Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
demek ki değişiklik gösterebiliyor.

skynet

Üye
Whatsapp dan gelen sesli mesajlar açılmıyor

n8 refresh

Üye
Arkadaşlar ben insıder fast ı seçiyorum tel reset atıyor ardından güncellemeleri kontrol ediyorum güncel diyor

bugracivcik

Üye
Sırf şu w10 yuzunden telefonu değiştiricem bu ne ya

Lobin12

Lobin12

Üye
Ben birkaç ay daha beklicem .d

emz

emz

Üye
Arkadaşlar böyle beyinlerine giden oksijende sorun olanları alıntı yapmadan şikayet edin.
Aman abi sakin. Seninde kaybetmeyelim :) Sen kendini koru :) Bu arada sanıyorum ki her model Lumia cihaza ayrı bir güncelleme gitmiş. Sebebini ben en son onay alan surum neyse en stabil olan onu verdiler diye yordum. Eğer olurda bir kaç cihazı kıyaslarsan falan bir bakıver abi. Ben en yakın slow ring bekleyeceğim. Ardından düzelmişse gelirim yanınıza :oke: Bir de son bir sorum olacak abi bu yeni gelecek güncellemeleri aylık vermek yerine cihaz cihaz model model yeni bir özellikle onay alıp geçtikçe hemen verseler? Bunu bir tavsiye etsek de iletsek? Nasıl yaparız abi? Sosyal medyayla pek aram yok. O nedenle ulaşamıyorum ben sizin gibi. Bunu bir iletirsen sevinirim :)

skynet

Üye
W10'nun kendi insider hub'u uygulaması açılmıyor

yasirtaha

yasirtaha

Üye
:smdance:Arkadaşlar ben 8.1 e geri dönmekten vazgeçtim iki sıkıntınında hallettim.Birincisi mobil veri olayı bunu Ali Kemal söyledi sıfırlama yaptım ikincisi ise alarm ayarlanamıyordu bunuda ayarladıktan sonra soldaki okey tuşuna basmadan çıkıyormuşum onuda hallettim. Yani forever Windows 10

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Yüklemediğim için mutluyum

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
alasulumurat

alasulumurat

Üye
Icım gidiyor w10 a yüklememek için kendimi zor tutuyorum:) arkadaşlar bu arada l820 ye w10 yükleyen varsa nasıl durumlar paylaşabilir mi

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Whatsapp dan gelen sesli mesajlar açılmıyor
Gelen sesli mesaja basılı tutup ilet de whatsapptan tekrar kendine gönder öyle dinle :D Tabi önce kendini rehbere kaydet ki whatsapp kişilerinde gözükesin ;)

• Beğen
Tepkiler: skynet

zbahadir

Üye
Hocam cihazdan cihaza fark ediyor sanırım benim 620'De son derece akıcıydı ama sırf mobil veri sıkıntısı için sıfırladım şimdi bekliyorum ki açılsın tabi açılırsa :)

Güncelleme değilde sı
Arkadaşlar ben insıder fast ı seçiyorum tel reset atıyor ardından güncellemeleri kontrol ediyorum güncel diyor

Bölgeyi ABD yap reset attığında bekle. Güncelleme var bildirimi gelecek o zaman yüklenir kolayca.

Üst Alt