Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

tanyyy

Üye
beyler bir önceki build in boyutu ne kadardı ? gene ona yakın olur yüklememiz gereken boyut heralde.

mp2934

mp2934

Üye
C.tesi vizeler başlıyor ben biraz gecikicem gibi

dakamon

dakamon

Üye
c.tesi vize mi başlar ya :D

• Beğen
Tepkiler: mp2934
ardacumhur

ardacumhur

Üye
Cuma günü duyurulur ama indirilebilir olur mu ki?

dakamon

dakamon

Üye
Duyuru oldu bile, indirilebilir olacak.
Yok yok aslında duyuru olur gibi oldu sonra olmadığını sandılar ama oldu sonra güncellemede gelecek gibi oldu olduğunu kimse bilemeden olmadı cumaya açılacakmış... :hmmm:bangin::bangin::bangin:o_O

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
@papakudioflu

Peki dünya genelinde eş zamanlı dağıtım mı olacak yoksa bölge bölge mi acaba?
Beta sürümler aynı anda tüm modellere gelir. Tüm modeller dediğim duyurulan modeller.

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
Bruce Lee QQ

Bruce Lee QQ

Üye
:disko:

osmanmert94

osmanmert94

Üye
İnşallah sorunsuz olur ya, sorunsuz olmasa da ufak tefek hatalar

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Yeni cihazım bu hafta gelecek. Guncellemeye yetişiyor :D

braayn

braayn

Üye
ben kurmayacağım o yüzden 1520'si olupda cesaret edip kuracak arkadaşlardan cuma günü bol bol SS bekliyorum :)

• Beğen
Tepkiler: afwerker
dakamon

dakamon

Üye
ben kurmayacağım o yüzden 1520'si olupda cesaret edip kuracak arkadaşlardan cuma günü bol bol SS bekliyorum :)
Ben mayıs sonuna kadar beklim diyorum Builden sonra daha kararlı hali yayınlanır o zaman yapabilirim.

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Hemen yüklemiycem . 1 saat forumda yazılan yorumları okuyup kararımı ona göre vericem . İlk build i yükleyen herkes eski sürüme geri dönmüştü . Riski en aza indirmek istiyorum .

• Beğen
Tepkiler: ON9, suyunsesi ve emz

alaca61

Üye
Boyutu kaç GB olur

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Ben de aynı şekilde yapacağım. Gelen her güncellemeyi önce beta kurup kısa süre sonra stabil sürüme döndüm hep. Stabil candır.

1520 kullanıp kuran arkadaşlardan en belli başlı sorunları bekliyoruz. Belki ben de 1-2 haftalığına kurabilirim eğer hata oranı azsa

Üst Alt