Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Rainesto

Rainesto

Üye
Şarj durumu nasıl

Silinen Üye 1446000

Kapalı Hesap
windows phone recovery tools yükledim ama bu seferde telefonu görmüyor nasıl döncem ben 8.1 e ya

serinaga

serinaga

Üye
Aynen bende onu fark ettim sanki daha bir fazla gitmeye başladı ve sürekli kurcalamama rağmen :D

Arkadaşlar peki ısınma sorunu nasıl ? 10 dk. Film izliyorum eskiden ateş gibi olurdu Denim ile biraz düzeldi, gdr2 yükledim ama halen ısınma yapıyor maalesef. L925 kullananlar cevap dönebilirler mi ?

mesutcinik

mesutcinik

Üye
windows phone recovery tools yükledim ama bu seferde telefonu görmüyor nasıl döncem ben 8.1 e ya
Telefon PC'ye bağlıyken Güç+Ses Kısma tuşlarına basarsanız o şekilde görüyor. Bende o şekilde çözdüm sorunu.
Arkadaşlar peki ısınma sorunu nasıl ? 10 dk. Film izliyorum eskiden ateş gibi olurdu Denim ile biraz düzeldi, gdr2 yükledim ama halen ısınma yapıyor maalesef. L925 kullananlar cevap dönebilirler mi ?
Isınma sorunu da gerçekten ciddi bir problem olmuş. Benim 1520 çok zor ısınırdı W10 ile birlikte ısınmak için sebep arıyor resmen :)

kamil5028347

kamil5028347

Üye
Hızlı arama çalışıyor bende

erhanercan

erhanercan

Üye
Zorluyor bende şimdi değil diyorum.
Ben demin gdr2 kurdum tel açılınca insider ı kaldırdım sonra bir daha güncelleme bulamadı yani gdr2 kullanıyorum sorunsuz
Ben demin gdr2 kurdum tel açılınca insider ı kaldırdım sonra bir daha güncelleme bulamadı yani gdr2 kullanıyorum sorunsuz[

Silinen Üye 1446000

Kapalı Hesap
Telefon PC'ye bağlıyken Güç+Ses Kısma tuşlarına basarsanız o şekilde görüyor. Bende o şekilde çözdüm sorunu.

Isınma sorunu da gerçekten ciddi bir problem olmuş. Benim 1520 çok zor ısınırdı W10 ile birlikte ısınmak için sebep arıyor resmen :)
ses kısma + güç tusuna basıyorum telefonda geri bildirim acılıyor

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Ben wp10 dan LSRT ile geri(8.1)döndüm,pc sistem win7,bölge ABD.hiç sorun çıkmadı.

kamil5028347

kamil5028347

Üye
Şimdilik geri dönmeyi düşünmüyorum biraz kullanacam böyle

Silinen Üye 1446000

Kapalı Hesap
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: zaakaan, byibo ve meg1ddo

rcxy

Üye
altta satılamaz diyor ama neyi kast ediyor bilemedim şimdi. :hmmm
Bende,de aynı şey çıkıyor. Telefon yurt dışı operatöre özel olduğu için öyle olduğuna kanaat ettim. Seninki de simkilitli operatör telefonu ise ondandır.

Silinen Üye 1446000

Kapalı Hesap
wprt da bu sefer telefonumu bulamıyorum dedim 10 dk dır dönüyor bağlantı bekleniyor

rainman3545

rainman3545

Üye
Gözatma ekranını kapatamıyorum. Windows 10 tp den sonra sıfırladım telefonu ondan sonra da bu sorun çıktı.

meg1ddo

meg1ddo

Üye
şu 4 lü task manager ekranı büyük ekranlı lumialara mı özgü sadece?

kayahan35

kayahan35

Üye
Ben bir türlü w10 u yükleyemedim %7 de kaldı ne yapmam gerek

Üst Alt