Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

orian

orian

Üye
arama geçmişinde giden aramalar da çıkmıyor mu? rehberden engellemek istediğiniz birini çaldırıp kapatın, arama geçmişinde görünsün, öyle bi deneyin :)
Arama geçmişinde engelle diye bi seçenek çıkmıyor ama gariptir ki Arama+SMS Filtrele bölümünde "arama geçmişinden engelleyebilirsiniz" yazıyor. Mesajlardan engellenebiliyorsunuz fakat direkt rehberde yer alması gerek bence. "Rehber/Kişi/Düzenle/Engelle-Engeli Kaldır" şeklinde.

Şimdi benim telefonum Lumia 925 32gb ve W10 kullanıyorum. Sizce yazılım güncelleme geldiğinde yapmalı mıyım ?

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Aysun Topar seslendirsin bence :)

skynet

Üye
Her şeyimiz tam bir seslendirmesi eksikti zaten :D

• Beğen
Tepkiler: zbahadir
kamil5028347

kamil5028347

Üye
Teşekkürler..

Buldum valla. Mesajlara gel. Mesajşaitığın kişinin uzerine basılı tut. Numarayı engelle diyor. Engelledim. Denedim. Mesaj gelmiyor. Arama da aynı şekide arayana surekli meşgul çalıyor. Ayarlardan da kalrırılabiliyor. Saygılat :)
Ve engellediğin sırada gelen mesajları gorebiliyosun.

Ben yapamamıştım bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim

• Beğen
Tepkiler: orian
Bay H

Bay H

Üye
Japon Freetel markası MWC de Windows 10 yüklü bir cihaz tanıtmaya hazırlanıyormuş. Büyük ihtimalle ilk veya ikinci yapı ile tanıtım yapılacaktır.

64 bitlik bir işlemci ile gelebileceği belirtiliyor.

Ekli dosyalar

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye

• Beğen
Tepkiler: pirenuri, bulutsuzgece, Sensation ve 2 diğerleri
ON9

ON9

Üye
Ben cortana konusunda PELİN ÇİFT İN sesini duymak istiyorum

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Japon Freetel markası MWC de Windows 10 yüklü bir cihaz tanıtmaya hazırlanıyormuş. Büyük ihtimalle ilk veya ikinci yapı ile tanıtım yapılacaktır.

64 bitlik bir işlemci ile gelebileceği belirtiliyor.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Bunu dosya yöneticisinden mi yoksa fotoğraflardan mı paylaşırken görüyorsun.

Ekli dosyalar

Esendağlı

Esendağlı

Üye
dakamon

dakamon

Üye
bluetooth ayarlarına gidiyor :)

dosya yöneticisi
Şu ayarlara gitmesede direk orada sorsa açmamı istermisiniz diye. Çok saçma ayarlara gitmesi. Direk o an atsa. İlla ayarlaara gönderecek oradan bluetot açcan sonra geri gelcen tekrar gönder dicen. Bunları düşünemiyormu bunlar.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Türkçe olarak da gelebilir win on ile cortana yap bir sürpriz

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Orda bizi ayarlara götüreceğine direkt AÇ seçeneği olaydıya. Neyse buna da şükür :)

Hayır her şey bir yana da, Fotoğraflar menüsündeki "Paylaş" seçenekleri arasında niye hala bluetooth yok.
Ona sinir oluyorum.
Fotoğraflar uygulamasındayken bluetooth'u açmadıkça paylaşma seçenekleri arasında bluetooth çıkmıyor (ille bluetooth'u açacaksın da seçenekler arasında öyle görünecek).

Sadece Dosya Yöneticisindeyken direk bluetooth çıkıyor, onda da gerçi yine bluetooth'u seçince "şu an kapalı, açılsın mı" sorusu yerine "ayarlaya doğru gezintiye çıkalım mı" diye soruyor. :)

Şunu ne zaman adam akıllı yapacaklar merak ediyorum.

• Beğen
Tepkiler: pirenuri, Murat Alper, kaygisiz43 ve 4 diğerleri

Üst Alt