KırmızıBeyaz60
Üye
Abi geçen sefer 925 banko dedin 5 dk sonra Ali Kemal abi listeyi verip senin kupon yatar dediBen bu sefer cihaz listesinin kalabalık olacağını düşünüyorum.
920'ye kesin gözüyle bakıyorum.

Diyeceğimi o ki; O ne özgüven o

Abi geçen sefer 925 banko dedin 5 dk sonra Ali Kemal abi listeyi verip senin kupon yatar dediBen bu sefer cihaz listesinin kalabalık olacağını düşünüyorum.
920'ye kesin gözüyle bakıyorum.

Perşembe günümü yayınlanır yoksa daha erkende gelebilir mi ?

Hazırsa verilsin hemen perşembeyi beklemesinlerMuhtemelen güncellemenin verileceği gün yayınlanır![]()

1520 ye şuan kesin gözüyle bakıyorum ama olurda verilmezse valla iki döner tekmeme maal olurlarAbi geçen sefer 925 banko dedin 5 dk sonra Ali Kemal abi listeyi verip senin kupon yatar dedi
Diyeceğimi o ki; O ne özgüven o![]()

Abi geçen hafta senden ötürü mü alamadık güncellemeyiEvet, aslında geçen hafta gelecekti de, ben istedim 1 hafta erteleyin diye.Masaüstü güncellemesinin gölgesinde kalmasın dedim, Gabe de beni kırmadı sağolsun
Bu hafta bizde![]()

Gel biz senle dev prv yayınlanınca yükleyelimHerkes yükleyecek galibaHer zamanki gibi resmi olarak gelmesini bekleyeceğim.

Bak o olabilirGel biz senle dev prv yayınlanınca yükleyelim![]()

Developer ile Tech aynı değiller mi kiMuhtemelen Mayıs'ın ilk haftası...

Değiller. Tech. sürümü tavşanın suyunun suyu. Prv. Tavşanın suyu. Tam sürümde tavşanın kendisi.Developer ile Tech aynı değiller mi ki![]()

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Şu tavşanın suyu ne zaman gelirDeğiller. Tech. sürümü tavşanın suyunun suyu. Prv. Tavşanın suyu. Tam sürümde tavşanın kendisi.![]()

onu bende düşünürümGel biz senle dev prv yayınlanınca yükleyelim![]()