Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

pirenuri

pirenuri

Üye
Windows Insider>About>Free Space kısmında 600 mb lık bir alana ihtiyaç varmış. Sabah benim denemem sanırım bundan dolayı olumsuz sonuçlandı. Cihaza Cyan romunu kurup hiçbir şey yüklemeden tekrar deneyeceğim bakalım bu sefer nasıl olacak.
Benim de 580 mb. Bana da yolunu anlatsan ben de denerim bugün

skynet

Üye
600 MB bir şey değil ki kaç GB alan var :hmmm

Bruce Lee QQ

Bruce Lee QQ

Üye
520 de 630 mb

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Yav 7 GB yer var :)

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Nasıl yapıldığını yazsanız :)

parberk99

parberk99

Üye
Windows Insider>About>Free Space kısmında 600 mb lık bir alana ihtiyaç varmış. Sabah benim denemem sanırım bundan dolayı olumsuz sonuçlandı. Cihaza Cyan romunu kurup hiçbir şey yüklemeden tekrar deneyeceğim bakalım bu sefer nasıl olacak.

Adam ilk adımda sıfırla diyo zaten

sinan430

sinan430

Üye
925 de denesem olur mu ki :D

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Bende şuan 605 mb yazıyor. Ben çalışmalara başlıyorum :D

ykd96

ykd96

Üye
Kullanılmayan bi lumia elimde olsa insider hack için risk ederim ama malesef yok htc driverlarının sıkıntı verme ihtimali yüksek şimdilik test edemicem :/

Lobin12

Lobin12

Üye
L720 bende 204 mb yazıyor

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Lumia 930'da bu alan 558 Mb:hmmm
600 MB bir şey değil ki kaç GB alan var :hmmm
Telefonun hafızasında bahsedilmiyor. Cihaz depolama diskinde sistem yazılımının yüklenmesi için oluşturulan izole alanda bırakılan boş alandan bahsediliyor. Orayı herhangi bir işlemle kullanıcının arttırması mümkün değil.

• Beğen
Tepkiler: skynet
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Biri yöntemi anlatsa da denesek

dakamon

dakamon

Üye
Arkadaşlar gaza gelmeyin hemen önce sağlıklı bir şekilde ilgili kişiler denesin kursun zaten konusu açılır.

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

zbahadir

Üye
Bendeki sys boş alanı 616mb. Denekki bu alanın kullanım durumuna göre kullanıcı sorun yaşayabileceğinden bizim cihazlara verilmemiş. Bu alanı artırmak biraz sorun olabilir muhtemelen yazılımı küçültecekler.

MS'un eski eski baş belası yetersiz bellek sorunu yeniden doğmuş oldu. Dos'ta bildiğimiz 640kb işlem yürütme belleği alanı gibi. IOS'da bu alan geleneksel ramdan kullanıldığı için onlarda bu sorun hiç olmadı. :)

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Mr. H hocam yöntemi anlatabilir misin? @Mr.H

capkino06

Üye
Şu paylaşılan görseller ilk sayfaya toplansa keşke :)

• Beğen
Tepkiler: Rainesto

Üst Alt