Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

alaca61

Üye
Hadibe wp10 sürpriz yapta gel bugün

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Hocam ben direk kısa yoldan açılıp kapansın demiştim yani uygulama açılmasın :)

Ben de diyorum ki zaten kısayoldan açılıyor.
Açıldıktan sonra kapatmak için düğme ekranı geliyor.

Şöyle düşün.
Diyelim ki feneri kısayoldan açtın. Eeee kapatmak için tekrar bildirim merkezini açacaksın, tekrar kısayola basacaksın. (Yada bildirim merkezi hala açıksa bu sefer de kapatmak için kısayola bastıktan sonra bildirim merkezini kapatacaksın)
Ne gerek var ki?
Bastığında zaten açıldı, işin bitince de ekrandaki düğmeden kapatıp çıkıyorsun?

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Ben de diyorum ki zaten kısayoldan açılıyor.
Açıldıktan sonra kapatmak için düğme ekranı geliyor.

Şöyle düşün.
Diyelim ki feneri kısayoldan açtın. Eeee kapatmak için tekrar bildirim merkezini açacaksın, tekrar kısayola basacaksın. (Yada bildirim merkezi hala açıksa bu sefer de kapatmak için kısayola bastıktan sonra bildirim merkezini kapatacaksın)
Ne gerek var ki?
Bastığında zaten açıldı, işin bitince de ekrandaki düğmeden kapatıp çıkıyorsun?
Abi aslında yeni Api ler izin verse Androidin Widget olayı gibi olsa. Bildirim merkezinden açtıktan sonra küçük bir kısayol belirse ekranda ona bassak daha güzel olur bence.

Bay H

Bay H

Üye
Gabriel telefona ait yapı ile ilgili sorulara genellikle yakında, beklemede kalın gibi cevaplar verirdi ancak dün yine böyle bir soruya şuanda bir şey yok tarzı bir şey yazmıştı, bu mesaj beni biraz korkutuyor açıkçası. Bu beklenti oluşturmamak adına tercih edilen yeni bir yol mu bakalım göreceğiz, inşallah korkum yersizdir.

Son düzenleme:
BelaMonte

BelaMonte

Üye
Şmdi perşembe günü OTG üzerinden mi gelecek windows Phone 10, yoksa geliştirici olarak mı gelcek? 1520 için de gelicek mi?

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Şmdi perşembe günü OTG üzerinden mi gelecek windows Phone 10, yoksa geliştirici olarak mı gelcek? 1520 için de gelicek mi?
Teknik önizleme sürümü gelecek. Hangi modellere geleceği belli değil. Kimlerin yüklemesi gerektiğini konunun ilk mesajından okuyabilirsiniz.

dakamon

dakamon

Üye
Bakın görün w10 un telefonlar için olanı gecikecek.

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

alaca61

Üye
Boşuna bekledik desene L620 yok. Listede

alaca61

Üye
Ewey ilk msja baktım

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Var zaten.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ben direk ayarlar kısmına girmeden aç kapa gibi olsun demeye çalışmıştım o varmı bilmiyorum ama ben bunun da olduğunu unutmuşum yoksa yeni mi geldi, desenize telefonu 5 aydır görmeyince herşeyi unutmuşuz :)

alaca61

Üye
Sıkıntı yok gelsinde

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
ben direk ayarlar kısmına girmeden aç kapa gibi olsun demeye çalışmıştım o varmı bilmiyorum ama ben bunun da olduğunu unutmuşum yoksa yeni mi geldi, desenize telefonu 5 aydır görmeyince herşeyi unutmuşuz :)
Ayarlara gitmiyor zaten. Açık-Kapalı-şarj Edilene Kadar seçenekleri eylem merkezinde seçilebilir.

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR ve 4MaGuS

zbahadir

Üye
Perşembe günü gelmeme olasılığını unutmayalım. O kadar çok bekledik ki bekletmesine bünye alıştı. Gelmesi güzel gibi duruyor ama bence beklemesi güzel. Gelince nasılsa kimseyi memnun etmeyecek orası kesin. Bir kere gelmesi gereken bir sürü özelliğin yerinde yeller esecek. :)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Perşembe günü gelmeme olasılığını unutmayalım. O kadar çok bekledik ki bekletmesine bünye alıştı. Gelmesi güzel gibi duruyor ama bence beklemesi güzel. Gelince nasılsa kimseyi memnun etmeyecek orası kesin. Bir kere gelmesi gereken bir sürü özelliğin yerinde yeller esecek. :)

• Beğen
Tepkiler: zbahadir, Sensation ve papakudioflu
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Bildirim merkezini düzeltirler inşallah. 10 tane mesaj geliyor hepsini gösteriyor. 4 satırdan sonra göstermese daha iyi olur

Üst Alt