papakudioflu
Emekli Yönetici
29 Nisan 1 Mayıs tarihleri arasında, San Francisco'daki Moscone Center'da düzenlenecek.Ne zaman bu konferans
Kayıtlar başladı ve 1 kişi bir günlük akreditasyon 2150$

29 Nisan 1 Mayıs tarihleri arasında, San Francisco'daki Moscone Center'da düzenlenecek.Ne zaman bu konferans

VarArkadaşlar wp10tp kurdum. hücresel veri bağlantısı yok. çözümü var mı?
BeklemekUygulamayı kaldırıp tekrar kurmayı denedin mi?Bende de Windows insider e girilmiyor yokmu devasını bilen![]()
Denedim ama işe yaramadı abi yaUygulamayı kaldırıp tekrar kurmayı denedin mi?
Bu arada;
@anonymous6262 930 is an awesome phone, so you didn't go wrong there. We'll have support for it in W10 preview asap.

Windows 10 TP ve Windows Phone 8.1 Preview for Developers ayrı ayrı devam edecek.
Biraz sabır adamlar daha uyuyor. Orada saat sabahın 6'sı![]()
Gabriel yeni liste ilgi bişey demiş. Hayırlısı bakalımUygulamayı kaldırıp tekrar kurmayı denedin mi?
Bu arada;
@anonymous6262 930 is an awesome phone, so you didn't go wrong there. We'll have support for it in W10 preview asap.
Ne demiş acaba merak ettim şimdiGabriel yeni liste ilgi bişey demiş. Hayırlısı bakalım
Ne demiş acaba merak ettim şimdi
Meali nedir hocam?Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Meali nedir hocam?
Ne demiş acaba merak ettim şimdi

Çok önemli bir şey dememiş ki, bekliyoruz zatenEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
İşte herkese "güne başlangıç" twitim:
1) Fırsat bulunca desteklenecek yeni telefonlarla ilgili bilgi paylaşacağım.
2) Fırsat bulunca yeni sürümlerle ilgili haber paylaşacağım.
Bunu keşke kendileri söylemiş olsa idiBir iki saat içinde yeni desteklenecek telefonlar ve yeni verilecek sürümlerle ilgili bilgi gelebilir Gabe'den...![]()

Çok önemli bir şey dememiş ki, bekliyoruz zaten
Bunu keşke kendileri söylemiş olsa idi![]()