Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

dakamon

dakamon

Üye
Şu windows tuşunu yandırıp söndürseler ya. :(
Cortana gelse türkçe ona Cortana bana slow müzik çal dediğimde bana bu türe ait müzikler çalacakmı hem pc de hem telefonda :) yada bir şarkının klibini izlemek istiyorum dediğimizde o klibi bulup açacakmı bize :)

BaySerkan

BaySerkan

Üye
L730 daki Led..
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Olmasını istediğimiz..

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi, braayn ve ceza87
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
L730 daki Led..

Olmasını istediğimiz..

730 daki led değil sensörün kızılötesi ışınları.

barannn79

barannn79

Üye
Uygulama ve oyunlardan atması wp 10 ile duzeldimi acaba, kullanan arkadaşlar bu sorunu yaşadılarmı. Bu atma olayı işimi sekteye uğratıyor, bıktım artık. Dexter Morgan ikinci el düşünüyorsanız 1320 telefonumu verebilirim size

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
WP 10'a şöyle bir bakıp gerisin geri 8.1 Denim'e geri döndüm baya sıkıntı vardı ilk teknik sürümde..

Acaba bu bize gelmesini beklediğimiz güncelleme size gelenden daha ileri bir durumda olur mu, aynı sıkıntılar bizde de devam eder mi?

BaySerkan

BaySerkan

Üye
Acaba bu bize gelmesini beklediğimiz güncelleme size gelenden daha ileri bir durumda olur mu, aynı sıkıntılar bizde de devam eder mi?
Yeni sürümde çoğu hatanın giderilmesini umuyoruz bakalım göreceğiz.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
W10 Masaüstü sürümüne ilişkin en son 10036'nın resimleri sızmıştı.
Gabe bugün twitter'dan verdiği bir cevapta, bu hafta gelmesi muhtemel masaüstü önizleme numarasının 10036 olmayacağını belirtmiş :hmmm

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Olur mu olur:)

Vardır bir bildikleri. O dönemde öyle olması gerekmiştir belki yeni güncellemelerde değiştirilir.

Bu arada Bildirim Led Işığı, uygulamaya göre farklı renklerde de ayarlanabiliyormuş.
@Sensation @bulutsuzgece

Nasıl yani led ışığı l625e gelir mi ?

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Farklı renkler iyice iştah kabarttı şimdi :D

skynet

Üye
Bu ışıklı bildirim olayından 620'de nasibini alırmı acaba :islik

KenanK

KenanK

Üye
Gabe bugün twitter'dan verdiği bir cevapta, bu hafta gelmesi muhtemel masaüstü önizleme numarasının 10036 olmayacağını belirtmiş :hmmm

Sistemde Wzor tarafından sızdırıldı.

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Hocam lumia 625e l620 rom yüklesek
625in içini açıp Windows tuşuna ışık mı koysam ? :D

Bay H

Bay H

Üye

Sızan 10036 sürümünde çok fazla sorun olduğu belirtiliyordu bundan dolayı o gelmeyecektir. Ortaya çıkan sürüm numaraları dağıtılacak sürüme ait olmuyor nedense :bilmm, Nawzil'in telefonlar için ilk yapıda verdiği numara ile kullanıcıya gelen aynı değildi.

ON9

ON9

Üye
Yalnız şu yeni ikonları görünce ekran çözünürlüğü geldi aklıma. 480x800 cihazlarda iğrenç görünecektir muhtemelen. Hatta 720p ekranlardan da şüpheliyim. Ama gerçekten muhteşem olmuş ya.

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Yalnız şu yeni ikonları görünce ekran çözünürlüğü geldi aklıma. 480x800 cihazlarda iğrenç görünecektir muhtemelen. Hatta 720p ekranlardan da şüpheliyim. Ama gerçekten muhteşem olmuş ya.

ona göre ayarlarlar heralde

• Beğen
Tepkiler: skynet ve byibo
byibo

byibo

Üye
tahminimce w10 technical preview mayıs ayını bulur bütün cihazlara gelmesi

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
tahminimce w10 technical preview mayıs ayını bulur bütün cihazlara gelmesi
İyimser bir tahmin. Build Geliştirici Konferansında detayları tanıtılır Mayıs ayı veya haziran ayında Preview yayınlanır.

• Beğen
Tepkiler: byibo
dakamon

dakamon

Üye
İyimser bir tahmin. Build Geliştirici Konferansında detayları tanıtılır Mayıs ayı veya haziran ayında Preview yayınlanır.
Haziran ayı deyince aklım haziran ayına daha çok yattı gibi. Martın ortasına geldik daha 2. güncelleme verilmedi sanırım sarkacak wp10 un son dağıtılacağı tarih. Tam bi tarih yok ama işte ağustos eylül ayları verirler diye düşünüyordum şimdi bu daha da uzar gibi geliyor bana. Çünkü eylül aylarında w10 lu ilk amiral gemiyi piyasaya sürseler ilk onlar gelse diğer cihazlara gelmesi ondan 1 ay sonrasını bulur.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Cortana Windows 10 for Phones Preview ile artık UPS kargo takibi de yapabiliyor. Bunun için sadece takip numarasını söylemek ya da yazmak yeterli

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi, braayn, zaakaan ve 2 diğerleri

Üst Alt