Yükleme derim. Ciddi şarj sorunu var

Senin cihazda baya sorun çıkarmış bende tek ciddi sorun şarj olayıydıSadece şarjsa yine iyi sendeki. Daha allaha şükür ana ekranda kasmadan inmedi. Her ana ekrana dönüşümde ikonlar yok oluor ve cidden 5dk sonra geliyorlar. Aurıca herşeyde kasıyor, takılıyor, donuyor. Belki uyumsuzluktan ama dayanılmayacak düzeyde. Hani deyçez cihaza verilen işkenceye. Ayrıca bıraktım yenileri eskiler bile artık çalışmıyor. En kötüsüde galeri.daha kasmadam resim açmadı. Normal olarak gelsin birde onu deneyeceğim. Yine böyle olırsa zorlaçaç bir süre![]()

GelmeyecekBir iki saat içinde yeni desteklenecek telefonlar ve yeni verilecek sürümlerle ilgili bilgi gelebilir Gabe'den...![]()

Gelmeyecek
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Evet deseydin en iyi arkadaşım olabilirdin dedim adam şaşırdıAma sen adama direk dalmışsın.
O soruya "henüz değil" demesi normal
"Lumia 930'cular bugün teknik önizlemeyi yükleyebilirsiniz demenizi bekliyorum" demişsin.
Adam da haliyle o cevabı verir.
Bugün sadece listeyi açıklayacak, güncelleme için bir hafta daha beklememiz gerekecek muhtemelen.
Listeyi verse de yeter, en azından ikinci dalga da bize gelip gelmeyeceğini öğrenmiş oluruz.

Build Geliştirici Konferansında Joe Belfiore elindeki Lumia 1520'ye Usb Otg ile Flash diski takıp havasını atmadan Gabe açıklamasını yapamazEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu arada kulağı USB OTG ile ilgili haberlerde olan arkadaşlar için yukarıda gördüğünüz gibi bir diyalog mevcut...
Sözün özü:
USB OTG'yi bu erken ön izlemelerde henüz beklemeyin.
Ancak finale doğru kavuşacağız muhtemelen.
(Geleceği kesinleşti ancak finalde veya hemen öncesindeki önizlemelerden birinde)

Kesinlikle bundan sonra uzun bir süre hatta gdr 2 de dahil haziranın sonuna kadar kararlı kullanacağım. Abi cihaz uçar oldu. Pfd ile kullanırken de rezalet takılmalar falan olurdu hep. İşkence çektiğimize değmiyormuş. Hani önceden çok eksikti gerekli şeylere kuruyorduk da bundan sonraki keyfi şeylere kuracağımı sanmıyorum size de tavsiye etmiyorum
Benim tecrübeme göre daha win 10 beklediğinize değmez. Kendinizi üzmeyin. 
Acaba ne zaman gelecek yeni güncelleme?Yeni güncelleme yolda. Bazı uygulamaların yeniden yüklenmesi gerekecekmiş ama bunu zaten otomatik olarak yapacakmış.
Ayrıca Microsoft yeni title boyutları üzerinde de çalışmaya devam ediyormuş. Dik duran dikdörtgen kare de kesin değilmiş.
Yeni güncelleme yolda. Bazı uygulamaların yeniden yüklenmesi gerekecekmiş ama bunu zaten otomatik olarak yapacakmış.
Ayrıca Microsoft yeni title boyutları üzerinde de çalışmaya devam ediyormuş. Dik duran dikdörtgen kare de kesin değilmiş.
olabilir katılıyorum...Galiba bu adamlar kendilerinin kullandığı sistemi dağıtmıyor ayrı bir paket üzerinde çalışıyorlar. Çünkü tanıtımda gösterilen sistem ile dağıtılan sistem arasında çok farklar var. Belki de en son sürümü değilde daha eski sürüleri veriyorlar.