sorunuz tam olarak neydi?On defa yazdım tık yok kimsede
acaba modele göre farklılık gösteriyormu? kurcaladığın halde hızlı gitmiyor mu eskisi gibi mi?benim şarjım daha uzun gidiyor artık![]()
Fotolarda paylaşıldı bir kaç sayfa önce.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bunu fark eden olmadı sanırım ?
sen farketmemişsin 
Fark edildiğini fark etmemişimFotolarda paylaşıldı bir kaç sayfa önce.sen farketmemişsin
![]()

evet eskisi gibi hızlı bitmiyoracaba modele göre farklılık gösteriyormu? kurcaladığın halde hızlı gitmiyor mu eskisi gibi mi?
Aman abi sakin. Seninde kaybetmeyelimArkadaşlar böyle beyinlerine giden oksijende sorun olanları alıntı yapmadan şikayet edin.
Sen kendini koru
Bu arada sanıyorum ki her model Lumia cihaza ayrı bir güncelleme gitmiş. Sebebini ben en son onay alan surum neyse en stabil olan onu verdiler diye yordum. Eğer olurda bir kaç cihazı kıyaslarsan falan bir bakıver abi. Ben en yakın slow ring bekleyeceğim. Ardından düzelmişse gelirim yanınıza
Bir de son bir sorum olacak abi bu yeni gelecek güncellemeleri aylık vermek yerine cihaz cihaz model model yeni bir özellikle onay alıp geçtikçe hemen verseler? Bunu bir tavsiye etsek de iletsek? Nasıl yaparız abi? Sosyal medyayla pek aram yok. O nedenle ulaşamıyorum ben sizin gibi. Bunu bir iletirsen sevinirim 
Aynen bende onu fark ettim sanki daha bir fazla gitmeye başladı ve sürekli kurcalamama rağmenevet eskisi gibi hızlı bitmiyor

Arkadaşlar ben 8.1 e geri dönmekten vazgeçtim iki sıkıntınında hallettim.Birincisi mobil veri olayı bunu Ali Kemal söyledi sıfırlama yaptım ikincisi ise alarm ayarlanamıyordu bunuda ayarladıktan sonra soldaki okey tuşuna basmadan çıkıyormuşum onuda hallettim. Yani forever Windows 10
Kimse zorla yüklettirmiyorki. Ayrıca hataları kabul ederek kendiniz bilerek kurdunuz.Sırf şu w10 yuzunden telefonu değiştiricem bu ne ya
Gelen sesli mesaja basılı tutup ilet de whatsapptan tekrar kendine gönder öyle dinleWhatsapp dan gelen sesli mesajlar açılmıyor
Tabi önce kendini rehbere kaydet ki whatsapp kişilerinde gözükesin lumia 925 için iyi bir haber o zaman.Aynen bende onu fark ettim sanki daha bir fazla gitmeye başladı ve sürekli kurcalamama rağmen![]()
Hocam cihazdan cihaza fark ediyor sanırım benim 620'De son derece akıcıydı ama sırf mobil veri sıkıntısı için sıfırladım şimdi bekliyorum ki açılsın tabi açılırsa![]()
Arkadaşlar ben insıder fast ı seçiyorum tel reset atıyor ardından güncellemeleri kontrol ediyorum güncel diyor