Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
arka plana tam resim boyut atamayı bir türlü bulamadım yardım edebilir misiniz bir de ayarlar menüm değişmedi
windows 8.1 den kalan arka planınızı kaldırın sonra yeniden bir duvar kağıdı seçin tam ekran ve şeffaf kutucuklar geliyor

saynesim

saynesim

Üye
8.1 döndüm ondan sonra gdr 2 geçtim oda pek hoşuma gitmedi denime döneceğim denime devam

kamil5028347

kamil5028347

Üye
ilk güncellemeyi alan 830 inşallah biraz daha iyileşmiştir :tebessüm:

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
8.1 döndüm ondan sonra gdr 2 geçtim oda pek hoşuma gitmedi denime döneceğim denime devam
ilginç. halbuki gdr2 ile daha hızlı oldu sistem. ayrıca ayarlar bölümü ve arama efekti benim çok hoşuma gitti. w10dan döndüm şimdi yedeklerim tamamlansın gdr2 de kalacağım.

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye

Bunu fark eden olmadı sanırım ?

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Nasıl yapacağımı anlatabilir misin
inanın şu an hatırlamıyorum windows 8.1e geri döndüm bakamıyorum da. ayarlarda kişiselleştirmeydi sanırım (2.sekme) orda arka plan bölümü var kaldırın eski arka planınızı yenisi için ilgili sekmeye basın ve istediğiniz resmi seçin şeffaf ve tam ekranı göreceksiniz.

mp2934

mp2934

Üye
inanın şu an hatırlamıyorum windows 8.1e geri döndüm bakamıyorum da. ayarlarda kişiselleştirmeydi sanırım (2.sekme) orda arka plan bölümü var kaldırın eski arka planınızı yenisi için ilgili sekmeye basın ve istediğiniz resmi seçin şeffaf ve tam ekranı göreceksiniz.

Şimdi bizde ayarlar falan farklı yani

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Spartan bende yok onu nasıl yapıyoruz?

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Ne biçim bir güncelleme demeyerek birazdan 8.1'e geri döneceğim.
Arkadaş tüm hatalara razıyım -ki bunlara göz önüne alarak yükledim, ama o batarya tüketimi nedir arkadaş :off:
2 günü rahat bulan şarjım 7 saatte hiç kullanmadığım halde (max 10dk nete girmişimdir, aralıklı) sırf bu kadar hızlı bittiği için döneceğim he bide aşırı donmalar da var! Uygulama geçişlerinde ha bire yükleniyor yazısı çıkıyor ve hiç düzelmiyor mecbur kapatıp açmam gerekiyor.
Görsel + yeni özellikler çok iyi hatalar olsa da ama bataryanın aşırı hızlı tükenmesi/bitmesi hevesimi şahsen kaçırdı.
He bide sabah işe gitmeden önce güncelleme mevcut dedi, 5-10dk sürer diyordu hadi hızlıca yapayım dedim baktım uzadı işe de geç kalacağım diye çarklarda iken evden çıktım (wifi gerektiriyorsa diye söyledim) sonra şu 13/27 ne o geldi neyse işte .. sonra güncellendi falan dedi ama ona bakayım bi olmazsa geri döneceğim ya :!!!:

Son düzenleme:

kartal-78

Üye
Az once l920 çokme yaşadı

sinan430

sinan430

Üye
Ne biçim bir güncelleme demiyerek birazdan 8.1'e geri döneceğim.
Arkadaş tüm hatalara razıyım -ki bunlara göz önüne alarak yükledim, ama o batarya tüketimi nedir arkadaş :off:
2 günü rahat bulan şarjım 7 saatte hiç kullanmadığım halde (max 10dk nete girmişimdir, aralıklı) sırf bu kadar hızlı bittiği için döneceğim!
Görsel + yeni özellikler çok iyi hatalar olsa da ama bataryanın aşırı hızlı tükenmesi/bitmesi hevesimi şahsen kaçırdı.
He bide sabah işe gitmeden önce güncelleme mevcut dedi, 5-10dk sürer diyordu hadi hızlıca yapayım dedim baktım uzadı işe de geç kalacağım diye çarklarda iken evden çıktım (wifi gerektiriyorsa diye söyledim) sonra şu 13/27 ne o geldi neyse işte .. sonra güncellendi falan dedi ama ona bakayım bi olmazsa geri döneceğim ya :!!!:
benim şarjım daha uzun gidiyor artık :D

• Beğen
Tepkiler: yunus-emre-6606
Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
şarjda sıkıntı yok w10 az yiyor ya

Üst Alt