İlk tanıtılan hali daha güzel resmen ya.Yani şöyle
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
İlk tanıtılan hali daha güzel resmen ya.
29 Nisanda başlıyor.Ne zaman bu Build ?
Spartan adres barı aşağıda
Bu arada tablet sürümünde bulunan alttaki üç ana düğmede değişiklik var. Arama tuşu Cortana olarak değiştirilmiş.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
MS, Halo'yu kolunun altına almış gibi koruyor.
Aslında geçen hafta yayınlanacakmış ama bazı hatalardan dolayı bloke edilmiş yeni yapı.Nawzil üstü kapalı bir şekilde bu hafta güncelleme gelecek diyor
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
abi yeni güncellemenin verileceği cihazlar hakkında hala bi bilgi yok dmi?Aslında geçen hafta yayınlanacakmış ama bazı hatalardan dolayı bloke edilmiş yeni yapı.
Malesef yok. Bugünden sonra önümüzdeki üç gün içinde her şey açıklığa kavuşur diye tahmin ediyorum. En kötü ihtimalle 26 Mart Perşembe günü belli olur.abi yeni güncellemenin verileceği cihazlar hakkında hala bi bilgi yok dmi?
Nawzil üstü kapalı bir şekilde bu hafta güncelleme gelecek diyor
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Aslında geçen hafta yayınlanacakmış ama bazı hatalardan dolayı bloke edilmiş yeni yapı.

Evet, aslında geçen hafta gelecekti de, ben istedim 1 hafta erteleyin diye.
Masaüstü güncellemesinin gölgesinde kalmasın dedim, Gabe de beni kırmadı sağolsun
Bu hafta bizde![]()

bu haftada yine düşünsenize geçen güncellemede olduğu gibi 920'yi yine güncelleme listesine dahil etmiyorlarmış bir sonraki güncellemeye dahil ederlerse![]()
![]()
Ben biran önce dev. Prv. Versiyonunun verileceği tarihin gelmesini bekliyorum. Tekniği yuklemem ama dev. i yüklerim.
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.