Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Ya arkadaşlar şu gabe midir nedir twitter de wp10 ile ilgili bir bilgi vermiyor mu,bugün gelme olasılığı nedir acaba ? not:1 Nisan şakası olmasın ama :)

Yarın bence gelecek

Yarın gelmezse haftaya kesin zaten.
Gabe de 1 hafta kadar süre istemişti. O bir haftalık sürece Perşembe-Cuma günü doluyor.
Perşembe (yani yarın) bir ihtimal gelebilir.
Yoksa artık önümüzdeki Salı-Çarşamba-Perşembe için elleri ovuşturacağız.

Umarım yarına yetiştirirler.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Doğru söyleyin bunu fark etmiş miydiniz?

emz

emz

Üye
Doğru söyleyin bunu fark etmiş miydiniz?

Harf seçme bölümü birinde üstte birinde altta ve cortana eklenmiş menüye:ehe. Açıkçası bir fark olduğunu zamanında anlamıştım ama ne olduğunu anlamamıştım. :D

emz

emz

Üye
format yazdığınızda ne yapıyor :D

İzinsiz komut tarzı bişeyler diyor. Ama yarısı çalışıyor.

------------------------------------

Beyler 1 nisan şakalarında google:

com.google

Microsoft:

MS DOS yazılımı :D

FARK ortada:ehe

Son düzenleme:
Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Harf seçme bölümü birinde üstte birinde altta ve cortana eklenmiş menüye:ehe. Açıkçası bir fark olduğunu zamanında anlamıştım ama ne olduğunu anlamamıştım. :D
Arama butonunu yukarı çıkarıp menüyü sola almışlar :)

zbahadir

Üye
Perşembe günü güncelleme gelecek gibi bir hava yok. Boşuna beklemeyelim bari.

Bay H

Bay H

Üye
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: pirenuri, saynesim, bulutsuzgece ve 1 kişi daha
emz

emz

Üye
Niye hep boyle yaziyorsun ?

Ya bu Maxicep programından girdiğimde gözükmüyor resimler. Yani sadece adminlerin siteye attıkları. Özellikle bir çok kere dedim artık çare bulamayınca hemen alıntı yapıp linke basıyorum. Öbür türlü devamlı ie ile siteye konuya gir falan çok uzun sürüyor ve uğraştırıyor. Ben devamlı mobilden giriyorum. Pc ile girdiğim hiç yok. Evde net yok sadece mobil var kotalı. Mecburi gibi birşey. Artık güncellense de program düzelse şu hatalar :(

• Beğen
Tepkiler: Insegnante Pnkyo, dücane ve mp2934
Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Ya bu Maxicep programından girdiğimde gözükmüyor resimler. Yani sadece adminlerin siteye attıkları. Özellikle bir çok kere dedim artık çare bulamayınca hemen alıntı yapıp linke basıyorum. Öbür türlü devamlı ie ile siteye konuya gir falan çok uzun sürüyor ve uğraştırıyor. Ben devamlı mobilden giriyorum. Pc ile girdiğim hiç yok. Evde net yok sadece mobil var kotalı. Mecburi gibi birşey. Artık güncellense de program düzelse şu hatalar :(

Aynen o hata düzelmedi bir türlü

dücane

dücane

Üye

Tamam tesekkur ederin cevabin icin. Bende kendimce niye hep oyle yaziyorsun diye soruyordum

• Beğen
Tepkiler: emz
ON9

ON9

Üye
Niye ki ya, mesela ikisinde de gta san andreas yüklesen hangisi daha akıcı olur? 2520 s800 işlemci kullanıyor, diğeri atom. Performans bakımından 2520 daha şyş değil mi?
Mesele donanım meselesi değil. 2520 RT tabanlı olduğu için w10 olamayacak hiç bir zaman ;)
Kardeşim, uygulama ile uğraşma bence. İnternet kısayolunu koydum ekrana tek tuşla Windows Phone genel konulardayım ;)

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Kardeşim, uygulama ile uğraşma bence. İnternet kısayolunu koydum ekrana tek tuşla Windows Phone genel konulardayım ;)[/QUOTE]
Bende aynı şekilde giriyorum foruma.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Tapatalk kullan ya da kısayol ekle öyle daha kullanışlı

emz

emz

Üye
Tapatalk kullan ya da kısayol ekle öyle daha kullanışlı

Ya tapatalk hiç denemedim bilmiyorum. Cahil kaldım o konuda bu yıl. Lys dönemi çok uğraşamıyorum ya. Şimdi programdan üç beş bakıyorum. Yoksa hiç bakamam. Ama yazın sınavdan sonra ayarlarım. Birde ie ile aşırı şarj ve internet tüketimi oluyor veri tasarrufu aktif bile olsa. Çok garip ya. Anlamadım gitti. :D

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ya tapatalk hiç denemedim bilmiyorum. Cahil kaldım o konuda bu yıl. Lys dönemi çok uğraşamıyorum ya. Şimdi programdan üç beş bakıyorum. Yoksa hiç bakamam. Ama yazın sınavdan sonra ayarlarım. Birde ie ile aşırı şarj ve internet tüketimi oluyor veri tasarrufu aktif bile olsa. Çok garip ya. Anlamadım gitti. :D

Bildirimler filan telefona düşüyor. Yıllardır kullanırım söyleyeyim de :)

emz

emz

Üye
Bildirimler filan telefona düşüyor. Yıllardır kullanırım söyleyeyim de :)

Abi bu tavsiye üzerine deneyeyim. Bir ara kurdum da forumu nasıl ekleyeceğim? Kısa bir özet yazarsan pm falan konuyu kirletmeyeyim. Hemen aktif edeyim deneyeyim o zaman. Bundan kolay olur herhalde. Bekliyorum özetini:)

alaca61

Üye
Nerde bu WP10 çular bu gün büyük gün olur inş.

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Bol güncellemeli bir gün diliyorum :eller:

Üst Alt