Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Başlıkta küçük bir sorun var sanıyorum.

"Yayımlandı" değil de "yayınlandı" olması gerekiyor, yayımlanmak matbaadan çıkan şeyler için (kitap vs..) kullanılıyor bildiğim kadarıyla.
Rica etsem düzeltebilir misin ? @Sensation

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Başlıkta küçük bir sorun var sanıyorum.

"Yayımlandı" değil de "yayınlandı" olması gerekiyor, yayımlanmak matbaadan çıkan şeyler için (kitap vs..) kullanılıyor bildiğim kadarıyla.
Rica etsem düzeltebilir misin ? @Sensation

Yok doğru :)

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Şimdi bu akşamımı bekliyoruz yoksa yarın akşam 00:00 a kadar olan vakti mi? :D

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Bekleyin haber verirsiniz

emz

emz

Üye
Yarın akşam saat 20.00'de...

Abi yarın çok yoğunum ya. Sabah okulda yazılılar var, öğleden sonra iki ek ders ve üç normal ders var okuldan sonra dershanede. Ardından akşam soru çözüm kampı yapacağız dershanede ve gece 23 gibi bitecek. Gelsede anlaşılan ben göremeyeceğim:(

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Murat Alper, suyunsesi, serinaga ve 3 diğerleri
kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Abi yarın çok yoğunum ya. Sabah okulda yazılılar var, öğleden sonra iki ek ders ve üç normal ders var okuldan sonra dershanede. Ardından akşam soru çözüm kampı yapacağız dershanede ve gece 23 gibi bitecek. Gelsede anlaşılan ben göremeyeceğim:(
Sanki bi uğrayıp gidicekmiş gibi konusmuşsun.Sonradan öğrensen bir eksiğin olmaz

Not:Allah zihin açıklığı versin

• Beğen
Tepkiler: emz
Bay H

Bay H

Üye
Windows Apps.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: saynesim, emz, Sensation ve 2 diğerleri
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Sanki bi uğrayıp gidicekmiş gibi konusmuşsun.Sonradan öğrensen bir eksiğin olmaz

Not:Allah zihin açıklığı versin
Öyle deme güncellemenin geldiği anda forumdaki o heyecan, o ilk resim ve bilgilerin getirdiği hareketlilik, o dalga köpürtmesi....

• Beğen
Tepkiler: BomberMAn_01, ceza87, suyunsesi ve 9 diğerleri
symbianbelle

symbianbelle

Üye
Öyle deme güncellemenin geldiği anda forumdaki o heyecan, o ilk resim ve bilgilerin getirdiği hareketlilik, o dalga köpürtmesi....
paranın satın alamayacağı şeyler vardır ya işte öyle bişey :)

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi, sfgnrl ve byibo
pirenuri

pirenuri

Üye
  • Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
efeler12

efeler12

Üye
Bence bu hafta gelmez şu an Windows 10la haşır neşirler

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
.d.d 3 hafta once yine gelior muhabbetleri geldik bugune hala gelior muhabbetleri Allah sabir versin arkadaslar omur gecmez da boyle

serinaga

serinaga

Üye
.d.d 3 hafta once yine gelior muhabbetleri geldik bugune hala gelior muhabbetleri Allah sabir versin arkadaslar omur gecmez da boyle

Geçiyor geçiyor, asıl diğer türlü olsaydı geçmez ömür :) böyle heyecan dorukta olunca çokta keyifli geçiyor hem de ...

• Beğen
Tepkiler: yunusiyunus ve bulutsuzgece
kayahan35

kayahan35

Üye
Bu haftanın güzel olması için kaldı 1 gün yarında gelmezse nawzill in kulağı bayağa çınlar :D

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR

Üst Alt