Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Bugünde haber yok :dry: En iyisi Microsoftta mühendis olmak tüm gün yatıyorsun

Bay H

Bay H

Üye

Şeffaf karoların geleceğinden bahsediyor.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve bulutsuzgece
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
güncelleme vermediklerinde tüm gün yatıyor mu oluyorlar vay anasını :D

Bay H

Bay H

Üye
Bari siz yapmayın,madem bişiy yayınlıyorsunuz altına da türkçe olarak anlamını yazın ama

Bu konuda çok haklısınız, bazen atlıyoruz bu şeyleri.

Şeffaf karoların geleceğinden bahsediyor.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve Esendağlı
yuvanacuu

yuvanacuu

Üye
Mesela neler smt210 tabletime geldi ben bir fark görmedim çoklu pencere haricinde şarjıda daha az gitmeye başladı

Ona yapıcak bişi yok nexus cihazlar üzerinden karşılaştırma izlerseniz anlarsınız çünkü en doğrusu o olur

zbahadir

Üye
Hazır Android konusu açılmışken yazamadan edemeyeceğim. Android çok büyük bir başarı değildir. Linux tabanlı bir işletim sistemi olduğu için zaten gömülü sistemlerde çalışan bir sistemdi ve buna çok uygundu. Tek yapılan şey mobil sistemlere uyumlu hale getirilmesidir.

Google innovasyondan başka hiç bir buluşu olmayan bir kurum. Google hazır işe yarar ne kadar irili ufaklı kuruluşu alarak bugüne gelmiştir. Arama motorundan başka bir şeyi yoktur.

Onun için Android'in Google'ın başarısı gibi gösterilmesi yanlıştır. Bu başarı aslında Linux çekirdeğini yaratan Linus Torvalds'a aittir.

Windows işletim sistemi bugüne kadar insanların birinci Personal/kişisel işletim sistemi olmuştur ve MS bunu dünyaya kanıtlamıştır. Gömülü sistemlere gelişi ise bir yeniliktir ve büyük bir yeniliktir aslında. MS gömülü sistemlerde ilk kez bu sistemi tam olarak kullanılabilir duruma getirmiştir ve bu aslında bir başarıdır.

Gelecekte ne olur bilinmez ama atı alan Üsküdar'ı geçmiş misali Android'i geçmesi mümkün değildir çünkü Android gömülü sistemlere daha uygundur çekirdek yapısından dolayı. Ama MS'nin hatırı sayılır bir pazar payı yakalaması mümkündür.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: suyunsesi, ceza87 ve Esendağlı
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Ayın 16'sında sessiz sedasız Windows 10 Mobile Teknik Ön İzleme Slow Ring yayınlanmış. Herhangi bir değişiklik olmadığı söylense de video kaydı sırasında beyaz dengesi ve pozlama değeri ayarı yapılabiliyormuş.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi, Sensation, skynet ve 3 diğerleri
yasirtaha

yasirtaha

Üye
Yeni listeler mart ayını bulur mu

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Yeni listeler mart ayını bulur mu
Büyük ihtimalle ama şu an için bişey demek yanlış olur. Çünkü adamlar üzerinde çalıştıklarını ve hazır olduğunda açıklayacaklarını söyledi. Yani her an için olabilir ama kendinizi 12 Mart'ta en kötü ihtimal olarak ayarlayın.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi, YasirTaHazal ve Esendağlı
dakamon

dakamon

Üye
Yeni build ile birçok cihaza destek gelecekmiş belki de hepsine. Hadi bakalım

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve Esendağlı
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Hadi bakalım şunun şurasında mart ayına ne kaldı :)

yuvanacuu

yuvanacuu

Üye
Ygs geldi be zaman hızlı akıyo bi bakmışsınız final sürümü gelmiş

• Beğen
Tepkiler: Rainesto ve emz

Üst Alt