Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

kamuraN021

kamuraN021

Üye
Bu sefer hangi modeller kobay acaba
Bu sefer hangi modeller kobay acaba

dakamon

dakamon

Üye
Ben kararlı durumu bekleyenlerdenim :) gelin doğru yolu bulun :)
Gel seni de prv cilere katalım. Teknikçileri boşverelim biz prv de dahil olalım. Bak @Sensation da öyle diyordu prv de onu da ikna ettim :D

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Gelsin direk kuracağım :)

skynet

Üye
Bu sefer direk atlamayacağım :D Baktım olumlu yorumlar geliyor o zaman belki :ehe

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Geçen sefer ki gibi mesaj yazmada sorun olmazsa hemen kurarım affetmem tabi önce 925 e verdik demeleri lazım :cry:

braayn

braayn

Üye
kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Geleni yüklerim bakmam gözünün yaşına:sirit:

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic ve saynesim

zbahadir

Üye
Developer ile Tech aynı değiller mi ki :hmmm

Tech aslında Preview sürümün Preview sürümüdür. Her şey yolunda gitseydi Preview hiç olmayacak sadece Tech Preview ve Beta şeklinde devam edecekti. Windows 10 neredeyse çok farklı bir yapı olduğu için böyle bir yol haritası izlediler. Windows 10 halen çok fazla bug içeriyor. Daha beta haline bile gelememiştir. Onun için mobil tarafından ilk aşamada çok fazla beklenti içinde olunmamalı.

• Beğen
Tepkiler: ErenMSC
KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
925 önerirmisin ?
Aşırı yoğun kullanmayacaksan öneririm. Yoğun kullanımda ısınıyor ve şarj çok yeterli değil. Sabah 10 da kullanmaya başlasam akşam 10-11 gibi bitiyor şarj.

Whatsapp, forum, bir iki foto, 1 saat civarı telefon görüşmesi, yarım saat kırk dk oyun vs vs.

alaca61

Üye
Perşembeye gelirmi

zbahadir

Üye
Şu anki durumdan çok memnunum. Gelecek mevcut özellikler olmazsa olmazlarım değildir. Muhtemelen yorumlara bakarak yüklemeye karar vereceğim.

Edit:
Geçen hafta ertelendiyse Salı günü gelebilir.

mp2934

mp2934

Üye
Listede 520 olma olasılığı nedir

yunusiyunus

Üye
620 olur mu acaba diye bükük bütün büyük gözlerle bakıyorum

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic

zbahadir

Üye
Telefon listesini bari bir kaç gün önceden verseler de boşuna bekleyenler olmasa.

alaca61

Üye
Aynen katılıyorum listeyi verseler iyi olurdu boşa ümitlenmeyelim

dakamon

dakamon

Üye
Bide bu akşam yayınlanıyormuş güncelleme :D yayınlanırsa saat 7 den sonrası yayınlanabilir. :)

Üst Alt