Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

yunusiyunus

Üye
Telefonu sıfırlayıp yüklemek daha mı mantıklı acaba ne dersiniz?

emz

emz

Üye
Mümkünse bu sefer onlar farklı davransın, ben böyle iyiyim :tebessüm:

Abi başlıkta geldi diyorda inanamadım. Yalandır ya:D Ben hala bu mesajında kaldım okuyup geleyim sona doğru. Bugün çok yoğundu derslerim. Rica etsem özetler misiniz?

zbahadir

Üye
Telefonu sıfırlayıp yüklemek daha mı mantıklı acaba ne dersiniz?

Daha hızlı ve sorunsuz yüklenir çünkü veri kaybı olmaması için güncelleme anında çok fazla zaman harcar. Eski verileri yedekle kurulum sonrası geri taşı bir sürü iş. Ek olarak eski, sürümden kalan bir sürü atık dosya olacak.

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Yedekleme alalım ne olur ne olmaz 8.1e dönmek de isteyebiliriz belki

• Beğen
Tepkiler: yunus-emre-6606

zbahadir

Üye
Bence Ms bu güncellemeyi bu hafta vermeyecekti ama IOS 8.3 ve Siri yayınlanınca gecikme nedeniyle gelecek tepkileri en aza indirmek için iki gün içinde ancak Cuma gününe yetişebilecek bir güncelleme veriyor olabilirler. Bu bir tahmin ama mobil pazarı takip ediyorlarsa bunu düşünmüş olacaklar.

byibo

byibo

Üye
Bu cuma onların saati ile sabah 10 da ikinci yapı yayınlanacak. Yayın yine Redmond'da falan yapıldıysa bizim saatimiz ile yine akşam 8 de.
Evet Pasifik zamanına göre yani akşam 8 de uğrayacak bize.
güzel haber ama yinede kuşkuyla bakıyorum ben microsoft biraz hevesimi bozdu güncellemeyi görmeden tam sevinmek istemiyorum

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bence Ms bu güncellemeyi bu hafta vermeyecekti ama IOS 8.3 ve Siri yayınlanınca gecikme nedeniyle gelecek tepkileri en aza indirmek için iki gün içinde ancak Cuma gününe yetişebilecek bir güncelleme veriyor olabilirler. Bu bir tahmin ama mobil pazarı takip ediyorlarsa bunu düşünmüş olacaklar.
İnşallah içine bişiyler koymuşlardır,bizim ağzımıza birparmak bal çalıp bırakmazlar umarım.

• Beğen
Tepkiler: mp2934

zbahadir

Üye
İnşallah içine bişiyler koymuşlardır,bizim ağzımıza birparmak bal çalıp bırakmazlar umarım.

Sözü edilen yeniliklerinin tümünün gelmeyeceğini biliyoruz ama hiç değilse sağlam bir altyapı gelsin yani mevcut özellikler doğru çalışsın zamanla güncelleme bekleyebiliriz telefonumuzu kullanarak. Ama bir şekilde kullanılabilir değilse yani aceleden verilmiş bir güncellemeyse eski 8.1 sürümüne dönmek zorunda kalabiliriz.

serinaga

serinaga

Üye
Oooo hareketlemiş burası, haydi hayırlısı bakalım ...

BelaMonte

BelaMonte

Üye
1520 kullananlar hep başkasının güncellemeyi yükleyip yorumlarını almak istiyorlar da, aslında bu güncelleme en iyi en stabil 1520 için gelir bence. Çünkü tanıtımını 1520 ile yaptılar, ekran görüntüleri 1520 idi.

• Beğen
Tepkiler: erhanercan
KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
@papakudioflu Ali Kemal abi cuma günü gelmesini ümit ettiğimiz yapıyla ilgili senden birkaç öngörü alsak. Sağlam bilgi ve tecrübelerin doğrultusunda neler bekliyorsun. Yükledikten sonra kullanamayıp kaldırır mıyız, geçen sefer ki gibi mesaj yazmada vs sorunlar olabilir mi yoksa çözülmüş halde mi gelir? Bi ön değerlendirme alsak senden ve @bulutsuzgece Özgür Abi'den :)

Bay H

Bay H

Üye
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: saynesim, bulutsuzgece ve yunus-emre-6606
kamil5028347

kamil5028347

Üye
Şimdi bu güncellemede slow ring ile fast ring farklı yapıdamı gelir yoksa slow ring daha sonramı gelir twitterda baktığımda nawzil fast ring olarak geleceğini söylemiş

Bay H

Bay H

Üye
Şimdi bu güncellemede slow ring ile fast ring farklı yapıdamı gelir yoksa slow ring daha sonramı gelir twitterda baktığımda nawzil fast ring olarak geleceğini söylemiş
Evet farklı, Cuma günü hızlı seri dağıtılacak.
Bu gelecek yapıda neler olacağı hakkında bilgi yok dmi hala?
Büyük olasılık ile geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan 12534 numaralı yapının iyileştirilmiş halini verecekler ama elbette net bir şey yok şuan için.

• Beğen
Tepkiler: yunus-emre-6606
kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Cuma niye yok ? Hiç mi ihtimal vermiyorsunuz o güne ayıptır :) ben perşembe günü saat 20 ile 22 arası verileceğini düşünüyorum
Salı günü anketin olduğu konuda cumayı vurgulamıştım.Ankette olmadığı için perşembe demiştim saat bile tutmuş :) hadi bakalım eller :eller:

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Şansa bak ki işimin olacağı saatte yayınlanacak ya. Neyse yükleyenlerin yorumuna göre hareket ederim o zaman :D

thoak

thoak

Üye
Arkadaşlar aramızda telefonunun ses kayıt edici mikrofonu arızalı olan yada bu durumla karşılaşmış birileri varmı? Biliyorum konu dışı bir yazı bu fakat telefon swap oldu, düzeldi, şimdi aynı sorun yine filizlendi. Çözüm için bir bilginiz varsa paylaşır mısınız? Belki yüklediğim bir programdan falan olmuştur diye dün telefona format attım ama sorun devam ediyor.
Ben ses kaydedici mikrifonu arızalı sanıyordum meğer video kayıtta aktifleşen mikrofonda bozulmuş bu pazartesi telefonu servise yollamayı düşünüyorum. Şimdi asıl soru şu eğer ben bu telefona win10 u yüklersem servise göndermeden önce kaldırabilir miyim ? Sorun çıkarmasınlar diye. Yazdığınız ve yazacak olduğunuz yorumlar için şimdiden teşekkürler :)

Üst Alt