Başlıkta küçük bir sorun var sanıyorum.
"Yayımlandı" değil de "yayınlandı" olması gerekiyor, yayımlanmak matbaadan çıkan şeyler için (kitap vs..) kullanılıyor bildiğim kadarıyla.
Rica etsem düzeltebilir misin ? @Sensation

Özür dilerim benim hatamYok doğru![]()

Yarın akşam saat 20.00'de...Şimdi bu akşamımı bekliyoruz yoksa yarın akşam 00:00 a kadar olan vakti mi?![]()
böyle bir tarihi Gabriel bile vermediYarın akşam saat 20.00'de...

Yarın akşam saat 20.00'de...

Ben veririm, benim adım Cemil...böyle bir tarihi Gabriel bile vermedi![]()

Sanki bi uğrayıp gidicekmiş gibi konusmuşsun.Sonradan öğrensen bir eksiğin olmazAbi yarın çok yoğunum ya. Sabah okulda yazılılar var, öğleden sonra iki ek ders ve üç normal ders var okuldan sonra dershanede. Ardından akşam soru çözüm kampı yapacağız dershanede ve gece 23 gibi bitecek. Gelsede anlaşılan ben göremeyeceğim![]()
Öyle deme güncellemenin geldiği anda forumdaki o heyecan, o ilk resim ve bilgilerin getirdiği hareketlilik, o dalga köpürtmesi....Sanki bi uğrayıp gidicekmiş gibi konusmuşsun.Sonradan öğrensen bir eksiğin olmaz
Not:Allah zihin açıklığı versin
paranın satın alamayacağı şeyler vardır ya işte öyle bişeyÖyle deme güncellemenin geldiği anda forumdaki o heyecan, o ilk resim ve bilgilerin getirdiği hareketlilik, o dalga köpürtmesi....

Keşke şu basit exe leri alabilsek telefon ileWindows Apps.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Anlayamazsınız... (Android ve ios kullanıcılarına itafen)Öyle deme güncellemenin geldiği anda forumdaki o heyecan, o ilk resim ve bilgilerin getirdiği hareketlilik, o dalga köpürtmesi....
.d.d 3 hafta once yine gelior muhabbetleri geldik bugune hala gelior muhabbetleri Allah sabir versin arkadaslar omur gecmez da boyle
böyle heyecan dorukta olunca çokta keyifli geçiyor hem de ...Yarın akşam saat 20.00'de...