Hocam ben direk kısa yoldan açılıp kapansın demiştim yani uygulama açılmasın![]()
Yine bir şey çıkmasında yarınada razıyımHadibe wp10 sürpriz yapta gel bugün

Abi aslında yeni Api ler izin verse Androidin Widget olayı gibi olsa. Bildirim merkezinden açtıktan sonra küçük bir kısayol belirse ekranda ona bassak daha güzel olur bence.Ben de diyorum ki zaten kısayoldan açılıyor.
Açıldıktan sonra kapatmak için düğme ekranı geliyor.
Şöyle düşün.
Diyelim ki feneri kısayoldan açtın. Eeee kapatmak için tekrar bildirim merkezini açacaksın, tekrar kısayola basacaksın. (Yada bildirim merkezi hala açıksa bu sefer de kapatmak için kısayola bastıktan sonra bildirim merkezini kapatacaksın)
Ne gerek var ki?
Bastığında zaten açıldı, işin bitince de ekrandaki düğmeden kapatıp çıkıyorsun?
Teknik önizleme sürümü gelecek. Hangi modellere geleceği belli değil. Kimlerin yüklemesi gerektiğini konunun ilk mesajından okuyabilirsiniz.Şmdi perşembe günü OTG üzerinden mi gelecek windows Phone 10, yoksa geliştirici olarak mı gelcek? 1520 için de gelicek mi?
Var zaten.aslında pil tasarruf modununda kısayol barında olması gerekiyor
Boşuna bekledik desene L620 yok. Listede
:ilk mesaja baktı sanırımListe açıklanmadı ki? Nasıl bu karara vardınız?:

Bugün veya yarın netlik kazanır. İnşallah haftaya kalmazEwey ilk msja baktım
ben direk ayarlar kısmına girmeden aç kapa gibi olsun demeye çalışmıştım o varmı bilmiyorum ama ben bunun da olduğunu unutmuşum yoksa yeni mi geldi, desenize telefonu 5 aydır görmeyince herşeyi unutmuşuzVar zaten.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ayarlara gitmiyor zaten. Açık-Kapalı-şarj Edilene Kadar seçenekleri eylem merkezinde seçilebilir.ben direk ayarlar kısmına girmeden aç kapa gibi olsun demeye çalışmıştım o varmı bilmiyorum ama ben bunun da olduğunu unutmuşum yoksa yeni mi geldi, desenize telefonu 5 aydır görmeyince herşeyi unutmuşuz![]()
Perşembe günü gelmeme olasılığını unutmayalım. O kadar çok bekledik ki bekletmesine bünye alıştı. Gelmesi güzel gibi duruyor ama bence beklemesi güzel. Gelince nasılsa kimseyi memnun etmeyecek orası kesin. Bir kere gelmesi gereken bir sürü özelliğin yerinde yeller esecek.![]()