Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

zbahadir

Üye
İnşallah nette dolaşan build 12534 numaralı sürümü vermezler çünkü o sürüm neredeyse bir aydır var. Final sürümü versinler ki içi tamamen boş olmasın ve beklemeye değsin.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
İnşallah nette dolaşan build 12534 numaralı sürümü vermezler çünkü o sürüm neredeyse bir aydır var. Final sürümü versinler ki içi tamamen boş olmasın ve beklemeye değsin.
Dediğiniz 12521 olabilir. 12534, 2 nisan gibi duyuldu.

dakamon

dakamon

Üye
Yarın görecez bakalım bize ne gelecek.

zbahadir

Üye
Dediğiniz 12521 olabilir. 12534, 2 nisan gibi duyuldu.

Olabilir emin değilim, belki sızdırılmıştır.
Neyse ki görmek için sadece bir günümüz var. :)

O sürümde akıllı arama kullanılamıyordu bir videoda görmüştüm.

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Valla bence Cortana veya skype translator içinde o kadar övünmemek lazım. Sebebide sadece bize özel olmayacak olmaları, ikisini de aynen diğer platformlara çıkaracaklar diye biliyorum. Belki biraz geç belki az birşey kırparak ama eninde sonunda tam. Hatta belki skype translator bizden önce diğer sistemlere gelirse şaşırmam. Umarım bu politika değişir.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Olabilir emin değilim, belki sızdırılmıştır.
Neyse ki görmek için sadece bir günümüz var. :)

O sürümde akıllı arama kullanılamıyordu bir videoda görmüştüm.
Az önce attığım video son sızan sürüme ait. Akıllı arama var mı yok tam belli olmuyor. Umarım akıllı arama özelliği olan sürüm gelir. İzlemeyenler için bir kez daha paylaşalım.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: StRonK
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
  • Beğen
Tepkiler: yasiiin97
flutewoddy

flutewoddy

Üye
Ben 1520ye acımam kurarım :D

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
güncellemenin işimin olduğu saatte gelecek olması işime geliyor. buradan yorumları okur ona göre kurarım :ehe
Az önce attığım video son sızan sürüme ait. Akıllı arama var mı yok tam belli olmuyor. Umarım akıllı arama özelliği olan sürüm gelir. İzlemeyenler için bir kez daha paylaşalım.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
symbiandan windowsa geçince aradığım yegane özellikti bu duygulandım

Rainesto

Rainesto

Üye
Bugün gelse yarın ki sınava çalışmazdım İyi oldu cuma gelmesi :D

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
Bu konuyu ilk açıldığı günden beri neredeyse hergün takip ediyorum.geldiği anda yükleyecem.hatta şimdiden alarmı ayarladım :sirit: 1020'ye deneme tahtası muamelesi yapıyorum zaten.sorun çıkarsa yazarız :oke:

• Beğen
Tepkiler: emz ve Sensation
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Son 24 saate giriyoruz gençler :nazar:

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper, serinaga ve yunus-emre-6606
BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
Güncellemenin niye bu kadar geciktiği anlaşıldı.htc m8'e de vereceklermiş.tahminim samsung için de uğraşmışlardır.xaomi ile yapılan çalışmaları biliyoruz.bir de gdr2 var tabi.hangisini yükleyeceğini şaşırıyor insan :D :D :D :sirit:

Bruce Lee QQ

Bruce Lee QQ

Üye
Yarın burası 300 sayfa olurmu acaba.

dakamon

dakamon

Üye
Bide güncelleme fos denecek kadar az özellikle gelecekmiş :D ne isyan edilir forumda hea :D

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Ama harbi ya 1520 kullanıcılarından kimler hemen güncelleyecek? Ona göre şimdiden konuşalım anlaşalım, güncellemeyi yüklediklerinde pişman oldular mı, güzel mi diye söylesinler. Ben de yüklerdim direk ama eğer pişman olursam 8.1 e geri dönmek zorunda kalacağım ve oyunlarda ki (gta sa) save dosyalarım falan hep gidecek :)

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Bekleyişteyiz. Yarın burası 350 yi bulur. :)

Üst Alt