Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
acaba ses kayıt programının kayıt kalitesi nasıl ve tuş kilidi kapalıyken de kayıt devam ediyor mu

skynet

Üye
acaba ses kayıt programının kayıt kalitesi nasıl ve tuş kilidi kapalıyken de kayıt devam ediyor mu
Ses kalitesi fena değil ama diyelim ses kayıt esnasında uygulamayı arka plana atıp başka bir şey yaparsan duruyor ama kilit ekranı olayını bilmiyorum :)

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Ses kalitesi fena değil ama diyelim ses kayıt esnasında uygulamayı arka plana atıp başka bir şey yaparsan duruyor ama kilit ekranı olayını bilmiyorum :)
mini recoder mi neydi bilirsiniz belki bende o vardı ses kalitesi oldukça iyidi ikisi arasında kıyaslama yapmak lazım aslında, arka planda olması normalde klit ekranı biraz daha farklı

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Mart ayında mutlaka her cihaza gelecek buna eminim dün akşam gelen maile dayanarak söylüyorum bunu :)

dakamon

dakamon

Üye
Resmen çok sıkıcı geçiyor bir kaç gündür. Hiç bi hareketlilik yok.

• Beğen
Tepkiler: versino2 ve Rainesto

zbahadir

Üye
Bırakalım biraz rahat çalışsınlar ki sonraki dağıtım bir şeye benzesin. :)

symbianbelle

symbianbelle

Üye
Bence Microsoft hatayı güncellemeye yeni başladığında hemen duyurmakta yapıyor. Olgunlaşmaya yakın duyurup birkaç ay sonra dağıtımına başlasa kulağı bu kadar çınlamaz. :D

Aybars1979

Aybars1979

Üye
Bence Microsoft hatayı güncellemeye yeni başladığında hemen duyurmakta yapıyor. Olgunlaşmaya yakın duyurup birkaç ay sonra dağıtımına başlasa kulağı bu kadar çınlamaz. :D

zaten herkes sistemin eksikliklerinden şikayet edip dururken güncelleme geleceğini güncellemeyi vereceği zaman duyurmak ne kadar mantıklı?

symbianbelle

symbianbelle

Üye
zaten herkes sistemin eksikliklerinden şikayet edip dururken güncelleme geleceğini güncellemeyi vereceği zaman duyurmak ne kadar mantıklı?

Google dan nefret eden biriyim ama android için yaptığı güncelleme politikası iyi sürümü duyurup 3 ay sonra dağıtıyor anlatmak istediğim bu.

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Gabe abimiz bugün birşey beklemeyin yazmış :dry:

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
mami_61_29

mami_61_29

Üye
İnşallah yarın bişeyler olur akşama kadar 100 defa girip çıkıyorum siteye bi gelişme var mı diye

skynet

Üye
Ayarlar menüsü bir sonra ki güncellemede tam Türkçe olur mu acaba :)

Bay H

Bay H

Üye
Windows Phone Recovery Tool ilk yapıyı normal yollarla alan cihazda gayet normal çalışıyor.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR, yunus-emre-6606 ve Sensation
parberk99

parberk99

Üye
Windows Phone Recovery Tool ilk yapıyı normal yollarla alan cihazda gayet normal çalışıyor.

Stabilizasyon diye bir gerçek var :)

symbianbelle

symbianbelle

Üye
nexus cihazlar için iyi bir şey bu sadece
Tamam aynı şeyden bahsediyoruz. Markaya göre ara yüz farklılığı derdi de yok. Microsoft da böyle yapabilir çok zor olmasa gerek. İlk çıktığı günden beri 920 kullanan biri olarak düşüncem bu. Sonraki cihazımda yine üst düzey wp olacak.

Aybars1979

Aybars1979

Üye
onların
Google dan nefret eden biriyim ama android için yaptığı güncelleme politikası iyi sürümü duyurup 3 ay sonra dağıtıyor anlatmak istediğim bu.
android güncellemeri artık pek kullanıcıya ekstra birşey getirmiyor (görsel ve işlevsel anlamada teknik kısmından anlamam o kısma girmiyrum hiç), ancak wp de çok beklenti var, o nedenle erken duyuruyorlar diye tahmin ediyorum, aksi taktirde müşteri kaybı çok olacaktır, bu haliyle bile sistemi yeterli bulmayıp terkeden çok oluyor, erken duyuruyorlar ki en azından bizim gibi bekleyenler oluyor. bence google elinde olsa yeni bir işletim sistemi yazardı, yada sitemde çok büyük değişiklikler yapmayı planlıyordur gibime geliyor, ben bir video izledim kitkat ve lolipop güncellemesi arasındaki farkları gösteren, açıkcası neyi güncellediler hiç birşey anlamadım. zaten izleyenlerin biriside alaycı bir ifade ile "woow süper değişiklikler olmuş beklediğimize değmiş". yazmış. ve ifadesi gayet lolipop ile gelenleri net olarak özetlemiş.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
braayn

braayn

Üye
onların

android güncellemeri artık pek kullanıcıya ekstra birşey getirmiyor (görsel ve işlevsel anlamada teknik kısmından anlamam o kısma girmiyrum hiç), ancak wp de çok beklenti var, o nedenle erken duyuruyorlar diye tahmin ediyorum, aksi taktirde müşteri kaybı çok olacaktır, bu haliyle bile sistemi yeterli bulmayıp terkeden çok oluyor, erken duyuruyorlar ki en azından bizim gibi bekleyenler oluyor. bence google elinde olsa yeni bir işletim sistemi yazardı, yada sitemde çok büyük değişiklikler yapmayı planlıyordur gibime geliyor, ben bir video izledim kitkat ve lolipop güncellemesi arasındaki farkları gösteren, açıkcası neyi güncellediler hiç birşey anlamadım. zaten izleyenlerin biriside alaycı bir ifade ile "woow süper değişiklikler olmuş beklediğimize değmiş". yazmış. ve ifadesi gayet lolipop ile gelenleri net olarak özetlemiş.
çok büyük değişiklikler yok haklısın ama unutmamak lazım onlar değişikliğe oynamıyor onlar stabiliteye oynuyor bu bağlamda kitkat ile lolipop arasında performans olarak ciddi iyileştirme yapılmış.Tabi ne kadar da yapılsı wp veya ios kadar stabil halen değil ama iyi fenada sayılmaz.Android kullanıcıları zaten uygulama zenginliği,oyun zenginliği ve incik boncuk tarzı özelliklere doymuşlar tek aç kaldıkları stabilite onuda yavaş yavaş toparlamaya çalışıyorlar.Ben bir android kullanıcısı olsam kitkattan sonra özellik olarak ne bekleyebilirim ? yemek mi yapacak cihaz :) Lolipopdan beklentim stabilite olurdu onuda bir nebze dediğim gibi başarmışlar.Arkadaşımda LG G3 kitkat yüklüydü şuanda Lolipop yüklü gayet seri ve hızlı çalışıyor ben bir kasma donma vs görmedim.

Bay H

Bay H

Üye
Lumia 920,638 = Windows Phone 8.1
vs.
Lumia 925 = Windows 10 technical preview

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi, zaakaan ve bulutsuzgece
yuvanacuu

yuvanacuu

Üye
onların

Kitkat ile lollipop arasında fark yok mu dediniz

Üst Alt