Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye

O telefon için para biriktiriyorum... Kısmetse 74 yıl 8 ay 14 gün sonra tamamlamış olacağım :kıskıs:

Abi bu tarih WP10'un karalı sürümünün verileceği tarihten bi kaç gün sonrasına denk geliyo sanırım :D :D

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ben yok diye hatırlıyordum neyse varsa güzel, ben diğerinde kullanıyordum hoşuma gidiyor du

zaakaan

zaakaan

Üye
950XL beklerim bende. 960XL belki de duruma göre. :)

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Snapchat çıkmadığı sürece maalesef ki yeni telefonum Windows Phone olmayacak. Yoksa 940XL güzel olurdu :(

• Beğen
Tepkiler: yuvanacuu
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Snapchat çıkmadığı sürece maalesef ki yeni telefonum Windows Phone olmayacak. Yoksa 940XL güzel olurdu :(

Abi irisle tarama diyorlar sen snapchat diyorsun. Telefon aya çıkarsa, batık hazinelerin yerini tespit etse sen "istemem snapchat yok" mu diyeceksin? Abartı mütevazisin ne diyim. Ehehe...

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic, skynet, dücane ve 3 diğerleri
orian

orian

Üye
Ne gönderirsen gönder 10 sn sonra siliyor filan diye bişeyler söylüyordu geçen arkadaş. Hiç merak etmedim ama kullanan ve seven arkadaşların bi bildiği vardır muhakkak. Ben de telegram seviyorum (:

remzi33

remzi33

Üye
Bu 6snap uygulamasının xap dosyası yok mu? Telefonu uncock edip kursak çalışır heralde?

orian

orian

Üye
Ne gönderirsen gönder 10 sn sonra siliyor filan diye bişeyler söylüyordu geçen arkadaş. Hiç merak etmedim ama kullanan ve seven arkadaşların bi bildiği vardır muhakkak. Ben de telegram seviyorum (:

Kullanıcıların birbirlerine yazılı metin, resim, ses veya video göndermesini sağlar. Gönderilen dosyalar, gönderen kişinin daha önceden belirlediği süre boyunca görüntülendikten sonra Snapchat sunucusundan ve kullanıcının cihazından silinmektedir....Kullanıcılarının %70’ini kadınların oluşturduğu uygulama en çok ABD ve İngiltere'de tercih edilmektedir..

Bide facebook'un 3milyar dolarlık teklifini reddetmişler

Bay H

Bay H

Üye

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper, StartTheGame, bulutsuzgece ve 1 kişi daha
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bunları Telegram da yapıyor :ehe
Kullanıcıların birbirlerine yazılı metin, resim, ses veya video göndermesini sağlar. Gönderilen dosyalar, gönderen kişinin daha önceden belirlediği süre boyunca görüntülendikten sonra Snapchat sunucusundan ve kullanıcının cihazından silinmektedir....Kullanıcılarının %70’ini kadınların oluşturduğu uygulama en çok ABD ve İngiltere'de tercih edilmektedir..

Bide facebook'un 3milyar dolarlık teklifini reddetmişler

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Facebook twitter neyse snapchat te o, açıkçası bende şikayetçiyim snapchat'in olmamasından

dakamon

dakamon

Üye
Snapchat te yeni bir eğlence kaynağı oldu :) vine gibi. Snapchati önceden kullanan biri WP ye geçmez.

• Beğen
Tepkiler: StartTheGame
wpfurkan

wpfurkan

Üye
Ya arkadaş telefonu isterse matkapla yada tereyağıyla açayım ama açtıktan sonra içerik kötüyse ne işime yarar iris'miş oymuş buymuş. Ben AKILLI telefonu sadece sistemsel özellikleri için almadım aynı akıllı telefon alan toplumun 99%'u gibi uygulama kullanmak için aldım ve bir uygulama yoksa veya bir uygulama senelerdir güncellenmiyorsa bu genel sistemin bir eksiği olur.
Bir genç kız düşünün snapchat kullanmış ve wp'ye geçiyor ne olur? Hemen geri verir ve bir daha wp almaz ve bütün arkadaşlarına ne kadar kötü olduğunu anlatır onlarda aynısını başkalarına der boşu boşuna sokakta herkes iphone candır yada galaxy olsun da isterse organımı satarım demiyor.
AKILLI telefonu akıllı yapan iris scanner veya parmak izi özelliği değil uygulamalardır.
Sistemsel özellikler o kadar önemli olsaydı hala herkes n8 falan kullanırdı ama neden kullanmıyor? Çünkü uygulamalar bugünkü standarttan çok uzak ve yetersiz.

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Abi irisle tarama diyorlar sen snapchat diyorsun. Telefon aya çıkarsa, batık hazinelerin yerini tespit etse sen "istemem snapchat yok" mu diyeceksin? Abartı mütevazisin ne diyim. Ehehe...
Abi ben o sensörleri kullanmıyorum, snapchat kullanıyorum. Bu kadar basit değil mi? Kullandığım uygulama olmadıktan sonra Kullanmadığım sensör için neden para vereyim? Benim en çok kullandığım 3-5 uygulamadan biriydi Snapchat, blokladı o da. Bana iris tarayıcı vereceğine note 4 gibi kullanabildiğim kalem versin, düzgün çalışan beta olmayan uygulamalar versin gidip bedava çalışayım Microsoft'ta. Android kullanmayı sevmiyorum zaten ama istediğim şeyler olmayınca ne yapayım? İphone zaten hiç önermesin millet, 8MP kamera mı kaldı?
şu Snapchat de ne var :) bu kadar meraklısınız buna
Kullanmaya başlamadan önce ben de aynı şeyi diyordum fakat kullandıkça eğlenceli gelmeye başladı. Seviyoruz ne yapalım :)

Bunları Telegram da yapıyor :ehe
Abi yapıyor da maalesef ki popülerite meselesi giriyor işin içine. Hiç haz almam popülerizmden ama arkadaşlar orda olunca yapacak bir şey kalmıyor

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Abi yapıyor da maalesef ki popülerite meselesi giriyor işin içine. Hiç haz almam popülerizmden ama arkadaşlar orda olunca yapacak bir şey kalmıyor
Ben de ilk yüklediğimde üç kişi vardı arkadaş listemden ama şimdi Whatsapp'ı en son ne zaman açtım hatırlamıyorum. Pc'de, Windows Phone ve Android cihazlarımda yüklü. İstedin zaman istedim cihazdan konuşmalarına devam edebilmek harika hepsi anında otomatik senkronize oluyor. Ayrıca dosya gönderme limiti yok gibi bir şey. Hızlı ve güvenli. Otomatik zamanlama olayı harika. Bir müddet sabredince vazgeçilmez oluyor.

• Beğen
Tepkiler: GianniInfantino
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
735'in bildirim ışığı:

Üst Alt