Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

dakamon

dakamon

Üye
Cortana Windows 10 for Phones Preview ile artık UPS kargo takibi de yapabiliyor. Bunun için sadece takip numarasını söylemek ya da yazmak yeterli

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Çok iyi umarım Cortana TR gelince Yurtiçi kargo aras mng v.b gibi kargo firmalarıyla Microsfot TR ekibi anlaşırda bu özellik kullanılır. Eğer yaparlarsa bunu çok büyük sükse yaparlar.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Cortana yakında böyle olacak

• Beğen
Tepkiler: zaakaan
braayn

braayn

Üye
Cortana Windows 10 for Phones Preview ile artık UPS kargo takibi de yapabiliyor. Bunun için sadece takip numarasını söylemek ya da yazmak yeterli

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Cortananın bu kadar akıllı olması benim işime gelmiyor telefonu ben aldım o kullanacak gibi :)

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve ceza87
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Cortananın bu kadar akıllı olması benim işime gelmiyor telefonu ben aldım o kullanacak gibi :)

Eğer bu kadar akıllı olursa benim hatundan daha akılı olur. Benim karı kıskançlıktan çatlar kesinlikle. Kim o kadın, kiminle sohbet ediyorsun diye cehennem ızdırabı yaşatır!!!!

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi, BLasTeaR, orian ve 1 kişi daha
4MaGuS

4MaGuS

Üye
Arkaplanına günlük Bing duvar kağıdı olarak ayarlanabilecek.
cortanaya böyle bir özellik geliyorsa eğer bence kilit ekranı ve uygulama ekranı içinde gelmesi gerekiyor, tabiki bundan önce bing in tr ye gelmesi gerekiyor o da biraz geç kaldı bence

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Nasıl 920 ile eşdeğer bu cihaz ya ? Güldüm var ya bayağı. 920 İphone 5 ile bile eş değer değil gelmişsin 6 ile eşdeğer diyorsun. Bu kadar fan olmayın nolur. Ayrıca gelmişsin 3 yıl önceki teknolojiyi kullandı diyorsun da rakamsal konuşuyorsunuz sadece. Birisinde kullanılan işlemciyle diğeri bir mi ? a8 ile s4 bir mi ? adreno 2xx mi 3xx mi ne kullanıyor nokia . Apple'ın kullandığı malzeme ile bir mi ? Madem her şeyi aynı ben DH5 oynarken grafikleri berbat olmasına rağmen 920 de feci şekilde kasıyor fakat 6+da son seviye grafikte bile gram kasma yok ama aynı sonuçta demi

Haklısın aslında, apple şu an en iyi konumda ister kabul edin ister etmeyin. Bu saatten sonra başka konumada düşmez bence.

• Beğen
Tepkiler: skynet ve pirenuri
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
cortanaya böyle bir özellik geliyorsa eğer bence kilit ekranı ve uygulama ekranı içinde gelmesi gerekiyor, tabiki bundan önce bing in tr ye gelmesi gerekiyor o da biraz geç kaldı bence
Bing Duvar kağıdı zaten şu anda var kilit ekranı için.

• Beğen
Tepkiler: ON9

alaca61

Üye
Nerde kaldı wp10

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Haziran ayı deyince aklım haziran ayına daha çok yattı gibi. Martın ortasına geldik daha 2. güncelleme verilmedi sanırım sarkacak wp10 un son dağıtılacağı tarih. Tam bi tarih yok ama işte ağustos eylül ayları verirler diye düşünüyordum şimdi bu daha da uzar gibi geliyor bana. Çünkü eylül aylarında w10 lu ilk amiral gemiyi piyasaya sürseler ilk onlar gelse diğer cihazlara gelmesi ondan 1 ay sonrasını bulur.
Bence 1 ay değil 2 hatta 3 ayı bile bulabilir. (Tahmin).

skynet

Üye
Kısaca 2016 diyelim biz :D

zbahadir

Üye
Aslında WP10 şimdiye kadar bitmiş olmalıydı ama geriye dönük cihazlara da verelim düşüncesi işi uzattı. Bana göre mevcut cihazlar 8.1 ile kalmalıydı. Sonrasında 8.2 gelebilirdi ama MS işgüzarlık yaparak işin içine etti. Tüm cihazlarda WP10 şeklinde yeniden inşa etmeye başlayınca bu süre biraz daha uzadı. Yine de kaybedecek bir şey yok.

Windows 8.1 eksiklerine rağmen sağlam bir sistem oldu. Öyle zannediyorum WP10'dan sonra da 8.1 daha çok kullanılacaktır.

pirenuri

pirenuri

Üye
sen git o iphone'u kılıfsız kullan bakalım ne oluyor :)
Bence bi artık bakın iphone'un hangi malzemeleri kullandığını . Ayrıca kılıfsız kullanırım düşürürüm. Bişi olursa yenisini veriyorlar zaten herkesi Nokia Care ya da teleservice mi sandın

• Beğen
Tepkiler: hajkhanx33
alical33

alical33

Üye
Bizlerin burada kızdığımız şeyi anlamadığınız anlaşılıyor. Biz burada bundan üç yıl önce çıkan bir teknolojiyi yeniymiş gibi bize tanıtıp sonra onları yine en son teknoloji ile aynı fiyata bizlere satmaya çalışmalarına kızıyoruz. Bizde biliyoruz karşılaştırma böyle olmaz. Ama bir 920 ile eş değer olan bu cihaza 920 600₺ iken 3600₺ vermek bence çok mantıksız ve biz buna kınıyoruz. Bu normal değil. Enayi yerine konuyoruz ama fark eden az. Sorun burada.
iPhone 6 ile 920 mi eşdeğer
sen git o iphone'u kılıfsız kullan bakalım ne oluyor :)
Ben o iPhone U kılıfsız kullanıyorum hiç bişey olduğu yok arkadaş malzeme derken donanımdan bahsetmiş kullanılan çipsetlerden.

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic ve pirenuri
Bay H

Bay H

Üye
Arkadaşlar konunun özünden fazla ayrılmayalım lütfen, "o onu döver" şeklindeki karşılaştırmalar ile bir yere varamayız.

• Beğen
Tepkiler: emz ve zaakaan
4MaGuS

4MaGuS

Üye
Bing Duvar kağıdı zaten şu anda var kilit ekranı için.
yanlış hatırlamıyorsam sonradan kurulan kilit programında vardı ismini unuttum ona yapılabiliyor ancak az bir gecikme olduğu için ben sisteme gömülü olmasını istemiştim
yanlış hatırlamıyorsam sonradan kurulan kilit programında vardı ismini unuttum onda yapılabiliyor ancak az bir gecikme olduğu için ben sisteme gömülü olmasını istemiştim

Üst Alt