Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Windows 10 for Phone Teknik Ön İzlemesinin bir sonraki sürümünde Cortana'yı yeni diller eklenecekmiş. Hadi bakalım inşallah Türkçe de vardır.
@bulutsuzgece
Tüm forum İnşallah diyelim ve pozitif sinerji yaratalım :spr Allahım Cortanayı Türkçe istiyorum. Kelime-i Şehadet'i öğreticem. :sukur:

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Windows 10 for Phone Teknik Ön İzlemesinin bir sonraki sürümünde Cortana'yı yeni diller eklenecekmiş. Hadi bakalım inşallah Türkçe de vardır.
@bulutsuzgece

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ben zaten Türkçe kullanıyorum ki :haha:

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Serhan, papakudioflu, Dexter Morgan ve 2 diğerleri
dakamon

dakamon

Üye
Tüm forum İnşallah diyelim ve pozitif sinerji yaratalım :spr Allahım Cortanayı Türkçe istiyorum. Kelime-i Şehadet'i öğreticem. :sukur:

Ben yinede hiç ihtimal vermiyorum ama hadi inşallah :)

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: alasulumurat

skynet

Üye
Aynen bana da hayal gibi geliyor :)

saynesim

saynesim

Üye
Arkadaşlar lumia 630 kurdum ama tekrar normale dönmek istedim fakat Microsoft'un yayınladığı kurtarma programı PC'ye kurdum fakat telefonu bağladıktan sonra connect your phone diyor ve waiting for Connection diyor 3 saat oldu değişen birşey olmuyor nasıl yapacağız dönüşü çok kasılmalar var telefon kapanıyor şarjı çabuk bitiyor

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Microsoft, Türkiye'ye önem veriyor. Bence Türkçe gelecek

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ben zaten Türkçe kullanıyorum ki :haha:

Türkçe versiyonunda girl's of Turkish özelliği de olacakmış :ehe

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic, alasulumurat, StartTheGame ve 4 diğerleri
kesasd

kesasd

Üye

Inovasyon dışında Google'un ve hizmetlerinin savunulacak plus bir tarafı olduğunu düşünen varsa ben buna gülerim. Ha birde d-Android konusu var ki ona hiç girmeyeyim. Fan değilim, geliştiriciyim fakat o mobile sistem fazla yürümez :islik

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi, Dexter Morgan ve Esendağlı
dakamon

dakamon

Üye
Inovasyon dışında Google'un ve hizmetlerinin savunulacak plus bir tarafı olduğunu düşünen varsa ben buna gülerim. Ha birde d-Android konusu var ki ona hiç girmeyeyim. Fan değilim, geliştiriciyim fakat o mobile sistem fazla yürümez :islik

Klavyesi gibi kendisi de şişip patlıcak

necdetbulut

necdetbulut

Üye
  • Beğen
Tepkiler: YasirTaHazal
StartTheGame

StartTheGame

Üye
Pazartesi geldi yok güncelleme falan :D

parberk99

parberk99

Üye
Lanet gdrler resmi olarak bize gelmiyor bir turlu gdr 2 de yazın gelir herhalde. Daha update1 olan denim gelmedi. Şaka gibi herşey.

Bide gdr2 için firmware yayınlayacaklar... Yandık

StartTheGame

StartTheGame

Üye
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bide gdr2 için firmware yayınlayacaklar... Yandık

Wp10 dan sonra GDR2 ye düşeceklerini sanmam ben gelirse hemen ardından (1ay gibi bir süreyle) Wp10 un gdr ı gelir sadece "bence"
Windows 10 TP ve Windows Phone 8.1 Preview for Developers ayrı ayrı devam edecek.

Pazartesi geldi yok güncelleme falan :D
Biraz sabır adamlar daha uyuyor. Orada saat sabahın 6'sı :)

• Beğen
Tepkiler: StartTheGame, zbahadir ve Serhan

zbahadir

Üye
Yeni işletim sistemi için gdr2 gerekiyordur geliştiriciler ve api desteği bakımından.
İnşallah kısa zamanda gelir . Windows 10' çıkmadan önce yayınlanabilir.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Windows 10 Mobile Teknik Ön İzleme Software Development Kit (SDK) Build Geliştirici Konferansında yapılacak tanıtımdan sonra yayınlanacak.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve Dexter Morgan
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Windows 10 Mobile Teknik Ön İzleme Software Development Kit (SDK) Build Geliştirici Konferansında yapılacak tanıtımdan sonra yayınlanacak.

W10'un asıl macerası Build'den sonra başlayacak zaten :eller:

Üst Alt