Aynen bende onu fark ettim sanki daha bir fazla gitmeye başladı ve sürekli kurcalamama rağmen![]()
Telefon PC'ye bağlıyken Güç+Ses Kısma tuşlarına basarsanız o şekilde görüyor. Bende o şekilde çözdüm sorunu.windows phone recovery tools yükledim ama bu seferde telefonu görmüyor nasıl döncem ben 8.1 e ya
Isınma sorunu da gerçekten ciddi bir problem olmuş. Benim 1520 çok zor ısınırdı W10 ile birlikte ısınmak için sebep arıyor resmenArkadaşlar peki ısınma sorunu nasıl ? 10 dk. Film izliyorum eskiden ateş gibi olurdu Denim ile biraz düzeldi, gdr2 yükledim ama halen ısınma yapıyor maalesef. L925 kullananlar cevap dönebilirler mi ?

Ben demin gdr2 kurdum tel açılınca insider ı kaldırdım sonra bir daha güncelleme bulamadı yani gdr2 kullanıyorum sorunsuzZorluyor bende şimdi değil diyorum.
ses kısma + güç tusuna basıyorum telefonda geri bildirim acılıyorTelefon PC'ye bağlıyken Güç+Ses Kısma tuşlarına basarsanız o şekilde görüyor. Bende o şekilde çözdüm sorunu.
Isınma sorunu da gerçekten ciddi bir problem olmuş. Benim 1520 çok zor ısınırdı W10 ile birlikte ısınmak için sebep arıyor resmen![]()
Telefon titreyene kadar basılı tutmalısın yaklaşık 10 sn kadarses kısma + güç tusuna basıyorum telefonda geri bildirim acılıyor
telefona rest atıldı bu arada pc ye birşey yüklendi acıldı kilit şifresini yazdım yine aynı görmüyorTelefon titreyene kadar basılı tutmalısın yaklaşık 10 sn kadar
Bende,de aynı şey çıkıyor. Telefon yurt dışı operatöre özel olduğu için öyle olduğuna kanaat ettim. Seninki de simkilitli operatör telefonu ise ondandır.altta satılamaz diyor ama neyi kast ediyor bilemedim şimdi.![]()
LSRT ile denedinizmi,ben onunla döndüm 8.1 ewprt da bu sefer telefonumu bulamıyorum dedim 10 dk dır dönüyor bağlantı bekleniyor
indiriyorumLSRT ile denedinizmi,ben onunla döndüm 8.1 e
Beklemede kalmalısın,bana da aynısı olmuştu sonra birden hızlanıyorBen bir türlü w10 u yükleyemedim %7 de kaldı ne yapmam gerek