Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

dakamon

dakamon

Üye
Yükleyen arkadaşlar bize yaptığınız şikayetlerin aynısını MS yede yapın üşenmeyin :) ne kadar çok geri bildirim o kadar iyi. Lütfen ne sıkıntı görürseniz feedback app ile yazın gönderin. BEğenmediğiniz olmasını istediğiniz şeyleri de yazın. Dil hiç önemli değil. Yazın yeterki

yusuf41

yusuf41

Üye
tekrar windows insider a girdiğimde slow ve fast seçenekleri çıkıyor bir şey ifade ediyorlarmı

saynesim

saynesim

Üye
lumia 1020 gdr 2 geldi galiba iniyor şimdi

hakikidaredevil

hakikidaredevil

Üye
Gdr 2 yüklü 925 az önce bir güncelleme buldu. Hala uyumayan ve yüklemekte kararlı olanlar indirebilir.

saynesim

saynesim

Üye
Lumia1020 gdr 2 geldi Windows 10 yüklenemiyor herhalde güncelleme yi durdurdular
OD 05:32 WINDOWS INSIDER enroll Insider Fast Windows 10 Technical Preview for phones Yout get prerelease builds of Windows 10 ahead of everyone else. This means you'll see new things sooner but there may be fewer solutions available for issues. Böyle birşeyler diyor tamam diyorum telefon bir kaç saniye sonra kapanıyor ve açıldığında birşey Insider programına girdiğimde aynı şeyleri sorup duruyor nasıl Windows 10 yükleyeceğiz

BaySerkan

BaySerkan

Üye
Lumia1020 gdr 2 geldi Windows 10 yüklenemiyor herhalde güncelleme yi durdurdular
OD 05:32 WINDOWS INSIDER enroll Insider Fast Windows 10 Technical Preview for phones Yout get prerelease builds of Windows 10 ahead of everyone else. This means you'll see new things sooner but there may be fewer solutions available for issues. Böyle birşeyler diyor tamam diyorum telefon bir kaç saniye sonra kapanıyor ve açıldığında birşey Insider programına girdiğimde aynı şeyleri sorup duruyor nasıl Windows 10 yükleyeceğiz
bu sıkıntı şu an herkeste var WP10 yüklenmiyor gdr2'de kalıyor telefon Redmond'lu teknoloji devinin sorunu çözmesini bekliyoruz.

Son düzenleme:
Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Arkadaş o değilde gerçekten güzel değilmiş. Tamam beta ama hücresel veri açılmıyor hatası nedir ya. Ayrıca kilit ekranı açılması ve arama efektleri nedir abi...saat 6 oldu bu saate kadar uğraştığıma pişmanım.

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Yalnız bazı özellikler gelmemiş bana. Klavye boyut değiştirme işe yaramıyor, arka plan resmi tüm ekranı kaplamıyor, kutucuklar saydam veya yarı saydam olmuyor ve en önemlisi takvim uygulaması nerede?

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Yok yok ms.bu işi beceremeyecek en azından yakın bir zamanda.

m542tf

m542tf

Üye
Sim çalışmıyor bende pin kodu girdikten sonra öylece kalıyor telefon

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Pişmanlığın dibindeyim :D

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Takvim yok arkadaş ya :D

dücane

dücane

Üye
Gdr2 de ekrani cift tiklamayla kapama olayini deneyen varmi navisgasyon tuslarina basarak ?

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Günaydın beyler. Güncellemede şuan bana koyan pek bir şey yok. Sadece kötü taraflarından biri, batarya hızlı gidiyor. Arka planda çalışan uygulamaları kapayabilmeyi bulamadım, varsa söyleyin.
Ve ayrıyetten, şuan w10 olmasına rağmen bir tane daha ufak bir güncelleme buldu. Sanırım hata düzeltmelerinden biri. Sizde kontrol edin bakalım

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Maalesef yok,ben şuan becerebilirsem 8.1 e geri döneceğim
Ben mobil veriden dolayı geri dönmeyi planlıyordum ama kapalı gözüken mobil veri meğer sürekli açıkmış,wp10 a devam,diğer sorunlarla başedebilirim:)

Son düzenleme:

Sosyete16

Üye
Bana 54 mblik güncelleme geldi neden ?

yasirtaha

yasirtaha

Üye
yahu arkadaşlar benim diğer hesaplar gitti nasıl olacak bu iş
yok yok hepsi outlook içine girmiş biyere gitmemişler:)

Üst Alt