Bende de durum aynı deli oldum resmenŞuan iniyor mu bende insider fast geliyor tıklıyorum rebooting device diyor telefon yeniden başlayınca yine bulmuyor :/
Şuan iniyor mu bende insider fast geliyor tıklıyorum rebooting device diyor telefon yeniden başlayınca yine bulmuyor :/
Yükleme ekranından yüklüyorum ama kur deyince vazgeçtim.
Benim 16lumia 925 guncelleyenler kaçlık sizin cihazlar, 16GB mi 32GB mi? farkediyor mu acaba?
Bende GDR2 den sonra açılınca dedi yeniden başlattı, insidera geldim buldu fast seçip onayladım devam ettim, kapandı açıldı ama güncellemelerde yine de güncel diyoGDR2 den sonra bir bildirim geliyor ve telefon restart edilecek diyor ondan sonra aratırsanız buluyor ama o bildirim bana GDR2'den bir saat sonra geldim.
Banada insiderdan bildirim geldi phone rebooting diye o bildirim miGDR2 den sonra bir bildirim geliyor ve telefon restart edilecek diyor ondan sonra aratırsanız buluyor ama o bildirim bana GDR2'den bir saat sonra geldim.
aram ekranında numara yazarak arama yapma olayı. bir de eski kişiler uygulaması ayrıca duruyor. spartan bana gayet hızlı geldi. aram tuşuna basınca direk telefon ve webde arama yapıyorBen topluyorum onları, ilk mesaja ekliyorum. Hızlı arama derken T9 tarzı olan mı?
bekle bayağı zuun sürüyor.Çarklarda takılı kaldı. Az bişey ilerleme var