Aybin.Kilic
Üye
L1520 için teknik önizleme bu hafta gelsede kuranlardan ss alsakŞeytan dürtüyo.Kurcam galiba.
![]()
prv sürümü isterse sıfır sorunlar gelsin ki ihtimal vermiyorum ama yinede full illede full sürüm diyorum.Haziran ,Temmuz veya Ağustos fark etmez ne zaman gelirse başımın üzerinde yeri var 
Bide bu akşam yayınlanıyormuş güncellemeyayınlanırsa saat 7 den sonrası yayınlanabilir.
![]()
"Pazartesi ve Cuma günleri güncelleme vermiyoruz" diye üstüne basa basa söyledi Gabriel.

Eee o zaman elimizde salı,çarşamba ve perşembe kaldı,yarın gelme ihtimali de yükseldi bence"Pazartesi ve Cuma günleri güncelleme vermiyoruz" diye üstüne basa basa söyledi Gabriel.

Bilgi içinAşırı yoğun kullanmayacaksan öneririm. Yoğun kullanımda ısınıyor ve şarj çok yeterli değil. Sabah 10 da kullanmaya başlasam akşam 10-11 gibi bitiyor şarj.
Whatsapp, forum, bir iki foto, 1 saat civarı telefon görüşmesi, yarım saat kırk dk oyun vs vs.

Eee o zaman elimizde salı,çarşamba ve perşembe kaldı,yarın gelme ihtimali de yükseldi bence![]()

Bilgilendirme için teşekkürler hocamDenim güncelleme sayfası kapandığı için buraya yazayım Nawifirm'e Denim son sürümler düşmüş indirip bilgisayarında bulundurmak isteyenlere duyurulur..

Yarın ki build de Türkçe cortana olma ihtimali kaç ?Şu an itibariyle yarın gelme ihtimali %33,3![]()
Yarın ki build de Türkçe cortana olma ihtimali kaç ?
Alet kurcalandıkça zevk veriyo kardeşim.
Şimdi telefon bu, onu kurcan, bunu kurcan deniycen. Boş boş bekletmenin zevki yok.

Yarın gelip gelmeyeceği net değil. Biz yine doğru şekliyle "bu hafta" olarak bahsedelim.
Bu haftaki sürümde Türkçe Cortana'nın gelme ihtimali var diye düşünüyordum ama masaüstü önizlemesinde hareketlenme olmayınca, umutları Mayıs'ın ilk haftası (Build Etkinliği sonrası) verilecek olan sürüme bıraktım.