Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

dakamon

dakamon

Üye
Bence bir güncellemenin daha sonuna geldik :) bir sonraki ne zaman gelecek acep :D :D

zbahadir

Üye
ademoz05

ademoz05

Üye
Windows insider çalışmıyorrrr lanet olsun

zbahadir

Üye
Bir uygulamam var o olmasa kurar beğenmezsem kaldırırım ama işte o elimi bağlıyor.

dımdımıyar

dımdımıyar

Üye
beyler aklınızda bulunsun çocuk odasına girmeyin .

ben girdim çıkamıyorum :sos

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR ve yunus-emre-6606
PureFood

PureFood

Üye
anaaa insider fasseceneği çıktııı

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Biri şu kele twit atsın ya 925in hali nolcak

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
meg1ddo

meg1ddo

Üye
lumia 925 guncelleyenler kaçlık sizin cihazlar, 16GB mi 32GB mi? farkediyor mu acaba?

zbahadir

Üye
GDR2 den sonra bir bildirim geliyor ve telefon restart edilecek diyor ondan sonra aratırsanız buluyor ama o bildirim bana GDR2'den bir saat sonra geldim

• Beğen
Tepkiler: yunus-emre-6606
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Çarklarda takılı kaldı. Az bişey ilerleme var

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
GDR2 den sonra bir bildirim geliyor ve telefon restart edilecek diyor ondan sonra aratırsanız buluyor ama o bildirim bana GDR2'den bir saat sonra geldim.
Bende GDR2 den sonra açılınca dedi yeniden başlattı, insidera geldim buldu fast seçip onayladım devam ettim, kapandı açıldı ama güncellemelerde yine de güncel diyo

SamilGoktas

SamilGoktas

Üye
Preview güncellemesini bile doğru düzgün veremeyen Microsoft'a diyecek birşeyim kalmadı

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
yeminli06

yeminli06

Üye
GDR2 den sonra bir bildirim geliyor ve telefon restart edilecek diyor ondan sonra aratırsanız buluyor ama o bildirim bana GDR2'den bir saat sonra geldim.
Banada insiderdan bildirim geldi phone rebooting diye o bildirim mi

rcxy

Üye
12534 yüklenmiş ama gdr2 yi yüklemedi sanırım tek seferde yükleme oldu. Hızlı arama var, numaradan rehberden eşleme. Mobil veri kapalı sürekli değiştirilemiyor ama bağlantı var. Klavye ayarlarında lar ge medium small tercihleri var ama hep medium da kullanılıyor.

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
Ben topluyorum onları, ilk mesaja ekliyorum. Hızlı arama derken T9 tarzı olan mı?
aram ekranında numara yazarak arama yapma olayı. bir de eski kişiler uygulaması ayrıca duruyor. spartan bana gayet hızlı geldi. aram tuşuna basınca direk telefon ve webde arama yapıyor

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR ve Sensation
lamia925

lamia925

Üye
925 ciler gdr2 kamera nasıl

Üst Alt