"Microsoft's Cortana is coming to iOS and Android"
"Microsoft is working on a new version of Cortana for later this year"
Microsoft onları truva atı olarak yerleştiriyor rakiplerinin içine. Ayrıca "Project Einstein" kod adlı Cortana'nın gelişmiş bir versiyonu üzerinde çalışıyor. Bakınız: http://www.maxicep.com/?p=189410Cortana'yı da verelim. Bing çeviriyi de verelim Microsoft'un kendine has bütün programlarını her platforma verelim. Artık elimizde ne kalırsa.
Microsoft onları truva atı olarak yerleştiriyor rakiplerinin içine. Ayrıca "Project Einstein" kod adlı Cortana'nın gelişmiş bir versiyonu üzerinde çalışıyor. Bakınız: Cortana, İos ve Android Platformlarına Gelecek! - MaxiCep
Dostum ne zaman verileceğini okudun mu. Windows 10 entegrasyonu tamamlandıktan sonra muhtemelen önümüzdeki yıl diyor. O zaman kadar Cortana evrim geçirir Cemile (Project Einstein) olur biz de onu kullanmaya başlamıştı oluruz muhtemelen.Ben bu konuda çekimser düşünüyorum.
Bazı kesimlerin de belirttiği gibi, Microsoft'un kimi uygulamalarını kendine özel saklaması gerekiyor.
Office uygulamalarını verirsin anlarım, diğer bazı ufak tefek uygulamaları verirsin anlarım ama tutup da Cortana gibi WP'yi özel kılan bir unsuru daha kendi sistemini belli rekabet düzeyine getirmeden başka sistemlere vermeye kalkarsan; orada şapkayı öne alıp bir düşünmek lazım bence.
Dostum ne zaman verileceğini okudun mu. Windows 10 entegrasyonu tamamlandıktan sonra muhtemelen önümüzdeki yıl diyor. O zaman kadar Cortana evrim geçirir Cemile (Project Einstein) olur biz de onu kullanmaya başlamıştı oluruz muhtemelen.
şaka di mi????"Microsoft's Cortana is coming to iOS and Android"
"Microsoft is working on a new version of Cortana for later this year"

Dostum şimdi uzun uzadıya yazamıyacam. Ama okumak isteyen varsa şu makaleyi okusun. Microsoft'un ne yapmak istediğini daha iyi anlar.Zaten Project Einstein'ın sonunda tüm sistemlere açılacak. Yani onlara düşük zekalı olarak gelmeyecek.
Biz sonraki sürümü kullanırken, onlara öncekini verme gibi bir durum söz konusu değil.
Biz yeni sürüm kullanırken, aynı cortana bağımsız bir mağaza uygulaması olarak onların sistemine de gelecek.
Sonuç olarak benim demek istediğim şu; belli bir rekabetçi paya ulaşmadan tutup kendine has en güzel özellikleri sektörün hakimi durumundaki sistemlere verirsen büyüyemeden kendi ipini çekmiş olursun. İnsanlar zaten WP almak için kendine neden ararken, o nedeni de tutup kökünden dinamitlersen kimse WP almaz.
Alışkanlıkları kırmak zordur.
Adam iOS yada Android kullanıyor yıllardır. Akıcı olsun olmasın, aradığı hemen her şey de mağazada var.
Sen tutup Cortana'yı da adama verirsen, daha WP'yi niye düşünsün ki?
Belki Cortana ve onun üstün kabiliyetleri bile insanları WP'ye çekmeye yetecek başlı başına bir faktörken, sırf bütün sistemlerde servis ve uygulamalarım bulunsun diye kendi sistemini böylesine yok etmene gerek yok.
Haa desen ki pazar payı: Android: %40 / iOS: %30 / WP:%30...
O zaman anlarım.
Ortada kaybedeceğin çok bir şey olmaz.
Çünkü diğer sistemlerle zaten başa baş durumdasındır.
Oralara ücretli olarak sunar ekstradan gelir elde edersin.
