Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Zaten kendisi bunu söylemiş.
Bugün yapacağı işleri kastediyor muhtemelen.
Bugün fırsatını bulduğunda yeni desteklenecek telefonlar ve yeni sürümler hakkında bilgi paylaşacak.
Orada henüz daha sabahın 10:30'u...
Çevirisini yaptığım twiti sabah 8:00'de atmış.
O zaman bizde çaylarımızı içerek gelecek haberleri bekleyebiliriz, eyvallah özgür

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi, dücane, zaakaan ve 3 diğerleri
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
bir iki saat içinde olacağını nereden çıkartınız hocam?

Vereceği bilgiler önemli olduğu için Ortadoğu ve Avrupa ülkelerindeki saat dilimini de hesaba katacaktır.
Burada saat 22:00 iken, orada öğle 12:00 oluyor.

O yüzden en geç öğle saatlerinde, sözünü ettiği bilgileri verecektir diye düşünüyorum.
Yani bizim saatimize göre en geç 22:00-23:00 sularında.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi, serinaga, Sensation ve 1 kişi daha
Aybars1979

Aybars1979

Üye
Vereceği bilgiler önemli olduğu için Ortadoğu ve Avrupa ülkelerindeki saat dilimini de hesaba katacaktır.
Burada saat 22:00 iken, orada öğle 12:00 oluyor.

O yüzden en geç öğle saatlerinde, sözünü ettiği bilgileri verecektir diye düşünüyorum.
Yani bizim saatimize göre en geç 22:00-23:00 sularında.

hocam son yüz yılın en büyük açıklaması olmayacağı için o kadar enine boyuna düşünürlermi o kısmını bilemem ama açıklama yapacağı kanaatine nereden vardınız?

braayn

braayn

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Esendağlı
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
  • Beğen
Tepkiler: suyunsesi
BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Yüklesem mi, yüklemesem mi :hmmm:karisti:

@bulutsuzgece

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve yasiiin97

ErenMSC

Üye
Yeni liste ne zaman acıklanacak

yasiiin97

Üye
L625 kardeş (profilde yazıyor)

Allah razı olsun abicim de, sence yükleyeyim mi? Çok sorunlu (gerçi daha olmayan şey elbette sorunlu) ama en azından Alarm çalsın yeter bana :D (diyeceğim de, Alarm da çalışmıyormuş) :s

Alarm çalıyor.

yasiiin97

Üye
Konuda söylemişlerdi de ondan kafamda kalmış, teşekkürler :)
O zaman yükleyeyim ya, nasıl olsa ayın 20'sinde yükleyecek kaçış yok :D

Güncellemeyi yükledikten sonra alarm uygulamasında kurulu gelen bir alarm var çalmıyor kendi kurdukların çalıyor ve bildirim merkezinde de gösteriyor alarmı

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Güncellemeyi yükledikten sonra alarm uygulamasında kurulu gelen bir alarm var çalmıyor kendi kurdukların çalıyor ve bildirim merkezinde de gösteriyor alarmı

Ahh evet öyleydi sahi, sağol ya:)

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye

Allah razı olsun abicim de, sence yükleyeyim mi? Çok sorunlu (gerçi daha olmayan şey elbette sorunlu) ama en azından Alarm çalsın yeter bana :D (diyeceğim de, Alarm da çalışmıyormuş) :s
Yükleme derim. Ciddi şarj sorunu var

• Beğen
Tepkiler: emz
Aybars1979

Aybars1979

Üye
  • Beğen
Tepkiler: alasulumurat
emz

emz

Üye

Götürületi getirilerinden fazla. Ben yarın geri döneceğim. Cihazı rezil etti. Denime kurban olun. Herşey yarın çalılıyor ve faha takılmadan birşey yaşamadık şükür. Belki daha 525'e yayınlanmadı ondandır ama verilmeyen model sahibi arkafaşlar sizin fark edeceğiz 3-5 şey için zorlamayın cihazı. Eğer size verilirse insider ile normal olarak tekrar denenebilir çünkü cihazlara göre optimize ediyorlar. Benden söylemesi ;)

• Beğen
Tepkiler: skynet

Üst Alt