorunu reset atarak çözdüm tek bir sorum kaldı cortana nasıl düzeleye bilirimmPin kilidi kodunu başka bir cihazda kapatıp telefonuna tak ve cihazı yeniden başlat. Sorunun çözülür.
10'da çalıştı ama ?
hangi 3.parti söyler misin

hata kodu bu 8018830farkadaşlar güncelleme indirildi fakat dosya acılmadı diye hata verdi![]()
böyle durumlarda kaldırma işlemlerini yardımcı programlarla yapmanız daha iyi olur. örneğin revo unintaller gibi. kalıntıları temizlediği için sıkıntı çıkmaz.Defalarca kaldırıp yükledim aygıt yöneticisinden driverleri sildim ama yine de olmadı en sonunda pc'ye format attım sorun çözüldü
Ncs ile de global romu çaktım işlem tamam![]()
Hocam zaten o programı kullandım ama yine de işe yaramadıböyle durumlarda kaldırma işlemlerini yardımcı programlarla yapmanız daha iyi olur. örneğin revo unintaller gibi. kalıntıları temizlediği için sıkıntı çıkmaz.

bugün bende aynı programla ilgili sıkıntı yaşıyordum bu şekilde çözdümHocam zaten o programı kullandım ama yine de işe yaramadı![]()
haklısın ya doğru söze ne denir ki ! geçenki verdikleri güncelleme ile hemen hemen aynı microsoft'a bu yakışmadıYüklemedim bu durumda da yüklemem de. Blacki Preview ile ilk geldiğinde denemiştim o zamandan beri Preview kullanıyordum ama insider ile böyle sıkıntılı gelmesi açıkçası beni Preview işinden soğuttu win10 ilk yapıyı kurmuştum sorunlar ve bataryanın 1-2 saat gitmesi gibi sıkıntılar yüzünden denime döndüm. Anlamadığım şey joe abimiz varken günlük kullanıma uygun daha stabil sürümleri Preview olarak yükleyebilirken şimdi böyle sıkıntılı gelmesi
preview ile insider tamamen farklı bir proje amaYüklemedim bu durumda da yüklemem de. Blacki Preview ile ilk geldiğinde denemiştim o zamandan beri Preview kullanıyordum ama insider ile böyle sıkıntılı gelmesi açıkçası beni Preview işinden soğuttu win10 ilk yapıyı kurmuştum sorunlar ve bataryanın 1-2 saat gitmesi gibi sıkıntılar yüzünden denime döndüm. Anlamadığım şey joe abimiz varken günlük kullanıma uygun daha stabil sürümleri Preview olarak yükleyebilirken şimdi böyle sıkıntılı gelmesi
kamera çalışmıyor yeşil bi ekran var
Yerleşik kamera uygulaması hızlı açılıyor ama bu seferde menüsü geç geliyor![]()
kamerayı açınca yeşil ekran görülmesinin çözümü var mı
glance background çalışmıyor işte sorun o
Telefonun yerleşik "Kamera" uygulaması sorunlu.
Yeşil ekran değil ama yan yana kareler şeklinde görünüyor çekim ekranı.
Mağazadan "Lumia Camera" uygulamasını indirin.
Lumia Camera düzgün olarak açılıyor.
WP8.1'e dönmemiş olanlar şu önümüzdeki birkaç gün içinde sistemde gözlemledikleri eksiklikleri not alsınlar.
Önümüzdeki günlerde W10 TP Hata ve Eksiklikler konusu açıp sorunları liste halinde toplayacağız.
Örneğin ben gözlemlediklerimi yazayım:
1) Sistem biraz hantal çalışıyor. Optimizasyon gerekiyor. Bazen ana menülerde ve belli uygulamalarda yerli yersiz donabiliyor yada uzun süreli olarak siyah ekranda bekleyebiliyor.
2) Uygulama listesinden "Geri tuşuyla" ana menüye dönülmüyor.
3) Yerleşik kamera uygulaması sorunlu.
4) Hızlı arama özelliği düzgün çalışmıyor. Ayrıca hızlı arama özelliği yanlış görmediysem "Türkçe karakter" de desteklemiyor.
5) Görev yöneticisinde uygulamaları çoklu kapatma veya tümünü birden kapatma yok.
6) Menülerin ve seçeneklerin pek çoğu Türkçeye çevrilmemiş.
Gelmedi dostum saol zaten denim e geri dondum şimdi gdr2 kurcalıyasım varTelefonunu sıfırla baştan telefon kurulumu yaparken senden microsoft mail adresini istiyor ya oraya rehberinin olduğu mail adresin tekrar girersen rehberin geri gelir diye tahmin ediyorum.
6)mağazada bazen yüklemek istediğimiz uygulamayı görmüyor daha sonraları görüyor ancak boyutu yüksek ise belirli bir süre sonrasında indirmiyor hata veriyorWP8.1'e dönmemiş olanlar şu önümüzdeki birkaç gün içinde sistemde gözlemledikleri eksiklikleri not alsınlar.
Önümüzdeki günlerde W10 TP Hata ve Eksiklikler konusu açıp sorunları liste halinde toplayacağız.
Örneğin ben gözlemlediklerimi yazayım:
1) Sistem biraz hantal çalışıyor. Optimizasyon gerekiyor. Bazen ana menülerde ve belli uygulamalarda yerli yersiz donabiliyor yada uzun süreli olarak siyah ekranda bekleyebiliyor.
2) Uygulama listesinden "Geri tuşuyla" ana menüye dönülmüyor.
3) Yerleşik kamera uygulaması sorunlu.
4) Hızlı arama özelliği düzgün çalışmıyor. Ayrıca hızlı arama özelliği yanlış görmediysem "Türkçe karakter" de desteklemiyor.
5) Görev yöneticisinde uygulamaları çoklu kapatma veya tümünü birden kapatma yok.