Ama daha dış kapının mandalı durumdayken, varını yoğunu ve kendine özel şeyleri karşı tarafa verirsen, bu düpedüz intihar olur.
Microsoft, Project Einstein dönemine kadar "ben pazarı ele geçirmiş olacağım" gibi iddialı bir düşünce içindeyse bilemem tabi(!)
Zaten Project Einstein'ın sonunda tüm sistemlere açılacak. Yani onlara düşük zekalı olarak gelmeyecek.
Biz sonraki sürümü kullanırken, onlara öncekini verme gibi bir durum söz konusu değil.
Biz yeni sürüm kullanırken, aynı cortana bağımsız bir mağaza uygulaması olarak onların sistemine de gelecek.
Sonuç olarak benim demek istediğim şu; belli bir rekabetçi paya ulaşmadan tutup kendine has en güzel özellikleri sektörün hakimi durumundaki sistemlere verirsen büyüyemeden kendi ipini çekmiş olursun. İnsanlar zaten WP almak için kendine neden ararken, o nedeni de tutup kökünden dinamitlersen kimse WP almaz.
Adam iOS yada Android kullanıyor yıllardır. Akıcı olsun olmasın, aradığı hemen her şey de mağazada var.
Belki Cortana ve onun üstün kabiliyetleri bile insanları WP'ye çekmeye yetecek başlı başına bir faktörken, sırf bütün sistemlerde servis ve uygulamalarım bulunsun diye kendi sistemini böylesine yok etmene gerek yok.
O zaman anlarım.
Ama daha dış kapının mandalı durumdayken, varını yoğunu ve kendine özel şeyleri karşı tarafa verirsen, bu düpedüz intihar olur.
Microsoft, Project Einstein dönemine kadar "ben pazarı ele geçirmiş olacağım" gibi iddialı bir düşünce içindeyse bilemem tabi(!)
hemde ayakta alkışlıyorum abi seni..Çok iyi yazmıssın.Şahsen cortana benim için önemli seneye iosa verilecekse eğer full sürümüyle (daha biz betasını kullanamıyorken!!!) iosa geçerim sıkıntısız sistem + cortana var + office programları var oh ne ala hani nerde bizim ayrıcalığımız?Microsoft çok yanlış yapıyor.Cortana'yı da verelim. Bing çeviriyi de verelim Microsoft'un kendine has bütün programlarını her platforma verelim. Artık elimizde ne kalırsa.
Bizde gider ios kullanırız wp de sadece cortana olacakken ios da hem siri hemde de cortana seçeneği olacak o zaman işte ms de CORT olacak![]()
Salak mı bunlar abi ne anlamı kaldı wp'nin
Here hadi nokianın elinde hala diğer sistemlere açıldı. ya tuttun office programlarını da açtın. şimdi cortanayı da açacaksan o zaman bana eyvallah başka sisteme geçerim. benim android ve iostan farklı bir yanım olmayacaksa ve sırf bu farkları meraktan kimse bu sisteme gelmeyecekse kullanıcı sayısı az diye popüler uygulamalar gelmeyecekse bu sistemde durmanın anlamı kalmaz
bir de microsoft tepe yöneticilerine ulaşabilecek ingilizce bir mail hazırlayalım yollayalım. gerekiyorsa bundan sonra windowslu telefon almayacağız diye sopa gösterelim.
Wp'ye özel hiç bir özellik kalmayacak anlaşılan
hemde ayakta alkışlıyorum abi seni..Çok iyi yazmıssın.Şahsen cortana benim için önemli seneye iosa verilecekse eğer fu ll sürümüyle (daha biz betasını kullanamıyorken!!!) iosa geçerim sıkıntısız sistem + cortana var + office programları var oh ne ala hani nerde bizim ayrıcalığımız?Microsoft çok yanlış yapıyor.
Zaten Project Einstein'ın sonunda tüm sistemlere açılacak. Yani onlara düşük zekalı olarak gelmeyecek.
O zaman anlarım.